FEESTDAGEN WINNEN

Win een persoonlijke Video van Sint!

20 november 2019

video van sint

‘Oh mama, ik hoop dat Sinterklaas dit jaar weer zo’n filmpje stuurt waarin hij aan mij vertelt waar de cadeautjes verstopt liggen!’, riep Lise toen ze ontdekte dat de Sinterklaastijd er weer aan komt. En gelukkig voor haar komt die video er ook, alleen weet ze dat zelf nog niet. Ik heb al helemaal zin om ermee aan de slag te gaan. En natuurlijk geef ik er ook weer eentje weg! Lees snel verder hoe je zelf kans maakt op zo’n persoonlijke Video van Sint!

Jouw eigen Video van Sint

Voor wie het concept nog niet kent, hierbij een korte uitleg. Bij Video van Sint stel je zelf een uniek persoonlijk videobericht samen namens de Goedheiligman voor jouw eigen kind. Elk jaar staat een nieuw avontuur centraal. Dit jaar staat het avontuur helemaal in het teken van dieren en een spannende zoektocht in de dierentuin!

Op basis van de roepnaam en leeftijd van je kind, persoonlijke onderwerpen, een foto in het grote boek en de onthulling van de verstopplek van de cadeautjes wordt een unieke video gecreëerd. Tijdens het bekijken van de video zal je kind vol verwondering aan de buis gekluisterd zitten.

Bij ons is de video al jaren een groot succes. Wij luiden er onze pakjesavond mee in en genieten er dan met de hele familie van. Het is prachtig om de snoetjes van de kinderen te zien als ze door hebben dat Sinterklaas hen aanspreekt.

Hieronder kun je de trailer bekijken

Win je eigen Video van Sint

Zoals gezegd mag ik één van jullie blij maken met een zelf samen te stellen videobericht van Sint. De video heeft een afspeelduur van ongeveer 12 minuten. Je kunt zelf kiezen voor zwarte of roetveegpieten en je kunt allerlei persoonlijke info en foto’s van je kind aan de video toevoegen. Naar keuze kun je de video op DVD en/of als download ontvangen. Kies je voor de DVD dan ontvang je deze in een speciale envelop uit Spanje en met een gesigneerde postkaart erbij. Het videobericht is voor 1 persoon. Wil je extra personen toevoegen, dan kan dat (tot een maximum van 8) tegen een kleine bijbetaling.

Meedoen aan deze toffe winactie is simpel. Om kans te maken vraag ik je onder deze blog een reactie achter te laten waarin je laat weten dat je meedoet. Als je Moonoloog volgt op Instagram en Facebook levert dat je een extra winkans op. De winactie op social media delen of iemand taggen die dit ook tof zou vinden is niet verplicht, maar wordt wel heel erg gewaardeerd!

Je kunt meedoen tot en met 27 november 2019. Daarna zal ik onder alle deelnemers een winnaar loten. Deze ontvangt op 28 november 2019 persoonlijk bericht.

Heel veel succes!

Heb jij al eens een Video van Sint gemaakt voor je kids en/of andere dierbaren? Wat was hun reactie?

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Diana 20 november 2019 at 07:34

  Ik doe heel graag mee..!!! Volg je ook op insta 🤣

  • Reply Alyt van der Heide 23 november 2019 at 10:37

   Doe heel graag mee!
   Ja we kennen de dvd.
   Sint heeft ‘m hier al eens bezorgd. Dat was toen geweldig. De foto’s, wat een herkenning. En het leukste vind ik dat Sint vertelt waar de cadeautjes liggen.

   • Reply Kirsten 27 november 2019 at 09:13

    Superleuk!! Ik zie ze al verwonderd kijken😍

   • Reply Alyt van der Heide 27 november 2019 at 14:51

    Ben inmiddels voorzien. Doe niet meer mee met deze actie.

 • Reply Anna wienen 20 november 2019 at 07:36

  Ik doe heel graag mee

 • Reply Cindy Framke 20 november 2019 at 10:19

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn meiden. Altijd leuk de video van sint. Geweldig om die verbaasde koppies te zien hihi

 • Reply Yvonne kolk 20 november 2019 at 11:11

  Dit lijkt mij zo tof! Ik kijk nu al uit naar de reacties van mn 3 tal 🥰 volg je ook op fb

 • Reply Chantal Obbink 20 november 2019 at 11:31

  Leuk voor de kids. Wij doen dan ook graag mee. Wat zullen ze verrast zijn en het speciaal vinden dat Sinterklaas een boodschap voor ze heeft.

 • Reply Sjoeke van de Ven 20 november 2019 at 11:56

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Het is de eerste kerst voor ons neefje. Ik weet zeker dat iedereen het leuk vind (zeker zijn ouders en neefjes en nichtjes) als zijn naam genoemd wordt.

 • Reply Saskia van der Heijden 20 november 2019 at 17:56

  Voor mijn meiden heb ik al vaker zo’n DVD van Sint gedaan en dit jaar komt de naam van mijn nichtje er nog achteraan.
  Die verbaasde reacties zijn elk jaar weer goud waard… hopelijk komt het ook nu weer allemaal goed met de Sint, pieten en het paard!!

 • Reply Cheryl van de Loo 20 november 2019 at 20:31

  Leuk ik doe heel graag mee

 • Reply G. T. 21 november 2019 at 20:13

  Zoiets hebben we nog nooit gedaan. Lijkt me een leuke manier om pakjesavond te laten beginnen!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.