FEESTDAGEN SPEELGOED

De leukste HEMA schoencadeautjes

17 november 2016

hema schoencadeautjes

Sinterklaas is in het land en dat betekent dat veel kinderen hun schoentje mogen zetten. Altijd spannend wat er de volgende ochtend in zit. Pepernoten? Een lekkere mandarijn? Of misschien toch een klein cadeautje? Bij HEMA vind je enorm veel leuke schoencadeautjes. Ik zet de leukste HEMA schoencadeautjes voor je op een rij. Allen beneden de 5 euro!

Houten speelgoed

HEMA heeft een ruime collectie aan mooi houten speelgoed. En ook voor kleine prijsjes kun je er leuke dingen vinden. Wat denk je bijvoorbeeld van deze houten vormenpuzzel voor maar 2 euro? Voor kleine meisjes is zo’n houten speelgoed make-up setje (3 euro) natuurlijk helemaal leuk. En voor de jongens zijn er voor maar 1,25 euro per stuk een houten ambulance, politieauto, vliegtuig en brandweerauto.

Knutselspullen

Spulletjes om lekker te kunnen knutselen zijn altijd welkom. Ook daar heeft HEMA er veel van. Een setje modelleerklei bijvoorbeeld, voor 3 euro. Of een kleurboek met stickers voor maar 1 euro. En iets waar ik zelf erg benieuwd naar ben is deze waterparels set voor 4 euro.

Spelletjes

Ook kleine spelletjes voor weinig geld zijn leuke schoencadeautjes. Deze super schattige houten dominoset voor 3 euro bijvoorbeeld. Nieuw bij HEMA is dit Hamertje Tik spelletje voor 4 euro. Of wat denk je van deze leuke puzzel in vorm voor 2 euro?

Ik hoop dat ik je met bovenstaande ideeën heb kunnen inspireren. Vindt jouw kindje deze Sinterklaasperiode kleine cadeautjes in de schoen?

De uitgelichte afbeelding is afkomstig van Shutterstock.

6 Comments

 • Reply Nicole 17 november 2016 at 09:14

  Die waterparel set lijkt me ook leuk

 • Reply Nicole @ Everyday-Life.nl 17 november 2016 at 11:00

  Dat houten speelgoed is leuk! Ze hebben ook leuke boekjes voor maar 1 euro om woordjes te leren bij HEMA.

  • Reply Monique 17 november 2016 at 21:57

   Och ja, dat is waar ook! Die zijn leuk 🙂

 • Reply Lilian 17 november 2016 at 14:06

  Eerlijk gezegd kom ik eigenlijk niet zo vaak bij de Hema. Maar zo aan dit artikel te lezen, kan ik daar zeker leuke cadeautjes kopen voor in de schoen waar ik nog opzoek naar ben.

 • Reply Charlotte 17 november 2016 at 17:09

  Die waterparels zijn leuk! Vraag me alleen af of Aukje daar misschien nog te jong voor is…

  • Reply Monique 17 november 2016 at 21:58

   Ja dat is inderdaad een goede vraag. Heb al een hele tijd zo’n set strijkkralen voor Lise op zolder liggen. Denk dat het toch niet lang meer duurt tot ze daar wat mee kan!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.