SPEELGOED

Wij lieten ons onderdompelen in Rainbow High!

6 november 2021

Wat is het lang geleden dat we naar een persevenement zijn geweest! Maar eindelijk was het afgelopen woensdag dan zover: Lise en ik zijn uitgenodigd om kennis te maken met Rainbow High! De kleurrijke modepoppen die al vele kinderharten hebben veroverd, maar waar wij nog niet eerder kennis mee hebben gemaakt. Extra leuk dus om ze op deze manier te ontdekken. En dat in een wel heel gave setting…

Direct na school fietsen we samen naar het station. Charlotte en haar dochter Aukje zijn ook uitgenodigd, dus we pakken gezellig met z’n vieren de trein naar Amsterdam. Daarna moeten we nog een klein stukje met de metro om uiteindelijk uit te komen bij onze plaats van bestemming: Wondr in Amsterdam Noord. Een hele toffe locatie waar je in allerlei verschillende ruimtes de gaafste settings en attributen vindt om de leukste foto’s, video’s en boomerangs te maken.

Rainbow High

De locatie is natuurlijk niet willekeurig gekozen. Bij de meiden van Rainbow High draait namelijk alles om creativiteit. Zij houden van fashion, ontwerpen, creëren en alles wat tot de verbeelding spreekt. Een perfecte match dus!

Meteen bij de ingang worden we verwelkomd door de bekende TikTok’er Sherell Martini die ons assisteert met het maken van onze eigen TikTok-video. De meiden gaan eerst in hun gewone outfit over de Rainbow High Runway…

Daarna mogen we door naar het stylingteam dat ze een make-upje geeft en een toffe outfit waarmee ze op hun favoriete Rainbow High lijken. We lopen weer terug naar Sherell om het tweede deel van de TikTok-video op te nemen, helemaal glamourous! Na deze eerste toffe ervaring mogen we Wondr op eigen houtje verder verkennen.

Meteen al in de eerste ruimte mogen de dames een eigen kunstwerk maken. Super tof!

De bak met spekkies is een van de favoriete onderdelen van Lise. Ze blijft er maar in duiken. En, leuk detail: in deze ruimte ruikt het naar snoep!

We lopen nog door heel veel andere ruimtes en maken ontelbaar veel foto’s. Het is echt geweldig! In veel ruimtes staan trouwens ook Rainbow High poppen tentoongesteld. Heel tof, want ze passen perfect in het plaatje. We sluiten af met een drankje en wat lekkers en klimmen ook nog even op deze gigantische eenhoorn. Hierna is het helaas alweer tijd om afscheid te nemen en aan de reis terug naar Eindhoven te beginnen. Maar niet met lege handen! De meisjes krijgen allebei een gigantische roze goodiebag mee met daarin een Rainbow High pop. Lise is dolgelukkig!

Mag ik je voorstellen aan Emi Vanda? Deze paarse beautyqueen met een stoere twist past perfect bij Lise. Ze kan niet wachten om haar uit de verpakking te halen.

Er zit een handige standaard bij, een kam waar je de (enorm lange én enorm zachte) haren mee kunt kammen, kledinghangers en een extra set kleding en schoenen, zodat je lekker kunt afwisselen. Wat me direct opvalt zijn de mooie details op de pop maar ook in de kleding. De armen en benen hebben ‘gewrichten’ zodat je ze in verschillende posities kunt buigen. Heel gaaf.

Je ziet het: Lise is weg van haar nieuwe vriendin en heeft ook al twee andere Rainbow High poppen gezien voor op haar verlanglijstje… Wat ons betreft is Rainbow High de perfecte tip voor een verjaardag of de decembermaand!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.