FEESTDAGEN SHOPPEN

Mijn gadget verlanglijstje (+ win 150 euro shoptegoed!)

20 oktober 2015

cadeau

De dagen worden korter, de temperatuur daalt en we kruipen weer massaal met een dekentje op de bank. Allemaal tekenen dat het eind van het jaar nadert en we de feestdagen tegemoet gaan. Naast een hoop gezelligheid en samenzijn met familie, betekenen die feestdagen voor velen ook cadeautjes. En ligt het aan mij of wordt het steeds lastiger om leuke dingen voor jezelf te verzinnen? Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van webshops waar je heerlijk kan rondneuzen.

Ik ging op zoek naar mijn favoriete originele cadeautjes en gadgets voor in de zak of onder de kerstboom en maakte een gadget verlanglijstje. En weet je wat het mooie is? Jij maakt kans op 150 euro shoptegoed zodat jij iemands dromen (of natuurlijk die van jezelf) kunt waarmaken! Helemaal onderaan dit artikel lees je hoe je hier kans op maakt.

Gastenboek voor op de wc

Een gastenboek voor op het toilet. Dat verzin je toch niet? Ik vind het geniaal en het lijkt me super leuk om er eentje in onze wc te leggen. Zeker als er een feestje is geweest ben ik benieuwd wat ik daar de volgende dag allemaal in tegenkom… Haha! Dit toffe gastenboek voor op de wc kost 12,95 euro.

Direct-klaar onderzetter

Hoe suf en standaard kunnen onderzetters zijn… Nou, deze zijn dat zeker niet! Je bepaalt namelijk helemaal zelf hoe ze eruit zien. Het enige dat je hoeft te doen is foto’s (laten) afdrukken en op maat snijden. Je schuift ze in de onderzetters en zo heb je een uniek setje dat je naar wens zo vaak kunt wisselen als je wilt! Een setje van vier onderzetters kost 14,95 euro.

My Life Story-dagboek

In het digitale tijdperk verlang je soms zo naar iets van papier. En wat is er dan leuker dan een mooi ingebonden dagboek waarin je al je herinneringen kunt bewaren? Het boek bevat gelinieerd papier, maar ook lijstjes om in te vullen en andere leuke info-pagina’s om te vullen. Ook erg leuk om cadeau te doen aan een pasgetrouwd stel of bij de geboorte van een kindje! Het My Life Story-dagboek kost 39,95 euro.

Winnen?

Bij Radbag, de website waar je bovenstaande cadeautjes ook kunt bestellen, maak je nu kans op maar liefst 150 euro shoptegoed dat je vrij mag besteden in de webshop! Om kans te maken ga je naar dit blogartikel en vermeld je in de comments wat jouw droomcadeaus zijn. Simpel toch? Je hebt nog tot en met 25 oktober 2015 om mee te doen, dus wacht niet te lang. Ik wens je heel veel succes!

Heb jij al een verlanglijstje gemaakt voor Sint of Kerst?

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Redbag.

2 Comments

  • Reply marjon 20 oktober 2015 at 13:52

    Dat gastenboek op het toilet klinkt wel erg leuk, haha. Hier ligt inmiddels ook aal een lijstje klaar dan ik aanvul zodra me iets te binnen schiet. Zoon, dochter en ikzelf zijn allemaal net voor of na de feestdagen jarig dus het lijstje kan lang genoeg worden 😉

  • Reply Vlijtig Liesje 20 oktober 2015 at 14:41

    Vooral het gastenboek voor de wc vind ik heel origineel! Die ga ik zeker onthouden.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.