VOLGENS PAPA

7 x de beste artikelen van papa

8 augustus 2015

papa dochter

Het is hoogzomer én vakantie! Tijd om lekker te gaan genieten van (hopelijk) mooi weer, buiten zijn en quality time met je gezin. Dat probeer ik ook zoveel mogelijk te doen! Mijn blog blijft natuurlijk gewoon lekker door lopen en ik hoop dat je af en toe toch even tijd hebt om er een kijkje te nemen.

Voor de zaterdagen besloot ik een reeks ‘verzamel’- of ‘archief’-artikelen te maken. Er staan inmiddels een heleboel artikelen online op Moonoloog.nl en het lijkt me leuk ze eens gegroepeerd aan te bieden. Misschien heb je sommige nog helemaal niet gelezen of zijn ze juist nu op je situatie van toepassing. Zoals je misschien weet heeft M zijn eigen rubriek binnen dit blog. In ‘Volgens Papa’ schrijft hij eens in de zoveel tijd een artikel in antwoord op een vraag van jullie of een zelfverzonnen onderwerp. Uiteraard vanuit zijn eigen ervaring als vader. Stiekem staan er zo al een boel artikelen online, dus het leek me leuk de zeven beste eruit te pikken en nog eens op een rijtje te zetten. Je vindt ze hieronder. Veel leesplezier!

  1. Volgens Papa 5 tips voor aanstaande vaders

  2. Volgens Papa – Vaderschapsverwachtingen

  3. Volgens Papa – Een meisjespapa zijn

  4. Volgens Papa – Wat ik Lise wil meegeven

  5. Volgens Papa – Opvoedingsissues

  6. Volgens Papa – Wie doet wat?

  7. Volgens Papa – De band met je kindje

Heb je een vraag naar aanleiding van een van bovenstaande artikelen of een vraag waarop je M in een nieuw artikel antwoord wil laten geven, schroom dan niet een reactie achter te laten!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.