WINNEN

Sinterklaashop 2017 | Ontdek nieuwe blogs & win!

19 november 2017

De Sint is in het land! En daarmee is het ook weer tijd voor de Sinterklaashop. Deze editie hop je in totaal langs 30 deelnemende blogs en bij iedereen kun je een mooie prijs winnen. Net als vorig jaar doe ik gezellig mee en natuurlijk heb ik ook weer een toffe prijs voor een van jullie in petto!

Sinterklaashop 2017

Misschien heb je vorig jaar meegedaan aan de Sinterklaashop, of aan een van de andere bloghops die de afgelopen tijd de revue hebben gepasseerd. Dan weet je al een beetje wat de bedoeling is. Als je hier niet via social media terecht bent gekomen, is de kans groot dat je gehopt bent vanaf Mama’s Liefste, de blog van Fleur. Mochten er vraagtekentjes boven je hoofd zweven dan zal ik je even kort uitleggen wat een bloghop precies inhoudt:

De Sinterklaashop is een bloghop, waarbij je – letterlijk – van de ene naar de andere blog ‘hopt’. Je zult blogs tegenkomen die je al kende, maar ook compleet nieuwe die misschien wel direct je aandacht trekken en je dus meteen aan je favorietenlijstje kunt toevoegen. Om het allemaal nog eens extra feestelijk te maken kun je bij elke deelnemende blog een prijs winnen. De blogger heeft zelf een mooie prijs geregeld, dus je komt van alles tegen. De bloghop en dus ook de winacties lopen van 19 november tot en met 26 november 2016. Welke winactie ik voor jou in petto heb lees je verderop. En tenslotte verwijs ik je door naar de blogger naar wie je verder mag ‘hoppen’.

Mijn blog Moonoloog

Heb je inmiddels een beetje een beeld van wat de bloghop inhoudt maar nog geen idee wiens woorden je nu eigenlijk zit te lezen? Dan ook nog even kort iets over mij en mijn blog Moonoloog. Ik ben Monique, 32 jaar en getrouwd met M. Samen hebben we twee kinderen. Lise, die vandaag 4 jaar is geworden en Quinn, die net 1 is geworden.

Bloggen doe ik al bijna 8 jaar met veel plezier en enthousiasme. In het begin nog zonder duidelijk idee, maar sinds mijn zwangerschap van Lise ben ik er serieuzer mee bezig gegaan. Mijn blog groeit en daarmee ook mijn passie voor het creëren en delen van content. En sinds vorige maand mag ik Moonoloog zelfs mijn bedrijf noemen! Ik kan wel zeggen dat mijn blog deel van mijzelf, mijn leven is geworden. En dus ga ik er zoals het er nu uitziet zeker nog minstens 70 jaar mee door 😉

Waar die schrijfsels van mij dan zoal over gaan? Eigenlijk over van alles. Natuurlijk over mijn kinderen en de uitdagingen en mooie momenten die het moederschap met zich meebrengen. Maar ik schrijf ook heel graag over mode, gezondheid, interieur, lifestyle en toffe nieuwe producten. Mijn blog gaat over mijn leven en daarmee probeer ik elk artikel die persoonlijke touch mee te geven.

Wat kun je winnen?

Creabea fans opgelet! De prijs die ik mag verloten is jullie op het lijf geschreven. Namens SES Creative mag ik namelijk twee knutselsets weggeven.  

Met de eerste set ‘Aroma candles’ kun je je eigen geurkaarsen maken. Smelt het geurende kaarsvet in de magnetron en giet de kaarsjes in verschillende gekleurde laagjes in de muffinvormpjes. Te leuk toch? En helemaal passend bij de tijd van het jaar.

De tweede set is minstens zo tof. Daarmee maak je namelijk je eigen lichtletter! Super sfeervol en erg leuk om te doen. Deze set van SES bevat alles wat je nodig hebt voor een trendy lichtletter. Knip de letter uit, plak hem aan elkaar en voeg de lichtjes toe. Beschilder in de kleuren die je leuk vindt. Inclusief lichtsnoer met 8 lampjes.

Beide sets zijn dus voor één gelukkige winnaar!

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Like de Facebookpagina van Moonoloog
 • Laat onder de Facebookpost die hoort bij deze winactie een reactie achter en tag daarin iemand die deze prijs ook geweldig zou vinden
 • Let op: heb je geen Facebookaccount en wil je toch kans maken op de prijs, dan volstaat het een reactie achter te laten onder deze blogpost. Ik vertrouw erop dat jullie hier eerlijk in zijn 🙂
 • Moonoloog volgen op Instagram en/of het delen van de actie op social media is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd 🙂

Je kunt meedoen tot en met 26 november 2017. Daarna zal onder alle deelnemers een winnaar worden geloot die persoonlijk bericht ontvangt en ik op 27 november 2017 bekendmaak op mijn Facebookpagina.

Heel veel succes!

En nu snel verder hoppen naar…

En dan is het nu tijd om verder te hoppen. Ik geef met veel plezier het stokje door aan Judith, wiens feel good site met een healthy insteek, fashion, en beauty voor de 30+ zeker een aanrader is. Ook bij haar maak je natuurlijk kans op een toffe prijs!

Heel veel plezier met deze Sinterklaashop. En vergeet, voor je verder hopt, niet mee te doen met mijn winactie!

43 Comments

 • Reply Annabel 19 november 2017 at 07:59

  Gefeliciteerd met Lise! Wat leuk dat er een sinterklaashop is! Ik doe graag mee voor ons dochtertje Liselotte.

 • Reply Amanda 19 november 2017 at 08:20

  Goedemorgen Monique,
  Leuke winactie, maar ik doe niet mee!
  Ik wens je een fijne dag!

 • Reply Marieke Flikweert 19 november 2017 at 08:29

  Mijn dochter van 4 is dol op knutselsets! Dus mocht ik winnen, dan komen ze hier echt op een goede plek terecht!

 • Reply Wendy van de reyd 19 november 2017 at 08:32

  Wat een geweldige actie en prijs is dit ,ik waag super graag deze kans voor mijn 2 creatieve dochters Femke en Sharona zou top zijn duimen omhoog

 • Reply Erika van Koert 19 november 2017 at 08:54

  Heel leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter Elin.

 • Reply Merel 19 november 2017 at 09:24

  Gefeliciteerd met Lise! Fijne dag vandaag. Ik doe graag mee 😊

 • Reply Inge Hechtermans 19 november 2017 at 09:37

  Dat zou een supercadeau zijn voor mijn kleine meid.
  Wanneer ze staat de beslissen wat ze gaat spelen eindigt dat altijd in creativiteit en knutselwerkjes.
  We zouden er samen heerlijk van genieten!

  Je bent trouwens de eerste blog die ik tegen kom die ik nog niet kende. Vind het heerlijk om iets nieuws tegen te komen!
  Ik lees je nog!

 • Reply Fleur 19 november 2017 at 09:42

  Gefeliciteerd met je dochter! En dankjewel voor het noemen van mijn blog! Ik doe ook graag mee met je winactie, want ik heb 2 knutsel fanaten in huis

 • Reply Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) 19 november 2017 at 09:50

  Gefeliciteerd! De Sinterklaashop brengt mij alvast heerlijk in de feeststemming. Met twee meiden in huis die niets liever doen dan knutselen zijn de SES dozen niet aan te slepen :). Deze twee hebben wij nog niet geprobeerd, dus ik doe graag mee.

 • Reply Aïde Balk 19 november 2017 at 09:55

  Hoi Monique, leuk je zo te leren kennen en dat een Facebook account niet noodzakelijk is om mee te kunnen doen. Ik heb namelijk Facebook. Deze knutsels zou ik dolgraag met mn zoon doen op de komende druilerige dagen.

  • Reply Aïde Balk 19 november 2017 at 09:56

   Ik wilde zeggen ik heb namelijk geen Facebook meer 🙈

 • Reply Marian Zw 19 november 2017 at 10:15

  Altijd leuk om weer eens wat nieuws te knutselen te hebben. Vind beide setjes ook heel leuk, echt iets voor deze donkere dagen.

 • Reply Rianne Weerd 19 november 2017 at 10:29

  wat een superleuke sets heb je om weg te geven!! Mijn twee meiden zouden dit fantastisch vinden, en deze mama ook wel. Want zulke leuke dingen hadden we vroeger niet!! Kan ik ook een beetje mee creatief zijn 😉

 • Reply Barbara Gelens 19 november 2017 at 10:32

  Leuke sets, ik gun deze graag aan iemand anders dus ik sla over. Fijne hop!

 • Reply Mirjam Hellingman 19 november 2017 at 10:44

  Lekker creatief zijn, dat vinden mijn tweelingmeiden Sterre en Nikki heel erg leuk. Ik doe dus heel graag mee. Succes met deze sinterklaasblog! Ik hop weer vrolijk verder.

 • Reply Marian B 19 november 2017 at 10:52

  Dit ken ik helemaal niet! Erg leuk weer! Ik doe graag mee voor mijn nichtje, want die houdt van dit soort leuke creatieve dingen!

 • Reply Marijke horjus 19 november 2017 at 11:43

  Ik doe graag mee voor onze dochter Ylva en mijn nichtjes die elke week bij ons komen te spelen,zo hebben ze wel iets heel leuks om te knutselen !!😃💗🍀🤞

 • Reply Marguerita 19 november 2017 at 12:11

  Van harte met je dochtertje haar verjaardag!

 • Reply Chantal 19 november 2017 at 12:31

  Leuk! Hier dol op knutselen. Vooral de lichtletter lijkt ons fantastisch! Ook via Facebook gereageerd !

 • Reply Will 19 november 2017 at 14:30

  Allereerst gefeliciteerd met je dochter Lise , ik wens haar een fijne verjaardag.
  Voor mijn kleindochter van net 6 jaar doe ik graag mee voor dit knutselpakketje van SES.
  Zij is een echte knutselkont en is altijd bezig.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op bloglovin.
  GRaag waag ik een kansje voor haar.

 • Reply Krystle/Batboy 19 november 2017 at 15:01

  Ik kom gewoon even gezellig voorbij hoppen!

 • Reply Janet 19 november 2017 at 16:18

  Ik doe graag mee voor mijn beide meiden. Ze zijn gek op knutselen

 • Reply Linda Meester 19 november 2017 at 16:49

  Veel plezier met verloten

 • Reply Marjo 19 november 2017 at 17:06

  Gefeliciteerd met je meisje 💕 Ik doe graag met je actie mee, mijn knutselmiep gaat dat fantastisch vinden!

 • Reply Heidie van der Steeg 19 november 2017 at 17:30

  Gefeliciteerd met je dochter, een hele mooie leeftijd 4 jaar! Ik doe graag mee met deze hop, want zo’n creatieve SES pakketten zijn altijd leuk (en fijn voor zo’n niet erg creatieve mama als ik…) Eentje zou ik aan ons jongste nichtje geven en met mijn dochter zou ik dan zelf de geurkaarsjes graag maken.

 • Reply Iris 19 november 2017 at 18:22

  Cool! Zou ik wel willen winnen voor mijn knutselkoningin!

 • Reply Anna Wienen 19 november 2017 at 19:22

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Julia!

 • Reply G.T. 19 november 2017 at 22:03

  Hierheen gehopt, leuke winactie heb je! De kaarsenset zou heel leuk voor ons zijn! Mijn vriend maakt af en toe zelf kaarsen, maar zijn materiaal nodigt niet uit dat een kind helpt. Misschien kan dat met de SES set wel, dat zou leuk zijn.
  Ik heb helaas geen FB (tof dat je dat opgenomen hebt in je voorwaarden!).

 • Reply Madelon - Meer met mama 19 november 2017 at 23:09

  Gefeliciteerd! Ik hoop dat jullie een leuke dag gehad hebben gehad!! 🙂

 • Reply lisanne bons 19 november 2017 at 23:10

  Nu het weer slechter wordt is knutselen iets wat hier in huis graag gedaan wordt. Doe graag mee

 • Reply Minke | mamaminke.nl 20 november 2017 at 06:40

  Fijne bloghop gewenst!

 • Reply Iris 20 november 2017 at 09:39

  Wat leuk zeg, deze sets ken ik nog helemaal niet. Ik doe graag mee voor mijn kids die gek zijn op knutselen

 • Reply erika panjer 20 november 2017 at 18:22

  helemaal leuk dit
  ik waag zeker een kans voor mijn nichtjes

  Gefeliciteerd met lise en wat een leuke sinterklaasbloghop

 • Reply Lyn 20 november 2017 at 19:54

  Wat leuk! ik doe graag mee, heb helaas geen facebook.

 • Reply Claudia Diependaal 21 november 2017 at 13:27

  Ik doe heel erg graag mee! Ik volg je overal.

 • Reply Gera 21 november 2017 at 17:20

  Ik doe graag mee (heb alleen om privacy geen facebook)

 • Reply Marcia Kan 21 november 2017 at 22:53

  Jaaa superleuk! Via FB ook gereageerd hoor!

 • Reply Judith 23 november 2017 at 10:59

  Wat ontzettend leuk om te maken. Wij doen vaak oude rest kaarsen samen smelten.

 • Reply Daniëlla 23 november 2017 at 11:06

  Hé, wat leuk! Ik ben nieuw in de blogwereld dus ik kende de Sinterklaas hop nog niet. 😊

 • Reply Wendy 23 november 2017 at 11:48

  Ik doe zelf eigenlijk nooit mee met een bloghop, maar misschien dat ik dat ook nog ‘ns ga doen. Super leuk om zo op andere blogs terecht te komen 😀

 • Reply ineke 23 november 2017 at 14:31

  Oh wat leuk! Veel geluk aan alle deelnemers

 • Reply brants 24 november 2017 at 18:21

  leuk, doe graag mee voor mijn kleindochter

 • Reply kempenaers 24 november 2017 at 18:22

  ik waag mijn kans voor mijn kleindochter

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.