WINNEN

Ik mag weer voor Sinterklaas spelen! | Sinterklaashop 2018

17 november 2018

sinterklaashop

Mijn dochter Lise kijkt er al weken naar uit, maar vandaag is het dan eindelijk zover. Sinterklaas komt aan in Nederland. Toevallig vieren wij vandaag ook de vijfde verjaardag van bovengenoemde, dus het is dubbel feest! En alsof dat nog niet genoeg is, mag ik hier ook nog iemand blij maken met een mooie prijs tijdens de nieuwe Sinterklaashop. Net als voorgaande jaren hop je langs alle deelnemende blogs (dit jaar wel 48!) en kun je bij iedereen een mooie prijs winnen.

Sinterklaashop 2018

Misschien heb je vorig jaar of het jaar daarvoor al eens meegedaan aan de Sinterklaashop. Dan snap je al wat de bedoeling is en hoef ik je dus niets meer uit te leggen. De kans is trouwens groot dat je hiervoor al een aantal andere deelnemende blogs hebt bezocht en binnen bent gekomen via de blog van Mama Scrapelle. Is jou nog steeds niet duidelijk wat er nu precies ‘gehopt’ moet worden dan volgt hieronder een korte uitleg.

Bij de Sinterklaashop ‘hop’ je – letterlijk – van de ene naar de andere blog. Je zult blogs tegenkomen die je al kende, maar ook compleet nieuwe die misschien wel direct je aandacht trekken en je dus meteen aan je favorietenlijstje kunt toevoegen. Om het allemaal nog eens extra feestelijk te maken kun je bij elke deelnemende blog een prijs winnen. De blogger heeft zelf een mooie prijs geregeld met een waarde tussen de 15 en 30 euro, dus je komt van alles tegen. De bloghop en dus ook de winacties lopen van 17 november tot en met 24 november 2018, sommige winacties lopen nog een week langer door. Welke prijs ik voor jou in petto heb lees je verderop. En tenslotte verwijs ik je natuurlijk door naar de blogger naar wie je verder mag hoppen.

Even voorstellen… Monique van Moonoloog!

Heb je inmiddels een beetje een beeld van wat de bloghop inhoudt, maar nog geen idee wiens woorden je nu eigenlijk zit te lezen? Dan ook nog even kort iets over mij en mijn blog Moonoloog. Ik ben Monique, 33 jaar en getrouwd met M. Samen hebben we twee kinderen. Lise, die maandag 5 jaar wordt en Quinn, die net 2 jaar is geworden.

Bloggen doe ik al meer dan tien jaar met veel plezier en enthousiasme. In het begin nog zonder duidelijk plan, maar sinds mijn zwangerschap van Lise ben ik er serieuzer mee aan de slag gegaan. Mijn blog groeit en daarmee ook mijn passie voor het creëren en delen van content. En sinds afgelopen jaar mag ik Moonoloog zelfs mijn bedrijf noemen! Ik kan wel zeggen dat mijn blog deel van mijzelf, mijn leven is geworden. En dus ga ik er zoals het er nu uitziet zeker nog minstens 70 jaar mee door 😉

Waar die schrijfsels van mij dan zoal over gaan? Eigenlijk over van alles. Natuurlijk over mijn kinderen en de uitdagingen en mooie momenten die het ouderschap met zich meebrengen. Maar ik schrijf ook heel graag over mode, gezondheid, interieur, lifestyle en toffe nieuwe producten. Mijn blog gaat over mijn leven en daarmee probeer ik elk artikel die persoonlijke touch mee te geven.

En dan nu… mijn winactie!

My Little Pony-fans opgelet: ik mag namens Hasbro een exemplaar weggeven van Zingende Rainbow Dash! Heb jij ook zo’n muziekfan in huis? Je kind kan meezingen met Rainbow Dash haar favoriete liedjes. Gewoon in het Nederlands. Laat je verbazen door haar zangtalent, pak de microfoon en steel samen de show! Als je het mij vraagt een top cadeau voor de feestdagen 😀

rainbow dash

Wat moet je doen om kans te maken?

– Like de Facebookpagina van Moonoloog
– Laat onder de Facebookpost die hoort bij deze winactie een reactie achter en tag daarin iemand die deze prijs ook geweldig zou vinden
Let op: heb je geen Facebookaccount en wil je toch kans maken op de prijs, dan volstaat het een reactie achter te laten onder deze blogpost. Ik vertrouw erop dat jullie hier eerlijk in zijn 🙂
– Moonoloog volgen op Instagram en/of het delen van de actie op social media is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd.

Je kunt meedoen tot en met 24 november 2018. Daarna zal onder alle deelnemers een winnaar worden geloot die persoonlijk bericht ontvangt.

Heel veel succes!

En nu snel verder hoppen naar…

En dan is het nu tijd om verder te hoppen. Ik geef met veel plezier het stokje door aan Jessica. Zij heeft een toffe persoonlijke lifestyleblog waar ze schrijft over allerlei onderwerpen. Ook bij haar maak je natuurlijk kans op een mooie prijs!

Heel veel plezier met deze Sinterklaashop. En kom je, nu je de weg naar mijn blog weet, nog eens langs om te lezen? Dat zou ik gezellig vinden!

37 Comments

 • Reply Ellen snuverink 17 november 2018 at 08:16

  Leuke prijs heel veel hop plezier

 • Reply Joyce van dorp 17 november 2018 at 08:26

  Superleuk deze pony voor mijn dochtertjes! Ze spelen graag met hun pony’s 😄 en deze is een heeeel mooie aanvulling

 • Reply Judith 17 november 2018 at 08:54

  Wow met die zingende dochter van mij is dit wel erg leuk!

 • Reply ingrid 17 november 2018 at 09:11

  super leuke prijs voor mijn jongste dochter!

 • Reply Anja 17 november 2018 at 10:20

  Gefeliciteerd en Sinterklaas op 1 dag vieren en dan ook nog een leuke actie tof 🦄

 • Reply Marian B 17 november 2018 at 10:59

  Wat had ik dit vroeger zelf graag gehad! Mijn dochter zal het ook fantastisch vinden, ik mag vast wel eensm et haar meespelen 😉 Loot graag mee. Fijne bloghop gewenst!

 • Reply Heidie van der Steeg 17 november 2018 at 11:52

  Leuk, die hop weer en gefeliciteerd. Wel bijzonder dat Sinterklaas speciaal voor haar verjaardag komt vandaag.
  Voor mijn dochter is het ook een speciale dag, ze mag zo meteen gaan proefzwemmen voor haar zwemdiploma (helaas kunnen we de aankomst van de Sint niet helemaal volgen op tv daardoor)>
  Wat een geweldige prijs mag je weggeven. Mijn dochter is echt dol op My Little Pony. Haar grote broer zag van de week reclame van de zingende Rainbow dash en zei nog “dat is echt iets voor Lara”.
  Hopelijk gaat Sinterklaas haar daar dit jaar mee verrassen. Tot nu toe zit er alleen een kleine My Little Pony bij de schoencadeautjes, weet ik uit betrouwbare bron….

 • Reply Wendy Van De Reyd 17 november 2018 at 12:18

  Ooh , deze is super geweldig, ideaal voor onze paardendame, klein kansje maar deze fiere mama waagt toch een kansje

 • Reply Diny Frijters 17 november 2018 at 13:19

  Wat een leuke actie! Ik heb helaas geen Facebook maar zou wel heel graag meedoen!

 • Reply Iris 17 november 2018 at 13:50

  Ik heb geen Facebook, maar volg je wel op IG en ik doe heel graag mee met deze winactie

 • Reply Xenia 17 november 2018 at 14:09

  Ik sla de prijs over maar leuk om samen te hoppen! Veel hopplezier…

 • Reply Nadia 17 november 2018 at 16:39

  Wat leuk! Ik sla deze over ket een jongeman… Die is hier niet zo dol op 😉

 • Reply AJ 17 november 2018 at 16:42

  Oooh ja, super leuk. Graag voor mn dochter.

 • Reply Mirjam Hellingman 17 november 2018 at 18:01

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee aan deze Sinterklaasbloghop voor een een Zingende Rainbow Dash!

 • Reply Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) 17 november 2018 at 19:24

  Gefeliciteerd met je dochtertje. Mijn jongste dochter is toevallig ook 5 en voor haar zou ik graag deze zingende Rainbow dash winnen. Ik zal ook even reageren op Facebook.

 • Reply Danielle 17 november 2018 at 19:57

  Ik hop graag mee met deze actie!!
  Jeugdsentiment maar zo leuk ik doe graag mee met de win actie.

 • Reply monique weber 17 november 2018 at 20:28

  Leuke actie en leuk blog

 • Reply Marieke 17 november 2018 at 21:15

  Oh Rainbow dash is zooo leuk 🙂
  Veel plezier met de bloghop!!

 • Reply Cindy 17 november 2018 at 21:36

  Lieve sinterklaasje .
  Hij en zijn pieten baasjes!😍

  Alles staan gereed voor het mooie 5 december feestje.
  Nu nog de geschenkjes bemachtigen.

  Ooo lieve sinterklaasje.
  Mijn 3 kinderen zijn onwijs lief geweest na verhuizing en verbouwing .
  En ze zijn alle zo lief en flink geweest.
  Nou toch echt super zijn als ze toch iets moois in hun schoentjes krijgen.

  Ook aan de creativiteit voor niks geweest . Zie hier ons eigen geknutseld.🙊 schoorsteen

  Geliked en gedeeld.🍀

 • Reply Claudia Diependaal 17 november 2018 at 21:36

  Hoi hoi,

  Wauw welk meis je wilt deze geweldige pony nu niet als kado! Ik doe dan ook met veel plezier mee voor onze kleindochters! Nu maar heel erg hard duimen!

  Groetjes Claudia!

 • Reply Tamara 17 november 2018 at 22:01

  Ja, wat een superleuke actie! Ik vond zelf vroeger my little pony fantastisch en gelukkig hebben mijn dochters die liefde overgenomen 😉 Ik doe dus graag voor hen mee! (en stiekem ook een beetje voor mezelf, haha)

 • Reply G.T. 17 november 2018 at 22:14

  Via de bloghop kwam ik op je blog, leuk! Ik heb ‘m gebookmarkt.
  Je winactie vind ik afgrijselijk, maar mijn zoontje is de laatste tijd dol op My Little Pony en hij zou dit een ge-wel-dig cadeau vinden. En tja, sint geeft nu eenmaal wat de kinderen leuk vinden en luistert niet naar de ouders… dus ik doe toch graag mee. Helaas heb ik geen Facebook of Instagram (echt niet).

 • Reply Daan Moerland 18 november 2018 at 07:27

  Wat een gave actie zeg! Mn meisje is dol op little ponys en op zingen en we moeten elke avond klaar gaan zitten voor de show 🤣.. dit zou ze echt GEWELDIG vinden 🤗🤗 na de sint is ze ook nog eens jarig dus het zou echt een superverrassing zijn🍀🍀

 • Reply Daan Moerland 18 november 2018 at 07:27

  Wat een gave actie zeg! Mn meisje is dol op little ponys en op zingen en we moeten elke avond klaar gaan zitten voor de show 🤣.. dit zou ze echt GEWELDIG vinden 🤗🤗 na de sint is ze ook nog eens jarig dus het zou echt een superverrassing zijn🍀🍀

 • Reply Cobi Van braak 18 november 2018 at 08:11

  Wauw wat een gave actie ik doe graag mee!

 • Reply Jacqueline kribi/rozeboom 18 november 2018 at 19:26

  Ohh leuk weer een sinterklaashop
  Ik doe graag een kansje wagen voor mijn dochtertje Zeineb ze is weg van paardjes dus dit zal wel in de smaak vallen dus duimen maar hier ook morgen Feest want ze wordt 4

 • Reply Will 18 november 2018 at 19:41

  Altijd weer leuk om mee te doen met een Bloghop en dan nu weer met deze Sinterklaasbloghop.
  Ik heb hier een kleine Little Pony fan, die ik heel blij zou maken met deze Rainbow Dash.
  Dit vindt ze vast erg leuk en gaat zeker uit volle borst meezingen met deze Little Pony.
  Ik heb geen facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.

 • Reply Merel 19 november 2018 at 07:13

  Geweldig! Ik doe niet mee trouwens maar kwam even langshoppen 😘

 • Reply Denise 19 november 2018 at 07:27

  Ohh deze is zoo leuk!! 😍😍😍 mijn kleine meisje is dol op eenhoorns en speelt heel graag met my little pony. Optreden voor haar pony’s vind ze het leukste wat er is en dit zou ze geweldig vinden 😍😍 ik doe heel graag mee! 🍀

 • Reply Maddy 19 november 2018 at 09:20

  Heel tof! Ik doe graag mee voor mijn meisje!

 • Reply Yvonne kolk 20 november 2018 at 09:04

  Wauw! Mijn kleine zangeres word hier wel blij van, ik ook wel trouwens, leuke blog ontdekt 🤗 Fijne Sinterklaas😊

 • Reply Sharon de Ridder 20 november 2018 at 12:14

  Oeh, meegedaan onder de FB-post! Superleuk weer!

 • Reply Jolanda Woldhuis 20 november 2018 at 22:56

  Leuk hoor! Ik heb de fb-post geliked en getagged.

 • Reply Maria Stam 21 november 2018 at 05:55

  Ik doe graag mee voor mijn dochter van 6 jaar, die op dit moment een lastige periode doormaakt op school. Ik zou haar graag opvrolijken met dit cadeau!

 • Reply Miranda wils 21 november 2018 at 13:16

  de allerallergrootste wens van ons kleine meisje 😍😍😍 😍😍😍 ahhh ze wilt deze zo zo zo graaaaaag wat zou het te gek zijn om deze te mogen winnen voor mn lieve schat die dit jaar wel heel lief is geweest😍😍😍🍀🍀🍀

 • Reply Michelle 22 november 2018 at 07:55

  Gaaf!!! Een zingende my little pony!Cool! Daar kan ik iemand blij mee maken!!

 • Reply Mariette van hooijdonk 22 november 2018 at 13:48

  Ook hier zou mn lieve kleindochter echt onwijs blij mee zijn😍🍀 wat een leuke acties allemaal zeg

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.