FEESTDAGEN WINNEN

Win een persoonlijke Video van Sint!

7 november 2018

video van sint

‘Oh mama, ik hoop dat Sinterklaas dit jaar weer zo’n filmpje stuurt waarin hij aan mij vertelt waar de cadeautjes verstopt liggen!’, riep Lise toen ze ontdekte dat de Sinterklaastijd er weer aan komt. En gelukkig voor haar komt die video er ook, alleen weet ze dat zelf nog niet. Ik heb al helemaal zin om ermee aan de slag te gaan. En natuurlijk geef ik er ook weer eentje weg! Lees snel verder hoe je zelf kans maakt op zo’n persoonlijke Video van Sint!

Jouw eigen Video van Sint

Voor wie het concept nog niet kent, hierbij een korte uitleg. Bij Video van Sint stel je zelf een uniek persoonlijk videobericht samen namens de Goedheiligman voor jouw eigen kind. Elk jaar staat een nieuw avontuur centraal. Op basis van de roepnaam en leeftijd van je kind, persoonlijke onderwerpen, een foto in het grote boek en de onthulling van de verstopplek van de cadeautjes wordt een unieke video gecreëerd. Tijdens het bekijken van de video zal je kind vol verwondering en aan de buis gekluisterd zitten.

Bij ons is de video al twee jaar een groot succes. Wij luiden er onze pakjesavond mee in en genieten er dan met de hele familie van. Het is prachtig om de snoetjes van de kinderen te zien als ze door hebben dat Sinterklaas hen aanspreekt.

Hieronder kun je de trailer bekijken

Win je eigen Video van Sint

Zoals gezegd mag ik één van jullie blij maken met een zelf samen te stellen videobericht van Sint. De video heeft een afspeelduur van ongeveer 12 minuten. Je kunt zelf kiezen voor zwarte of roetveegpieten en je kunt allerlei persoonlijke info en foto’s van je kind aan de video toevoegen. Naar keuze kun je de video op DVD en/of als download ontvangen. Kies je voor de DVD dan ontvang je deze in een speciale envelop uit Spanje en met een gesigneerde postkaart erbij. Het videobericht is voor 1 persoon. Wil je extra personen toevoege, dan kan dat (tot een maximum van 8) tegen een kleine bijbetaling.

Meedoen aan deze toffe winactie is simpel. Om kans te maken vraag ik je onder deze blog een reactie achter te laten waarin je laat weten dat je meedoet. Verder zou ik het leuk vinden als je Moonoloog volgt op Instagram en Facebook. De winactie op social media delen of iemand taggen die dit ook tof zou vinden is niet verplicht, maar vind ik wel heel lief!

Je kunt meedoen tot en met 21 november 2018. Daarna zal ik onder alle deelnemers een winnaar loten. Deze ontvangt op 22 november 2018 persoonlijk bericht.

Heel veel succes!

Heb jij al eens een Video van Sint gemaakt voor je kids en/of andere dierbaren? Wat was hun reactie?

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Video van Sint.

Misschien vind je dit ook leuk:

24 Reacties

 • Reactie Cheryl van de Loo 7 november 2018 at 11:21

  Leuk, ik doe mee voor mijn zoontje

 • Reactie Jolanda 7 november 2018 at 11:26

  Wij doen mee! De video van de Sint is een geweldige beleving voor jong en oud,. Vorig jaar er enorm van genoten. Hij staat op het verlanglijstje voor 5 dec, wij gaan duimen!

 • Reactie Mieke Stam 7 november 2018 at 11:32

  Oh super leuk! wij hadden hem 2 jaar geleden en dat was erg leuk om pakjesavond mee te beginnen. Vorig niet gedaan en dat was eigenlijk wel erg jammer, ik waag een kansje voor mijn jongens!

 • Reactie Asha 7 november 2018 at 11:36

  Super leuk! Ik doe mee voor mijn lieve meisje. Die waardeert dit elk jaar weer! Wij hebben het nu al 2 jaar gedaan en ze vindt het zo leuk dat ze het blijft kijken.

 • Reactie Marange Krouwel 7 november 2018 at 11:43

  Ahhh super leuk! Ik doe graag mee! Fingers crossed

 • Reactie Cindy Framke 7 november 2018 at 13:11

  Oh zo leuk zeg! Ik doe heel graag mee. Dit wordt onze 1e sinterklaas met zijn vijfjes. We verwachten elk moment ons 3e kindje. De meiden zullen het geweldig vinden als sinterklaas ook hun kleinste zusje noemt in de video.

 • Reactie Heidie van der Steeg 7 november 2018 at 13:20

  Ik doe graag mee. Het zou een leuke verrassing voor de kinderen zijn.

 • Reactie Kristel Gubbels-Daemen 7 november 2018 at 14:23

  Hier maken we graag kans op voor onze dochters en nichtjes dit zal dan de 1e keer zijn.

 • Reactie Tamara v Bodegom 7 november 2018 at 15:25

  Ohhhh dat zou gaaf zijn! Ik heb de opties eens bekeken op de site van videovansint en ik zou al helemaal weten wat ik zou kiezen… <3 Lijkt me zo gaaf om die gezichtjes te zien als Sint gewoon echt over en tegen ze praat!!

 • Reactie AnnaB 7 november 2018 at 17:06

  Lijkt mij erg leuk voor mijn zoontje,een mooie verrassing

 • Reactie Nicole evers 7 november 2018 at 17:42

  Super leuke actie

  Wij waren graag een gokje voor onze meiden van 6 en 4 jaar. De eerste keer dat ze dit zullen mogen beleven. Duimen maar

 • Reactie Romy 7 november 2018 at 19:36

  Wauw, wat ontzettend leuk! Mijn kindjes zijn bijna 5 en 1, en de oudste is heel erg bezig met sinterklaas. Hij vindt het allemaal zo leuk en spannend en kan niet wachten totdat het zover is! Dit lijkt me geweldig voor hem! Nu maar duimen 😃

 • Reactie Julia van empel-stamate 7 november 2018 at 21:30

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje

 • Reactie Marian B 7 november 2018 at 21:35

  Wij gaan pakjesavond bij opa en oma vieren. Het lijkt me leuk om de video voor alle kleinkinderen te maken. Ik denk dat ze allemaal erg verrast zullen zijn, opa en oma ook 😉 Zelf ben ik ook erg benieuwd naar de koppies van de kinderen!

 • Reactie Laura van Hout 8 november 2018 at 21:26

  Ik doe heel graag mee voor onze 3 schatjes en hun grote nichten van 15 en 16. Wat een verrassing zou dit zijn!!

 • Reactie Cindy kneefel 8 november 2018 at 21:32

  Ik doe graag mee! Onze oudste zoon is al een paar weken weer in de ban van sinterklaas. Hij gaat er volledig in op en zo’n video van de Sint zou hij geweldig vinden!

 • Reactie Liesbeth 9 november 2018 at 11:36

  Ooohhh dit lijkt mij leuk voor de eerste sint met ons zoontje en de familie! Ik doe heel graag mee en volg je op facebook.

 • Reactie Sjoerd hendrikse 10 november 2018 at 09:39

  Wat leuk zeg!! die o zo magische tijd is alweer bijna aangebroken en onze meisjes Faye en Noa zouden hun ogen uitkijken als sinterklaas hun naam opnoemt op tv 😀🍀🍀

 • Reactie Denise 10 november 2018 at 22:28

  Jaaa ik doe heel graag mee 😍😍😍

 • Reactie Marina 11 november 2018 at 15:32

  Oh leuk! Dat zullen onze kinderen geweldig vinden.

 • Reactie Tamara 17 november 2018 at 22:03

  Ik doe heel graag mee voor onze dochter, die zit helemaal in het verhaal van Sint en zijn nieuwe pieten!

 • Reactie Femke 18 november 2018 at 08:28

  We hebben hem niet elk jaar maar denk ongeveer om het jaar. Het andere jaar komen zwarte Pieten langs, ook erg leuk.
  De filmpjes zijn erg gedetailleerd, zelfs onze kat kwam langs en ik vind het ook mooi dat je de naam kunt luisteren en eventueel corrigeren.
  Dit jaar geen pieten, de jongste is afgelopen week 4 geworden dus het is al even spannend genoeg met naar school gaan etc dus ik doe graag mee!

 • Reactie Peter S. 18 november 2018 at 23:04

  Leuk! Ik wil die gezichtjes wel is zien van mijn dochtertjes 😊

 • Reactie Tamara 19 november 2018 at 10:42

  Vorig jaar ook gedaan en hadden we hier 2 blije snuitjes. Doen dus graag mee!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.