SPEELGOED

Terug van weggeweest: My Little Pony *

3 maart 2018

Ben je net als ik geboren in de jaren ’80? Dan heb je vast wel eens met My Little Pony gespeeld. Iedere pony is uniek door zijn eigen kleuren en symbolen. Voor kinderen is dit natuurlijk hartstikke leuk, vooral als je helemaal gek bent van paarden en felle kleuren. De pony’s variëren in kleuren en formaat en daarom is je verzameling nooit compleet!

Zo moeder, zo dochter

Ik vind het zo zonde dat ik geen van mijn pony’s van vroeger nog heb bewaard. Anders had Lise er nu volop mee kunnen spelen. Dat My Little Pony helemaal terug is van weggeweest, merk je trouwens overal. Lise heeft stiekem ook al een hele verzameling op haar kamertje staan. Een speelset, twee grote pony’s die licht geven en op elkaar reageren en zelfs een zingende My Little Pony. Naast de pony’s en speelsets kun je ook volop andere producten kopen in My Little Pony variant. Denk aan een nachtlamp, kleding puzzels, een speeltent, knuffels en ga zo maar door. Vooral als je een dochter hebt, weet ik zeker dat je haar blij kunt maken met één van deze artikelen. Doordat ze kleurrijk zijn vallen ze bij veel kleine meisjes goed in de smaak. En zeg nou zelf… Wat is er als kind leuker dan het hebben van je eigen pony verzameling?

Waar te koop?

Waar je die spulletjes van My Little Pony dan zoal kunt kopen? Nou dat is niet zo moeilijk. Vrijwel elke speelgoedwinkel en webshop gespecialiseerd in kinderspeelgoed heeft wel items van My Little Pony in het assortiment. Wist je trouwens dat er op Netflix een heuse serie van My Little Pony te bekijken is? Al met al kan en is er tegenwoordig veel meer dan vroeger. Is jouw kleine meid gek op My Little Pony dan heb je volop keuze in cadeautjes en andere toffe spulletjes. Of wat dacht je van een echt My Little Pony kinderfeest?

Is jouw dochter ook zo dol op My Little Pony? En was jij het vroeger ook?

Dit artikel kwam tot stand middels een samenwerking.

2 Comments

 • Reply Essma 3 maart 2018 at 08:50

  Jazeker! Mijn dochter is 6 en is helemaal gek van die paardjes. Ik ben van ‘80 en had 1 pony waar ik mee gespeeld heb! Ik weet ook nog welke dat was: Apple Jack! Destijds wist ik natuurlijk niet dat die zo heette. Toen zeiden we gewoon ‘met appeltjes’ 😃. Zo leuk dat dat ‘personage’ er weer/nog steeds is en mijn dochter er nu mee speelt. Ze zijn wel veel kleiner geworden dan de pony’s uit onze tijd, vind je ook niet? 😄 🦄

 • Reply Mirjam Hart 3 maart 2018 at 17:22

  Wat zijn ze leuk! Alhoewel ik mijn verzameling van vroeger toch wel mooier vind 🙂
  Zo jammer dat ik ze niet bewaard heb…

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.