FEESTDAGEN SHOPPEN

Pakjesavond 2014 – een terugblik

6 december 2014

sint3

Met gisteravond nog vers in ons geheugen kan ik het vast wel maken om even kort terug te blikken. De dag begon enorm hectisch, want ik stond Lise klaar te maken zodat ze naar de gastouder kon, maar die belde precies op dat moment dat ze ziek was en Lise dus niet kon ontvangen. Ze had wel zo ongeveer de slechtste dag uitgekozen, haha.

Eigenlijk vond ik het ook wel heel gezellig met Lise om me heen. Studeren had ik al geschrapt van m’n to do list, want dat zou ik toch niet gaan redden. Ik moest immers nog cadeautjes inpakken, een surprise afmaken, een gedicht schrijven, Lise’s tas klaarmaken voor die avond én naar het postkantoor voor de Primark pyjama’s die ik voor Tamara en Kelly had gekocht.

Tussen de bedrijven door heb ik genoten van Lise’s aanwezigheid. Alsof ze wist wat er ’s avonds komen zou was ze zó lief aan het spelen! Ze hield haar pietenmutsje ook best goed op, dus gingen we zo naar het postkantoor:

sint1

M was lekker vroeg thuis, alleen was Lise precies op dat moment in een diepe slaap gevallen. We besloten haar te laten liggen, want hoe beter ze nu zou slapen, hoe langer ze het zou volhouden die avond.

Rond zes uur reden we naar mijn ouders, waar een lekker dineetje stond te wachten. Daarna kreeg Lise alvast haar cadeautjes, want die zou het anders niet volhouden. Ze was echt super blij met alles, maar het meest blij was ze met haar eerste echte pop! Zo leuk om te zien…

We legden Lise boven in haar bedje en gingen over op de surprises. Wat had iedereen weer z’n best gedaan! De minion die ik maakte voor mijn broertje viel goed in de smaak, net als het gedicht dat erbij hoorde. M had voor mij een tv geknutseld met een screenshot van een van mijn YouTube-video’s. Super grappig!

sint2

En na de surprises waren er nog zakken vol pakjes. Elk jaar nemen we ons voor het niet al te gek te maken, maar uiteindelijk… is het dat toch. Ik ben super blij met alles wat ik heb gekregen! Als er interesse voor is zal ik er nog een apart artikel of video aan wijden.

Heb jij Sinterklaas gevierd gisteravond en zo ja, hoe was het?

6 Comments

 • Reply angelique 6 december 2014 at 09:26

  Wij hebben het de 26ste al gevierd omdat dan iedereen er bij kon zijn. Mijn schoonmoeder is elk jaar zelf zwarte piet maar ik vond het voor Keano wel het leukst als ze er zelf bij kon zijn vandaar dat we het iets eerder vierden. Volgend jaar dus weer eerder pakjesavond maar dat mag de pret echt niet drukken

 • Reply Joyce 6 december 2014 at 09:58

  leuk! wij hebben gisteren pakjesavond gevierd en het was super gezellig. Lootjes trekken met de volwassenen en iedereen is zo verwend. Ik kreeg een gevulde blond Amsterdam koekjestrommel. En Aron is mega verwent met leuk speelgoed. op naar volgende week, zijn vierde verjaardag!:D

 • Reply Nadine 6 december 2014 at 16:55

  Super..leuk natuurlijk ik wil alles in een video zien!!!

 • Reply cindy 6 december 2014 at 17:33

  Video! 😉

  Klinkt erg gezellig trouwens!

  • Reply Monique 7 december 2014 at 21:32

   Komt eraan! 😉

 • Reply Wesley 9 december 2014 at 10:26

  Wat geweldig om dit zo te lezen! Echt een leuke blog!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.