SPEELGOED

Review: Miniverse Make It Mini Lifestyle

18 december 2023

Een tijdje geleden maakten we voor het eerst kennis met MGA Miniverse Make It Mini. Grote ballen met daarin een klein pakketje om miniatuur eten of drinken te maken. Niet eetbaar, maar wel prachtig om te zien en vooral erg leuk om mee bezig te zijn, als ik Lise mag geloven. Ze sprong dan ook een gat in de lucht toen ik zei dat er een pakketje zou komen met een aantal nieuwe ballen en ook de nieuwe serie ‘Make It Mini Lifestyle’. Inmiddels heeft ze ze getest en ik heb haar een eigen review laten schrijven. Zij is tenslotte de deskundige én de doelgroep van dit leuke speelgoed.

Miniverse Make It Mini

Begin dit jaar was de introductie van de eerste Make It Mini ballen van Miniverse. Daar zijn er inmiddels een hele hoop van bij gekomen. De sets bevatten heel gedetailleerde replica’s van eten en drinken en inmiddels dus ook allerlei lifestyle items en objecten. Ontzettend leuk om te maken en ook nog eens tof om ergens neer te zetten of mee te spelen.

Miniverse Make It Mini Lifestyle

Sinds kort is de Miniverse-collectie uitgebreid met een lifestyle-lijn. Naast hapjes en drankjes kun je nu ook allerlei leuke lifestyle spulletjes knutselen. Lise ging er meteen mee aan de slag en in no time had ze weer een mooi setje miniatuurtjes klaar. De hars moet dan nog even drogen en daarna is het hard en blijft het werkje precies zoals je bedoeld had. Het kan trouwens ook tegen een stootje, want bij het verplaatsen heb ik wat dingen laten vallen en die bleven (gelukkig) netjes heel. Hieronder zie je welke miniatuurtjes van Miniverse Make It Mini Lifestyle Lise gemaakt heeft. Ik vroeg haar zelf een korte review te schrijven dus die lees je onder de foto’s 🙂

Wat Lise ervan vindt:

Ik vindt het echt heel leuk . Ik heb al eerder een setje gehad en daar zat bij het dopje een lipje die je er moeilijk van af kon halen en bij dezen ging dat veel makkelijker. Van ze allen maal vond ik de mini vers lifestyle het leukste . De nieuwste vind ik het leukste omdat je niet alleen eten kan maken maar ook maar ook spulletjes voor in je huis . Ik zal het anderen kinderen ook aanraden en ik zet het zeker op mijn lijstje.

*Disclaimer

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.