SPEELGOED

L.O.L. Surprise #Hairgoals *

15 februari 2019

Ruim twee maanden geleden kreeg Lise van Sinterklaas haar eerste L.O.L. Surprise. Zelf had ik deze nieuwe speelgoedrage toen net pas ontdekt. Maar het was bij haar meteen een groot succes en ik ontdekte meteen dat ik dit speelgoed zelf ook erg leuk vind. Met veel interesse las ik daarom het persbericht van de nieuwe serie van L.O.L. Surprise, die een ware make-over heeft gehad. De poppetjes uit de #Hairgoals serie hebben namelijk echt haar! Er zijn er 12 om te verzamelen en bofkont Lise kreeg er twee opgestuurd.

Wat is L.O.L. Surprise?

Voor wie echt geen idee heeft waar ik het over heb, zal ik beginnen met een korte uitleg. Want wat is L.O.L. Surprise nu eigenlijk? Je koopt namelijk geen poppetje, maar een soort capsule. Dit kan een bol zijn, maar de capsules van deze nieuwe collectie zijn cilindervormig. Om die capsule zit heel strak plastic gespannen, dat op bepaalde punten open te maken is. Je kunt aan de buitenkant niet zien welk poppetje erin zit, maar je weet wel uit welke serie de capsule komt. Het openmaken is een belangrijk onderdeel van de hele experience. Het plastic eraf krijgen is één ding, maar om de capsule te openen moet je vaak ook nog wat trucjes uithalen. Ik kreeg er een heuse escaperoom-vibe van. En mensen die mij kennen weten hoe dol ik ben op escaperooms, dus dat is positief.

Heb je de capsule eenmaal open, dan kom je nog allerlei verrassingen tegen. Het poppetje zelf moet je uit een soort omhulsel halen, waardoor je echt pas op het laatste moment ziet welke je hebt. En in kleine luikjes, kokertjes en zakjes vind je nog veel meer verrassingen. Echt heel leuk om alleen al van het uitpakken een feestje te kunnen maken. Aan het snoetje van Lise kun je zien dat zij het ook echt een feestje vond!

L.O.L. Surprise #Hairgoals

En nu is er dus een nieuwe serie L.O.L. Surprise poppetjes: L.O.L. Surprise #Hairgoals. De serie bevat nieuwe verrassingen, nieuwe looks en compleet nieuwe manieren om uit te pakken. Lise had er met haar 5 jaar op een paar punten wel wat hulp van mij bij nodig. Maar hé, ik vind het zelf ook leuk, dus ik help haar maar al te graag! Zoals ik al schreef hebben de #Hairgoals poppen echt haar. Er zijn ook twee rare edition poppen met ‘molded hair’ en glitters. En wil je een extra verrassing, geef de pop dan een flesje of stop haar in bad voor een waterverrassing met kleurverandering. Succes gegarandeerd! De ‘capsule’ waar de poppetjes in zitten stelt een haarlakbus voor, die je kunt veranderen in een salonstoel, display, poppenstandaard en tasje.

De L.O.L. Suprise #Hairgoals kosten €16,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de bekende speelgoedwinkels of via Bol.com.

Hieronder zie je de twee poppetjes die Lise aan haar verzameling heeft toegevoegd. Zoals je ziet is het rechter exemplaar een rare edition poppetje. Dat zegt Lise nog niet zoveel, maar vind ik stiekem erg cool.

Kende jij L.O.L. Surprise al?

*Disclaimer

1 reactie

  • Reply bianca Meekel 18 augustus 2019 at 11:22

    Hoi. Mijn dochter heeft gister 4 hairgoals gehad voor haar verjaardag. 3x dezelfde zat er tussen. Weet jij hoe je kan zien dat je een ander hebt/koopt

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.