SPEELGOED

Win een L.O.L. Surprise! O.M.G.-pop

4 september 2019
L.O.L. Surprise! O.M.G.-pop

Wie mij op Instagram volgt, heeft het misschien al voorbij zien komen. Lise heeft haar eigen L.O.L. Surprise! O.M.G.-pop en laat deze zien in een video. Of ze er blij mee is? Enorm! Ze was al groot fan van de kleine L.O.L. Surprise! poppetjes, maar deze grote pop vindt ze zo mogelijk nóg leuker! Ik geef kort wat info over dit nieuwe lid van de L.O.L. familie, laat zien welke pop Lise heeft gekregen en het leukste van alles: ik mag er eentje weggeven aan een van jullie!

L.O.L. Surprise! O.M.G.-poppen

Bij de O.M.G.-poppen draait alles rond mode. De bekende L.O.L. Surprise!-uitpakverrassingen hebben een nieuw jasje gekregen. De nieuwe L.O.L. Surprise! O.M.G.-pop zit in een doos die je omtovert tot een herbruikbare kleedkamer-speelset, waar de O.M.G.-pop haar outfits kan showen en haar modieuze accessoires kan rocken. Schuif de verpakking uit elkaar om het silhouet van de pop te ontdekken, haar biografie te lezen en natuurlijk ook de eerste set verrassingen te vinden! De hippe kleren zitten in nieuwe, recycleerbare verpakkingen die eruitzien als echte kledingtassen, hoedendozen, schoendozen, enzovoort. Als je de verpakking verder opent, kom je bij de ‘kleedkamer’, waar de pop in haar ondergoed vol spanning staat te wachten tot ze haar favoriete kleding mag aantrekken. Elke pop heeft een originele, unieke en volledige look, compleet met schoenen, accessoires en haarversiering.

In de doos van elke L.O.L. Surprise! O.M.G.-pop vind je 20 verrassingen – en zodra je alle verrassingen hebt uitgepakt, kun je deze gebruiken als onderdeel van de speelset. Verzamel de vier L.O.L. Surprise! O.M.G. Fashion Dolls: Swag, Royal Bee, Lady Diva & Neonlicious.

De L.O.L. Suprise! O.M.G.-poppen zijn apart verkrijgbaar voor een adviesprijs van €34,99. 

Lise’s O.M.G.-pop: Neonlicious

Aan de buitenkant van de doos zie je de naam van de pop staan. Dit had ik echter vooraf niet gezien, maar ik zag wel dat de dozen een iets ander uiterlijk en andere kleurtjes hadden. Lise viel meteen voor het neonoranje vlak op de ene doos, dus koos ze voor die pop. Er bleek Neonlicious in te zitten. Ze is er helemaal blij mee. De mooie haren in felle kleuren en het neonroze jurkje, het tasje en de geweldige zonnebril. Lise kan haar ‘L.O.L.’ niet op met deze nieuwe pop. Het liefst had ze hem meteen mee naar school genomen, maar omdat er zoveel kleine onderdelen bij zitten, leek me dat nog even niet zo’n goed idee. Nu heeft ze iets om na school lekker mee te kunnen spelen!

Winactie – maak kans op een L.O.L. Surprise! O.M.G.-pop!

Zoals ik al aangaf mag ik iemand blij maken met ook zo’n L.O.L. Surprise! O.M.G.-pop. De andere doos die we binnenkregen heeft de naam ‘Lady Diva’. Mocht je nieuwsgierig zijn dan kun je er al achterkomen hoe deze pop eruit ziet… Maar eigenlijk is het natuurlijk het leukst om het een surprise te houden!

Hoe maak je kans?

– Like de Facebookpagina van Moonoloog;
– Laat onder de Facebookpost die hoort bij deze blogpost een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet en tag hierin iemand die je ook graag op de hoogte brengt van deze winactie;
– Let op: heb je geen Facebookaccount en wil je toch kans maken op de prijs, dan volstaat het een reactie achter te laten onder deze blogpost. Ik vertrouw erop dat jullie hier eerlijk in zijn; 
– Moonoloog volgen op Instagram en/of het delen van de actie op social media is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd.

Je kunt meedoen tot en met 11 september 2019. Daarna zal ik onder alle deelnemers een winnaar loten die persoonlijk bericht ontvangt.

Heel veel succes!

17 Comments

 • Reply Cindy j 4 september 2019 at 06:42

  O.M.G

  Heeel heeel erg gaaf LOL is nog steeds de rage…. mijn dochtertje vind geweldig..

  Ze is bijna jarig zou daar heeel erg blij mee maken.

  Dus volg altijd met plezier , wie weet brengt het nu geluk en win in hier.

 • Reply Marjo 4 september 2019 at 07:05

  Wauw dit is echt wat voor Rhodé!

 • Reply Diana 4 september 2019 at 07:24

  Wij doen graag mee..! Leuk zeg..!

 • Reply Anha 4 september 2019 at 07:48

  Heel erg leuk ik doe graag mee 😁

 • Reply AnitaT 4 september 2019 at 08:07

  Dat zou nog eens een keuke verrassing zijn

 • Reply Wendy Van De Reyd 4 september 2019 at 08:09

  Kansje gewaagt, duimen nu omhoog maar voor mijn lol fan Sharona

 • Reply Alinda 4 september 2019 at 08:43

  O, wauw super leuk voor mijn dochter Rosalynn 😍 ze zit net in groep 3, dus ik vindt dat ze wel een verrassing kan gebruiken 🥰

 • Reply Christine Claeys 4 september 2019 at 10:02

  Graag kansje gewaagd op Facebook en volg graag op Instagram als @maltytje

 • Reply gerrie van lonkhuijzen 4 september 2019 at 10:39

  waag graag een kans om onze kleindochter te verrassen. Die vind L.O.L helemaal geweldig. Wat zou het geweldig zijn als deze oma haar mocht verrassen

 • Reply Marijke Horjus 4 september 2019 at 13:36

  Oehh super leuk!!! Ik doe heel graag mee voor onze dochter, Ze word bijna 5 jaar en gek van L.O.L hihi ♡ dus wij gaan duimen 🙂

 • Reply Noa 4 september 2019 at 15:46

  Dit zou een hele leuke (l.o.l) suprise zijn voor onze dochter. Ze zit net in groep 3 en moet erg wennen, een oppepper inde vrom van zo’n gave pop kan ze zeker gebruiken!

 • Reply Marian B 4 september 2019 at 20:22

  Dat is leuk voor mijn nichtje! Ze vindt alles van L.O.L. geweldig. Over een paar weekjes komt ze weer logeren, leuk om haar dan met dit cadeautje te verwennen!

 • Reply marij brand 5 september 2019 at 11:33

  geweldig voor mn dochter van 4 jaar… als beloning dat ze de start van de kleuterschool zo goed gedaan heeft

 • Reply Suus 6 september 2019 at 09:16

  Een superleuk cadeautje voor de dochter van mijn beste vriend. Volgens mij heeft die hier uuuren speelplezier van!

 • Reply Anneliese de Waal 8 september 2019 at 16:01

  Mee gedaan op Facebook en Instagram 😀🤗😃

 • Reply Kirsten Kemna 10 september 2019 at 21:40

  Zo tof deze pop. Als ik mijn meisje (5) vraag wat ze wil hebben is het altijd een pop. Terwijl ze er al tig heeft🙃 Maar deze is net weer even anders en stoerder. Ik doe graag mee:)

 • Reply r 14 oktober 2019 at 11:48

  ik wil het voor een vriedin die in de kinderovang zit ik zie haar maar 1 keer in dew week dus ze mogen geen internet dus wil ik iets leuk voor haar doen

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.