SPEELGOED

Fingerlings HUGS – de nieuwe interactieve knuffelaap!

18 september 2018

fingerlings hugs

‘Mama, zorg jij goed voor aap als ik op school ben? Hij moet nog eten.’ Lise’s nieuwste aanwinst wijkt al een week lang niet meer van haar zijde. Behalve dan als het niet anders kan en ze naar school moet. Ik heb het over Fingerlings HUGS van WowWee, de nieuwe interactieve aap die wij onlangs toegestuurd kregen. Een hele leuke cadeautip voor de decembermaand als je het mij vraagt. En ook nog eens genomineerd Speelgoed van het Jaar 2018!

Elke ouder weet dit. Er is speelgoed waar na een paar dagen niet meer naar om wordt gekeken, en er is speelgoed dat vanaf het eerste moment een regelrechte hit is bij je kind. Aap valt voor Lise zeker in die tweede categorie.

Nog niet echt een idee waar ik het over heb? Maak kennis met Boris en Bella. Apen die reageren op aanraking, beweging en geluid. Wat ze dan zoal kunnen? Nou, je napraten op een grappige manier bijvoorbeeld. Knijp in het oortje en zeg een zin of woord en aap praat je na. Net zoals de papegaai in het Sprookjesbos van de Efteling. Lise heeft er de grootste lol mee! Klop je op hun rug dan hoor je ze boeren. Gooi en draai je ze in de lucht dan genieten ze daar hoorbaar van ‘whieeeeee’. Als je ze wiegt gaan ze slapen en hoor je hun gesnurk. Wat trouwens ook een hele leuke is: druk het snoetje tegen je wang en… je krijgt een kusje!

In deze korte video zie je wat de Fingerlings HUGS zoal kunnen:

Fingerlings HUGS genomineerd Speelgoed van het Jaar 2018

Zoals ik al schreef maakt Fingerlings HUGS kans om Speelgoed van het Jaar 2018 te worden. De jury zegt er het volgende over:

“Dit is een interactieve knuffelaap om mee te knuffelen en te stoeien. Leuk om mee te nemen met zijn lange armen en benen. Je wordt vrolijk van deze knuffel met hele hoge emotionele waarde. Hij maakt veel leuke geluidjes.”

Aan de lange armen en benen zit klittenband, waardoor je ze aan elkaar kunt plakken en zo om je nek kunt vastmaken. Extra knuffelplezier gegarandeerd!

De Fingerlings® HUGS ™ zijn vanaf 1 september verkrijgbaar in roze en blauw voor een adviesprijs van €34,99. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. 

Wat vinden jullie kinderen van interactief speelgoed? 

Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Ook staan er affiliate links in. Dank voor je support!

2 Comments

  • Reply Kim 18 september 2018 at 06:26

    Oh die is leuk!!! Die gaat denk ik op het verlanglijstje van mijn dochter!

  • Reply Charlotte 18 september 2018 at 07:47

    Oh wat een leukerd! Logisch dat ze geen moment van zijn zijde wijkt. Zou ik ook niet doen 😁

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.