SPEELGOED

Baby Annabell is vernieuwd!

19 september 2019
baby annabell

Ken je Baby Annabell? Ze bestaat al sinds 1998 en heeft de afgelopen 21 jaar al veel poppenmoeders en -vaders zien opgroeien. Recent is Baby Annabell geheel vernieuwd en heeft ze een Lunch Time Table gekregen. Quinn en ik reisden af naar MaMa Kelly in Amsterdam om haar met eigen ogen te bewonderen!

Speciaal voor de vernieuwde Baby Annabell wordt er een feestelijke lunch party georganiseerd. Na een lekkere welkomstcocktail (voor de kinderen was er een aangepaste versie) nemen we plaats aan een prachtig versierde roze tafel. Die al snel wordt gevuld met de lekkerste hapjes. Quinn smult er goed van! Voor de kinderen is er een hoek gereserveerd waar ze met de nieuwe Baby Annabell en haar favoriete spulletjes kunnen spelen.

Vooraf twijfelde ik nog of ik mijn zoon wel mee kon nemen naar zo’n ‘meidenfeestje’. Maar ik weet hoe dol Quinn is op poppen en eigenlijk vind ik het júist leuk om hem dan mee te nemen. Het was trouwens de allereerste keer dat hij met de trein mee mocht naar een event, dus dat was sowieso al één grote belevenis (voor hem) en een lichte uitdaging (voor mij).

Baby Annabell

De vernieuwde Baby Annabell heeft een aantal levensechte functies, waardoor ze erg veel lijkt op een echte baby. Ze drinkt graag een flesje en maakt dan zuigbewegingen met haar mond en smakelijke drinkgeluidjes. Is ze verdrietig, dan huilt ze echte tranen. Maar gelukkig is ze al snel weer vrolijk als je haar over haar buikje kietelt. Is het bedtijd, dan leg je haar neer en sluit ze haar ogen. Wieg je haar zachtjes, dan hoor je haar geeuwen en even later valt ze zacht snurkend in slaap.

Baby Annabell Lunch Time Table

Het Lunch Time Table is een interactief lunchtafeltje waaraan Annabell kan genieten van haar eerste hapjes. Het tafeltje heeft licht- en geluidseffecten en wordt geleverd met zes kommetjes eten, een flesje en een lepel. Het leuke vind ik dat het geen hoge kinderstoel is, maar juist korte pootjes heeft waardoor kinderen er ook aan tafel fijn mee kunnen spelen.

Eenmaal thuis mag grote zus Lise gelukkig ook met het nieuwe gezinslid spelen. De poppenouders hebben er samen al veel plezier mee gehad!

De vernieuwde Baby Annabell en haar nieuwe Lunch Time Table zijn verkrijgbaar via de bekende speelgoedwinkels en Bol.com.

Speelt jouw zoon en/of dochter graag met poppen?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.