WONEN

Winnen | Je eigen tekst als muursticker

17 februari 2016

muursticker1

Heeft de baby- of kinderkamer nog een kale muur waarvan je niet goed weet wat je ermee moet? Dan heb ik een super leuk idee! Ik mocht namelijk van Muurstickerstunter aan de hand van een eigen tekst een muursticker laten maken. Hoe tof is dat? En het leukste is nog dat ik een van jullie ook zo’n muursticker mag laten maken! Lees snel verder om te bekijken hoe het bevestigen in zijn werk ging, wat het eindresultaat is en natuurlijk hoe je kans maakt op deze prijs.

Ik ontving het aanbod al een tijdje geleden en moet eerlijk zeggen dat ik even goed moest nadenken over welke tekst ik dan graag als muursticker zou willen ontvangen. Wel wist ik al dat ik hem op de muur van Lise’s kamer zou willen plakken waar haar bedje tegenaan staat.

Na lang nadenken en wat inspiratie op Pinterest rolde er de tekst uit: ‘Grote dromen, beginnen klein‘. Een mooie, al zeg ik het zelf en natuurlijk heel toepasselijk voor de slaapkamer van een peuter. Ik ging met de speciale muursticker tekst editor aan de slag en selecteerde mijn favoriete lettertype en letterkleur. In de editor zie je meteen een voorbeeld van hoe het er ongeveer uit gaat zien. Handig! Omdat ik de tekst ‘beginnen klein’ ook letterlijk kleiner wilde dan het eerste gedeelte en dit in de editor zelf niet mogelijk is, is er een aantal ontwerpjes voor me gemaakt waarvan ik de mooiste (al zeg ik het zelf) heb uitgekozen.

muursticker2

Ik ontving de sticker volgens mij de dag nadat ik akkoord had gegeven op het ontwerp. Super service! En toen kon het spannende gedeelte beginnen: de bevestiging. Gelukkig krijg je er een vrij uitgebreide handleiding bij, die ik trouw gevolgd heb. En natuurlijk heb ik ervoor gezorgd dat de sticker waterpas hangt.

muursticker3

Met een bankpasje of zo’n speciaal plastic plaatje (dat we toevallig nog hadden liggen), kun je de sticker goed aandrukken op de muur en de laatste luchtbellen eruit wrijven. Nu is de muur op Lise’s kamer niet helemaal glad, wat nog wel wat problemen gaf. De sticker ‘pakte’ namelijk op sommige plekken niet goed op de muur, waardoor ik hem heel voorzichtig met mijn vinger moest aandrukken. Dat lukte gelukkig wel vrij gemakkelijk. Het plakken van zo’n sticker gaat dus het beste op een vlakke muur.

muursticker4

Et voilà! Het eindresultaat. Ik ben er heel blij mee. Ik vind het lettertype ook perfect bij de tekst passen en de kleur matcht goed met Lise’s gordijnen. Ja, helemaal tevreden!

Tot slot nog twee foto’s waarop je kunt zien hoe het geworden is:

muursticker5

muursticker6

Winnen

Heb jij al een toffe tekst in gedachten of de ideale plek voor een muursticker met eigen tekst? Dan heb je geluk. Ik mag er namelijk eentje weggeven! Jij mag dus zelf een tekst bedenken, een lettertype en letterkleur selecteren en daar ontvang je dan vervolgens een muursticker van!

Hoe maak je kans?

 • Laat in een reactie onder dit artikel weten welke tekst jij graag als muursticker zou willen ontvangen (en eventueel waarom).

Extra kans maak je door Moonoloog te volgen op Facebook en Instagram.

Je hebt tot en met woensdag 24 februari 23.59 uur de kans om mee te doen. De winnaar ontvangt bericht via e-mail. Zorg dus dat je een geldig e-mailadres invult!

Veel succes!

Wat vind je van de muursticker die ik heb ontworpen?

11 Comments

 • Reply Rizana 17 februari 2016 at 12:24

  Wauw mooi zeg! Ik zou een tekst doen voor de babykamer met een zwarte tekst: never stop dreaming. Past mooi bij mijn DIY vlaggetjes met de tekst: dream big little one.
  Nu maar duimen! Bij jullie is t in elk geval super mooi geworden! 🙂

 • Reply marjon 17 februari 2016 at 13:01

  Leuke win actie… ik zou een mooie tekst voor op de slaapkamer van onze kleine man willen… Iets van Sweet Dreams of een soort gelijke tekst als jouw dochter.

 • Reply Jeroen 17 februari 2016 at 14:06

  Zeer toepasselijke tekst voor in een kinderkamer. En het is altijd fijn om met leuke teksten en afbeeldingen zo’n kamer op te fleuren 🙂

 • Reply Linda Smeets 17 februari 2016 at 17:41

  Leuk!
  Ik vind de volgende tekst ontzettend mooi voor op de slaapkamer van onze kleine meid:

  Droom zoet,
  Slaap zacht,
  Papa en mama
  houden de wacht.

 • Reply Dieuwke van Boven 17 februari 2016 at 22:02

  What makes you different makes you beautiful. Voor mijn gehandicapte pleegzusje!!

 • Reply Meintje 18 februari 2016 at 12:39

  Veni Vidi Vici

 • Reply Irena 22 februari 2016 at 22:40

  ‘Jij maakt me blij, slaap lekker lieve schat!’
  – Ik zing voor mijn dochtertje altijd zelf verzonnen liedjes of verbouw een bestaand liedje tot wat passends. Dit is mijn standaard afsluiting, een slaaplekker woordje.

 • Reply Fleur 22 februari 2016 at 22:41

  Ik wil graag op de deur van ons washok de tekst
  Laundy Schedule
  Sort Today
  Was Later
  Fold Eventually
  Iron HaHaHa

 • Reply Jamie-lee 23 februari 2016 at 06:31

  Ik zou als tekst kiezen voor boven het bedje van mijn ongeboren dochtertje :
  ‘ slaap zacht, er waakt een engel over jou’

  Dit is het liedje dat ik altijd zing voor mijn oudste dochter. Maar sinds ik een hele gecompliceerde zwangerschap heb met steeds de angst dat ik haar kwijtraak sluit de tekst precies aan.

 • Reply Joyce 23 februari 2016 at 20:28

  De tekst: ik nodig je uit in mijn hart, daar is altijd plek genoeg!

  Ik vind dit een hele mooie tekst, omdat er al zoveel ruzie/haat/oorlog op de wereld is. Iedereen heeft er recht om zich begrepen te voelen door iemand. Er is niks zo fijn als soms even een klopje op je schouder, een arm om je heen. Iedereen verdiend liefde.

  Daarom staat mijn hart altijd open, voor wie dan ook 😉

 • Reply Esmee 24 februari 2016 at 19:52

  Wat leuk! Ik zou graag de tekst ‘Dreams until dreams come true’. Boven het bedje van mijn zusje Senna willen hebben, omdat ik zo trots op haar ben en ik hoop dat al haar mooie, lieve, gekke, spannende dromen allemaal uit mogen komen! ❤

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.