VIDEO

Weekvlog #2 | SAMEN KOKEN

19 december 2016

weekvlog #2

Het is maandag en ik heb opnieuw een weekvlog voor je klaarstaan! Het was een week met veel kraamvisite en verder vooral veel kerstvoorpret. Kijk je weer gezellig mee?

Het blijft toch een uitdaging om het niet te lang te maken. Ik heb weer enorm lopen schrappen en uiteindelijk is er een kwartier aan materiaal overgebleven. Ik hoop dat dat een beetje ‘behapbaar’ is!

Misschien is het je trouwens opgevallen dat de vlog de week van maandag tot en met vrijdag bestrijkt. Dat heb ik gedaan zodat ik de video zaterdag al helemaal kon bewerken en klaarzetten. Komende week is natuurlijk de aanloop naar kerst en zal ik maandag tot en met vrijdag de ‘gewone’ weekvlog filmen. En ik ga mijn best doen om van de kerstdagen een aparte video te maken. Het is Quinn zijn eerste kerst, dus dat is toch wel erg bijzonder en leuk om vast te leggen!

Wil je mijn video’s automatisch voorbij zien komen, abonneer je dan op mijn YouTube-kanaal als je dat nog niet gedaan hebt 🙂

Wat vind je van mijn tweede weekvlog? En wat vind jij de handigste dag om deze online te zien? 

1 reactie

  • Reply Essma 19 december 2016 at 16:50

    Ik heb de weekvlog gezien. Gezellig! Lise is echt wel lief voor haar broertje! Hier is het nog wel eens anders. Ophelia is 5, maar kan echt nog wel jaloers zijn 😏…🙄 Mij maakt t niet uit wanneer je de vlogs online zet…ik vind t sowieso leuk! 😉

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.