FEESTDAGEN WINNEN

Winnen | Persoonlijke video van Sinterklaas

9 november 2016

persoonlijke video van sinterklaas

Komend weekend is het weer zover. Dan komt Sinterklaas met zijn Pieten weer in Nederland aan. Wat een heerlijke gezellige periode gaan we tegemoet! Voor nog wat extra Sint-voorpret heb ik een wel heel leuke winactie voor je. Ik mag namelijk iemand blij maken met een video van Sint! Lees snel verder hoe je kans maakt. 

Vorig jaar was Lise net twee jaar toen we het Sinterklaasfeest vierden. Ze kreeg er al een hoop van mee, maar echt begrijpen deed ze het nog niet. Zo anders is dat deze keer. Sinds ze heeft ontdekt dat er in haar favoriete voorleesboek van Jip en Janneke twee Sinterklaasverhaaltjes staan, wil ze die keer op keer horen. En geef haar eens ongelijk! Ook haar verlanglijstje wordt al flink gevuld…

Persoonlijke video van Sinterklaas

Wat Lise nog niet weet is dat ze binnenkort een heel speciaal cadeau van de Sint krijgt. Ik mocht namelijk speciaal voor haar een persoonlijke video van Sint maken. Het is de eerste keer dat ik het deed, maar het is heel eenvoudig en zó leuk! Zo kun je foto’s van je kindje uploaden die in de video terugkomen en selecteer je bijvoorbeeld zijn of haar lievelingseten en complimenten die de Sint je kindje in de video mag geven.

Wat kun je winnen?

Zoals gezegd mag ik een van mijn lezers ook blij maken met zo’n video van Sint. En dat vind ik enorm leuk! Als je wint ontvang je de ‘bundel’ waarbij je de video op DVD ontvangt, maar naar keuze ook op je eigen pc of laptop kunt downloaden. Bovendien zit er nog een aantal leuke extra’s aan vast, zoals een gesigneerde kaart van Sinterklaas, een mooie cadeau-envelop om de DVD heen, een verjaardagsvideo én een schoenvideo.

sint1

Hoe maak je kans?

Je maakt kans op deze toffe prijs door mij hieronder in een reactie te laten weten dat je meedoet aan de winactie én voor wie jij een persoonlijke video van Sint zou willen maken. Deze winactie verschijnt ook op mijn Facebookpagina en Instagram. Laat je daar ook een reactie achter, dan betekent dat extra kans om te winnen!

Deze winactie loopt tot en met 15 november 2016. Op 16 november ontvangt de winnaar persoonlijk bericht (zorg er dus voor dat je een geldig e-mailadres bij je reactie invult!).

26 Comments

 • Reply Viv 9 november 2016 at 07:01

  Ohhhh dit is geweldig! Mijn kleine kanjer van bijna 6 kan niet wachten!! Geregeld heeft hij het al over Sinterklaas en zwarte Piet en ook heeft hij de poster van de nieuwe film al gespot <3 hij kan er zo van genieten. 1000 en 1 vragen over de film komen dagelijks voorbij. Ook is hij al hard aan het nadenken wat hij zal vragen (Sinterklaas heeft al om een lijstje gevraagd 🙂 ) en vraagt hij zich af of Sinterklaas wel langskomt. "Sinterklaas heeft het druk hè mama?" De intocht van a.s. zondag staat al op zijn prikbord! Kortom in zijn hoofdje is hij al druk druk druk!

  Het is een heerlijke tijd! Jaja papa en mama genieten stiekem ook heel hard mee ;-). Het zou een super leuke verrassing voor hem zijn om hem met een persoonlijke boodschap te mogen verrassen! Zijn oogjes zullen glunderen van trots! 🍀

 • Reply Essma 9 november 2016 at 07:11

  Ik doe heel graag mee met de actie! We wonen in Frankfurt en hier doen ze helaas niet aan Sint 😞. Ieder jaar moeten we dan onze Duitse buren (die er nog steeds verbaasd bij kijken) vragen om hard op de deur te kloppen😂! Om Ophelia (4) toch te laten beseffen dat haar huisje niet stilletjes voorbij is gegaan, lijkt het mij wel heel gaaf om haar een persoonlijke boodschap van Sint te laten horen!

 • Reply Marjon 9 november 2016 at 07:13

  Leuk! Voor de kinderen bij oma thuis… amber mees en onze neefjes job en Cas.
  Ik doe dus graag mee.

 • Reply Sofie 9 november 2016 at 08:38

  Oh dat lijkt me zo gaaf! Guus (3) is nu op de leeftijd dat hij het allemaal wat meer gaat begrijpen en vindt het allemaal heel leuk en spannend 😁. Hij zou hierdoor helemaal verrast zijn!

 • Reply Desire Meijer 9 november 2016 at 11:18

  Inmiddels zijn de koude en donkere avonden weer aangebroken.
  In huis heb ik al weer gezellig de warme kachel aangestoken.

  Nog 3 nachtjes slapen en dan komt ook de goedheiligman weer met zijn pieten.
  En breek er een periode aan, waar ik als moeder zo enorm van kan genieten.

  De gezonde spanning bij de kinderen, het sfeertje, dit typisch Hollandse feest.
  Dit is altijd mijn favoriete periode van het jaar geweest.

  Niet alleen mijn kinderen, maar ik zelf ben dol op deze Sinterklaastijd.
  Vandaar dat ik door deze mooie actie van Monoloog zo enorm werd verblijd.

  Het lijkt mij fantastisch om met mijn gezinnetje van deze DVD te mogen genieten.
  Een persoonlijke boodschap van de Sint en zal zijn Pieten.

  Nu maar heel hard hopen dat de MonoloogSint niet stilletjes ons huis voorbij zal rijden.
  Maar ons met een onvergetelijke videoboodschap zal verblijden.

 • Reply Kim 9 november 2016 at 12:18

  Leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn dochter Riva!

 • Reply Mirella 9 november 2016 at 12:58

  Zo tof dit! Ik zou graag mijn kind een speciale boodschap van Sinterklaas geven! Hoe speciaal is dat!!

 • Reply Kevin V berk 9 november 2016 at 13:18

  Wauw!wat een mooie aktie zeg! Ik doe graag mee als papa. Ik heb al een app waarop de heilige man belt naar m’n zoontje maar hoe gaaf zou het zijn als ik mijn zoontje en dochtertje mag verrassen met een echte video boodschap van de sint! En wij nodigen dit jaar een minima gezin met vriendjes uit om met ons en door ons te vieren… Nou ik hoop ik dat ze mag verblijden als papa. Super aktie

 • Reply Imar Bouwman 9 november 2016 at 13:33

  Sinterklaas is alweer bijna in ons land 🇾🇪, maar hij is niet de enige die uitdelen kan!!Wat een ACTIE weer helemaal te gek.
  Wat kan ik als man nog meer wensen! Zo’n mooie prijs om mijn dochtertje Juno mee te laten stralen.Nu dus maar flink delen met al mijn vrienden en dan maar hopen , nagelbijten en veel duimen voor deze geweldige actie!
  Groeten Imar

 • Reply Linda vergouwen-vermaire 9 november 2016 at 17:16

  De leukste tijd van het jaar!! Mijn zoontje van vijf is al weken in de ban van sint.. hij staat iedere morgen met dezelfde vraag aan mijn bed “mammm komt sint vandaag? ” de aftelkalender helpt nog niet veel.. dus doe graag mee voor deze “grote” sinterklaasfan

 • Reply Rachel 9 november 2016 at 17:39

  Geweldig om mijn lieve neefjes te verrassen met een videobericht van Sinterklaas! Dat zouden ze super leuk vinden! 😀 Toffe actie Moonoloog!

 • Reply Heleen 9 november 2016 at 19:29

  Zooo leuk! Dit is het eerste jaar dat mijn beide jongens Sinterklaas bewust zullen meemaken. Ze zijn 3 en bijna 5 en ik wil maximaal genieten van deze tijd dat ze zo innig geloven, heerlijk! Zo’n video zouden ze geweldig vinden denk ik

 • Reply Liesbeth 9 november 2016 at 20:17

  Leuk, leuk, leuk! Wij vieren pakkjesmiddag/avond met opa en oma, een paar ooms en tantes en 3 nichtjes! Deze video zou natuurlijk de klapper worden!

 • Reply Heidie van der Steeg 9 november 2016 at 20:54

  Ik zou het heel erg leuk vinden om onze twee kinderen te verrassen met een persoonlijk videoboodschap van die goede oude Sint! Het is misschien wel het laatste jaar dat onze zoon gelooft, die wordt over enkele maanden al weer 7. Dus dit jaar moeten we voor de zekerheid er een extra groot feest van maken. Met zo’n persoonlijke boodschap gaat dat zeker goed lukken!

 • Reply Fleur Zuylen 9 november 2016 at 21:30

  Ja! Een persoonlijke boodschap van de Sint voor mijn lieve peuter Leah!

 • Reply Alicia Hofman-Voshol 9 november 2016 at 21:49

  Ik vind het zo’n leuk idee! Ik doe graag mee voor mijn meiden. Maakt het Sinterklaas feest toch net wat echter in huis!:)

 • Reply Lia Aben 10 november 2016 at 20:24

  Ik like & share heel graag mee voor onze kleinkinderen.

 • Reply Michel Henrichs 11 november 2016 at 20:43

  Ik zou heel graag mijn dochtertje verrassen met deze bijzondere videoboodschap van de Sint.

 • Reply Xiomara 13 november 2016 at 09:24

  Dit zal echt FANTASTISCH zijn
  Voor wie ik mee Doe??
  Heel graag voor mijn meisjes & mijn nichtje
  Wat zullen ze hun oogjes uitkijken
  En het maakt pakjes avond net weer iets specialer
  Dus ik doe heel graag mee

 • Reply Melissa Souidy 13 november 2016 at 10:10

  Jaaa wat leuk!!! Deze video maak ik hééééél graag voor mijn kids. Maar papa en mama en opa en oma komen ook aan bod!!
  Mijn dochter Jasmijn van 4 zal haar ogen uitkijken. En wedden dat mijn zoon Ryan van 7 die twijfelachtig gelooft, dan weer voor de volle 100% gelooft?!!

 • Reply Marieke Matthew Slater 13 november 2016 at 11:57

  Ik heb net de video bekeken in wat is dat leuk zeg. Heel bijzonder. Hier zou ik heel graag mijn zoontjes en nichtjes heel blij mee willen maken op 3 december als de Sint helaas niet kan komen maar dan wel een woordje tegen ze zal spreken via de dvd. Echt superleuk en lief dat je dit weggeeft.

 • Reply Tessa Slotjes 15 november 2016 at 00:16

  Ik wil graag mijn kinderen verrassen met deze dvd. Ze zijn 6 en 3 jaar. Ze geloven allebei op hun manier in sinterklaas en Jeetje… sinds hij in het land is is het dolle pret met een vleugje spanning. Ik denk dat zo’n dvd ons heerlijk avondje compleet maakt want ik heb het nu al over luisterpieten die alles weten. Ik verwacht open mondjes als sinterklaas het ook echt weet.
  Loot graag mee.

 • Reply Marcia Kan 15 november 2016 at 13:12

  Ohhhh, wat een leuke actie! Ik waag graag een kansje voor mijn dochters. Onze oudste dochter Elisa is 8 jaar en gelooft nog in Sinterklaas. Waarschijnlijk voor het laatste jaar helaas… Daarom zou ik graag dit keer nog alles uit de kast willen trekken voor een spetterend Sinterklaasfeest. Met deze dvd gaat dat vast helemaal goedkomen!! Ik volg u ook op Instagram (marcia1981k).

 • Reply Vivianne 15 november 2016 at 21:08

  Geweldig! Deze zou ik erg graag winnen voor onze 3 kinderen!

 • Reply Gerlinde 15 november 2016 at 22:01

  Ik doe graag mee voor mijn 3 kids! Wat zal dit een grote verrassing zijn op pakjesavond.

 • Reply kristel.daemen@gmail.com 16 november 2016 at 20:49

  Super leuk voor onze dochter Noor en haar nichtjes Liz en Isa.
  Wat zullen ze verbaasd zijn 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.