SPEELGOED

Review: LEGO DOTS BFF armbandenset

21 oktober 2020
lego dots

Vriendschapsarmbandjes, maar dan net even anders. Dat is LEGO DOTS! Met deze BFF armbandenset maak je samen met je vriendinnen de coolste armbandjes. We zijn hier in huis dol op LEGO, dus dit nieuwe speelgoed wilden we heel graag ontdekken!

LEGO DOTS: wat is het?

De BFF armbandenset van LEGO DOTS bestaat uit gekleurde kunststof armbandjes waarop je kleurrijke DOTS kunt klikken. Je kunt de voorbeelden op de verpakking of inspiratiefolder gebruiken of je eigen design ontwerpen. Zo decoreer je jouw armbandjes dat ze helemaal bij de persoonlijkheid van jou en je vrienden passen.

Het koffertje bevat vijf armbandjes van verschillende kleuren met nopjes waarop de DOTS bevestigd kunnen worden. De DOTS zijn ook weer te verwijderen, waardoor je steeds weer andere creaties kunt maken. Vind je je armbandje niet meer leuk, dan maak je dus gewoon weer een nieuwe.

De LEGO DOTS BFF armbandenset heeft een adviesprijs van € 24,99 en is onder andere verkrijgbaar via Bol.com.

Wat vinden we ervan?

Voor haar zwemdiploma kreeg Lise een klein setje LEGO DOTS, met daarin één armbandje en een boel DOTS om het mee te versieren. De BFF armbandenset krijgt ze volgende maand voor haar verjaardag en heb ik dus nog even achtergehouden. Maar dit eerste LEGO DOTS viel goed in de smaak! Ze had snel door hoe ze het patroontje op het voorbeeld moest namaken en heeft daarna ook zelf nog andere patroontjes gemaakt. Het armbandje is lekker soepel en gaat niet makkelijk los (waar ik een beetje bang voor was). Ook erg leuk om erbij te pakken als er eens een vriendje of vriendinnetje komt spelen!

Speelgoed van het jaar

De LEGO DOTS BFF armbandenset is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar in de categorie 8 & 9 jaar. Over dit speelgoed zegt de jury dat het eindeloos leuk is doordat je steeds nieuwe creaties kunt maken. Ook wordt LEGO hiermee aantrekkelijk voor creatieve meiden. LEGO DOTS bevorderen de fijne motoriek en creativiteit en zijn (ook) leuk om samen mee te spelen. De verpakking is herbruikbaar en duurzaam en er zijn veel uitbreidingssets verkrijgbaar.

1 reactie

  • Reply Dit speelgoed maakt kans op de titel ‘Speelgoed van het Jaar 2020’ - Papa's wereld 24 oktober 2020 at 14:00

    […] Reviews:Review op MamasliefsteReview op punsgewijsReview op MamaScrapelleReview op Moonoloog […]

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.