SHOPPEN

Zeeman Shoplog

1 mei 2017

Afgelopen weekend bracht ik weer eens een bezoekje aan Zeeman. Ik loop hier in de wijk weleens het filiaal binnen, maar kan daar de laatste tijd niet zo goed slagen. Dat was dit keer wel anders. Bij het filiaal van Zeeman in het centrum van Eindhoven kwam ik het ene na het andere toffe item tegen. In deze shoplog laat ik je graag mijn ‘buit’ zien!

Een van de redenen dat ik naar Zeeman ging was het kraamfeest van het dochtertje van vriendinnetje Charlotte. Daar zijn we gisteren geweest, dus ik kan nu prima laten zien wat ik voor haar kocht. Al langer had ik twee broekjes in huis die ik haar wilde geven. In mijn zoektocht naar iets voor daarbij kwam ik dit schattige shirtje tegen met daarop de tekst ‘hello I’m new here!’. Ik hou van streepjes en vind het zachtroze perfect voor een pasgeboren babymeisje. Ik hoop dat Charlotte en dochtertje Emmi er ook blij mee zijn 🙂

Uiteraard snuffelde ik ook rond voor mijn eigen baby. Quinn heeft nog niet zoveel rompers in maat 74/80, dus daar sloeg ik er een aantal van in. Ik wilde eigenlijk gaan voor de rompers van bio katoen, maar die lagen er helaas niet in de juiste maat in een geschikte kleur. Maar met deze drie ben ik ook helemaal blij. Ze kosten €1,99 per stuk.

Ik bestelde laatst al Quinn zijn zomerjasje bij Next, maar kon dit exemplaar toch echt niet laten hangen. In ditzelfde model heeft hij nu ook een jasje en dat staat hem zo leuk! Het kleurtje vind ik ook erg tof en matcht perfect bij zijn mooie blauwe ogen. En voor de prijs kón ik het eigenlijk ook gewoon niet terugleggen. Voor het jasje betaalde ik namelijk maar €6,99.

Natuurlijk kan grote zus Lise ook altijd wel wat nieuws gebruiken. Ik ben tot de ontdekking gekomen dat ze boxertjes erg fijn vindt en die hadden ze volop. Ik koos een setje van drie in een maatje waar ze nog een beetje in moet groeien. Maar dat gaat altijd sneller dan je denkt. Hetzelfde geldt trouwens voor de trui. Is hij niet geweldig? De boxers kosten €3,49 per setje van drie, voor de trui betaalde ik €6,99.

En dan is er nog de Instaswap Spring Edition waar ik dit jaar aan deelneem. Voor mijn swapmaatje scoorde ik voor weinig geld wat leuke cadeautjes voor in de swap. Twee windmolentjes voor €0,99, een fotolijstje in de vorm van een huisje afgeprijsd voor €1,99 en een zwart gestreept canvas mandje voor €1,99.

Komen jullie weleens bij Zeeman? En zo ja, wat koop je er dan zoal?

7 Comments

 • Reply marjonS 1 mei 2017 at 07:10

  Ik loop er ook wel eens naar binnen. Zoals je zegt, de ene keer veel leuks, de andere keer weinig.
  Ik kocht er afgelopen ween een joggingbroekje voor de kleine man, pyjama voor dochterlief en donker blauw vestje voor mezelf. Nergens te vinden, en bij zeeman zag ik het opeens hangen.

  De trui voor Lise vind ik erg leuk. Je swap cadeautjes zijn ook leuk. Ik doe ook mee, mijn eigen pakker gisteren al geopend, en mijn eigen mag op de post.

 • Reply Essma 1 mei 2017 at 07:59

  Ja heel soms als ik in dat deel van de stad moet zijn. In Frankfurt namelijk ook een zeeman. Bij mijn ouders in het dorp in NL loop ik altijd standaard even naar binnen. Ik vind er altijd wel iets volgens mij…ook al heb ik het niet nodig 😂

 • Reply Joyce 1 mei 2017 at 09:24

  Oo dat eerste roze shirtje is leuk! Even kijken of ze die hier ook hebben 🙂

 • Reply Charlotte 1 mei 2017 at 10:23

  Jaaa we zijn er zeker blij mee! En volgens mij kan ze hem al bijna aan dus super leuk 🙂

 • Reply Nicole 1 mei 2017 at 10:36

  Dat jasje van Quinn is super tof!

 • Reply Gerdi 1 mei 2017 at 14:44

  Wat een leuke spulletjes! Het verschilt zo wat er hangt.. maar meestal beland er wel wat in mijn mandje.

 • Reply Stefanie 2 mei 2017 at 07:32

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik koop ook weleens bij de Zeeman, meestal koop ik er ondergoed voor mijn dochters maar soms ook wel leuke truitjes of shirtjes. Ligt er maar net aan of er wat leuks hangt.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.