SPEELGOED

Review: FurReal WalkAlots & Grooming Set *

27 november 2019
furreal walkalots

Ken jij ze nog van vroeger? Die hondjes die zelf stapjes konden zetten en om de paar seconden hysterisch begonnen te blaffen? Ik weet nog dat ik als klein kind voor mijn verjaardag een wit exemplaar kreeg. Dolblij was ik ermee, tot het diezelfde dag nog dwars door een stuk kersenvlaai liep… Haha. De FurReal WalkAlots van Hasbro hebben wel iets van weg van dit nostalgische stukje speelgoed, maar zijn natuurlijk een stuk moderner dan mijn keffende viervoetertje bijna dertig jaar geleden…

FurReal WalkAlots

De huisdieren van FurReal WalkAlots hebben een kliksysteem waarmee je tot drie dieren tegelijk aan één riem kunt ‘uitlaten’. Door het speciale wieltje aan de onderkant hobbelen ze gezellig met je mee. Of dat nu binnenshuis is of over straat. Lise aarzelt geen moment en maakt vrolijk een rondje met de beestjes door de kamer. We ontdekken meteen dat het hoofd van het beestje beweegt tijdens het lopen en een veermechanisme zorgt ervoor dat het staartje vrolijk ‘kwispelt’.

Er zijn grote dieren en kleine dieren. Lise heeft twee katten, een grote en een kleintje. Naast de gangbare huisdieren als een hond, kat en konijn, zijn er ook exotische en zelfs fantasiedieren! De grote WalkAlots maken ook nog vrolijke geluidjes, waardoor ze nog echter lijken. De kleine dieren hebben een korte riem waarmee je thuis op tafel kunt spelen. Maar je kunt de kleine dieren ook aan de grote riem van een groot dier koppelen, zodat je ze over de grond voor je uit kunt duwen.

FurReal Grooming Set

Huisdieren hebben natuurlijk de nodige verzorging nodig. Speciaal voor de FurReal WalkAlots is er een Grooming Salon verkrijgbaar. Deze reis- en verzorgingsset is 12-delig en bestaat uit een reismand, douchekop met geluidseffect, haardroger met geluidseffect, schaartje, borstel, shampoo en conditioner, drinkflesje en dierensnoepjes.

Je kan Lise niet gelukkiger maken dan haar lekker te laten frummelen met kleine spulletjes, die ze het liefst allemaal netjes bij elkaar houdt. De Grooming Salon vindt ze dan ook meteen helemaal geweldig. De huisdieren krijgen meteen een wasbeurt en worden vervolgens beloond met een snoepje. Quinn vindt het vooral erg leuk om de douchekop en de haardroger aan te zetten. Hij heeft er ook mijn haar al eens mee gewassen en gedroogd…

Heb jij ook een grote dierenvriend in huis die dolgraag een huisdier zou willen, maar is een echt huisdier (voor nu) geen optie? Dan zijn de FurReal WalkAlots een heel leuk alternatief! Lise en Quinn hebben er al vele uurtjes speelplezier aan beleefd.

*Disclaimer

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.