WONEN

Nieuw in ons huis: wandcirkels van HIP ORGNL *

18 november 2020

Ik zag ze voorbijkomen op een interieurwebsite en ze trokken direct mijn aandacht: wandcirkels van HIP ORGNL. Ronde platen met een luxe uitstraling en de meest gave prints, die een style-boost geven aan je interieur en een echt statement zijn. En zo’n statement was nou precies wat er boven mijn eettafel nog ontbrak. Heel tof dus dat Hipaanjemuur, de officiële webshop van het merk, een samenwerking met mij wel zag zitten! Sinds kort schittert er nu zo’n prachtige HIP ORGNL wandcirkel aan mijn muur. Quinn heeft ook mazzel, want voor zijn kamertje zocht ik twee kleinere wandcirkels uit. Ik laat ze je heel graag zien!

HIP ORGNL Masters collectie voor de eethoek

Als je mij vraagt wat uit te zoeken terwijl ik zo’n beetje alles mooi vind, is dat een heel lastige opgave. Uiteindelijk werd ik door de inspiratiepagina op Hipaanjemuur, verliefd op de bloemstillevens uit de HIP ORGNL Masters collectie. Dat leek me gaaf voor aan de muur achter de eettafel! Zo lijkt het een beetje alsof je altijd een vaas verse bloemen op je tafel hebt staan 😉 Van de verschillende bloemstillevens waaruit je kunt kiezen, springt een er direct voor mij uit: het ‘Bloemstilleven met een porseleinen vaas’ is een werk van de Nederlandse schilder Balthasar van der Ast en Johannes Baers. Het is gemaakt in de 17e eeuw. Het gave vind ik dat het boeket heel los geschilderd is. Iets wat in die tijd heel vernieuwend was. Vooral omdat ik erg houd van veldboeketten spreekt deze vorm me erg aan. Het porseleinen vaasje geeft het boeket een wat meer luxe, exclusieve uitstraling. Bovendien vind ik de warm-bruine achtergrond erg mooi staan in mijn interieur. Het geeft de eethoek echt iets extra’s en ik blijf ernaar kijken.

HIP ORGNL Animals collectie voor de kinderkamer

Quinn is gek op dieren en kreeg daarom een echte dierenkamer. Omdat zijn kamer bestaat uit alleen maar witte muren (geen kleurtje of behang), wilde ik voor hem graag nog wat leuks om zijn muren wat meer pit te geven. De HIP ORGNL Animals collectie sluit natuurlijk perfect aan bij het thema van zijn kamer en toen ik de dieren zag wist ik dat hij ze ook ontzettend gaaf zou vinden. Na lang wikken en wegen vonden Quinn en ik de giraf en de zebra het mooist. En kijk ze nu eens shinen in zijn slaapkamer! De zwarte achtergrond maakt ze net even anders en heel stijlvol.

HIP ORGNL wandcirkels

De wandcirkels van HIP ORGNL zijn gemaakt van luxe dibond met een moderne, matte afwerking en een originele signatuur midden onderaan. Elke plaat is beschikbaar in verschillende afmetingen. Van een diameter van 40 cm tot wel 140 cm! De prints hebben een grafische touch en zijn ontzettend scherp. De kleuren van het boeket springen echt van de plaat af, zo helder zijn ze. Ik was een beetje bang dat het ophangen lastig zou zijn, maar als je de instructies netjes opvolgt kan er niets misgaan.

Lijkt het jou ook wel wat, zo’n toffe wandcirkel in je interieur? Er loopt nu een leuke najaarsactie waarmee je 10% korting ontvangt op de hele collectie! Je wandcirkel wordt bovendien gratis verzonden.

*Disclaimer

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.