OUDERSCHAP SHOPPEN

Mijn eigen Moederdagcadeau

25 april 2015

lucardi

Sinds ik moeder ben shop ik vele malen meer voor Lise dan voor mezelf. Het is niet alleen leuker om dingen voor haar te zoeken, ik geef er ook makkelijker geld aan uit én ze heeft in mijn ogen gewoonweg meer nodig dan ikzelf. Voor mijn blog ontvang ik regelmatig producten om te reviewen, maar ook die zijn meestal voor Lise (logisch natuurlijk!). Des te leuker was het dat ik dit keer echt iets voor mezelf mocht uitzoeken. En niet zomaar wat!

Dat ik een cadeautje voor mezelf mocht uitzoeken heeft alles te maken met Moederdag. De dag dat alle moeders in het zonnetje gezet worden en die alweer bijna voor de deur staat. Op zondag 10 mei is het namelijk zover! Vorig jaar was mijn allereerste Moederdag en dit wordt dus alweer de tweede. Nu was ik vorig jaar super verrast en verwend door man en dochter met een handafdrukje (van haar) en een heerlijk ontbijtje (van hem).

Wat me dit jaar te wachten staat weet ik natuurlijk nog niet, maar de eerste verrassing heb ik alvast binnen! Ik mocht van Lucardi namelijk een sieraad uitkiezen uit hun Silver & Diamond Collection. Zoals de naam al zegt zijn dit zilveren sieraden waar een of meerdere diamanten en/of saffier in verwerkt zijn. Ik wilde eigenlijk voor oorbellen gaan, maar helaas bleken deze niet meer op voorraad te zijn. Ik koos toen voor een ketting met hanger in de vorm van een hartje. Het hartje is zo gevormd dat het lijkt of het de blaadjes van een roos heeft, wat ik een heel mooi effect vind! In het midden van het hangertje zit een diamant.

lucardi

lucardi

Behalve mijn trouw- en verlovingsring, draag ik niet op dagelijkse basis sieraden. Maar bij de juiste gelegenheid vind ik het leuk er mijn outfit mee af te maken. Ik zal deze ketting dan ook zeker met veel plezier gaan dragen!

De Silver & Diamond Collection van Lucardi is verkrijgbaar vanaf €29,99. Voor de ketting hierboven betaal je €59,99.

Actiecode

Goed nieuws, want ik mag van Lucardi een actiecode geven, waarmee je de sieraden extra voordelig kunt shoppen. Door bij je bestelling de volgende code in te voeren: LUCARDI-D7, krijg je maar liefst €10,- korting op de Silver & Diamond Collection. De actiecode is geldig tot en met 31 mei 2015.

Gun jij jezelf weleens een mooi cadeau?

Het product in dit artikel heb ik opgestuurd gekregen.

7 Comments

 • Reply Judith 25 april 2015 at 07:16

  Wat een mooi sieraad heb je uitgekozen. Ik ben benieuwd waar onze mannen mee aankomen, ik heb vorig jaar hetzelfde cadeautje gehad, haha. X, Judith

 • Reply joyce 25 april 2015 at 09:07

  Mooie ketting heb je uitgekozen!

 • Reply Daantje 25 april 2015 at 10:09

  Mooie ketting, zeg!! 😀

  Ik koop eigenlijk nooit cadeautjes voor mezelf. Maar mijn man is momenteel met Tobias op stap voor een moederdag cadeautje 🙂

 • Reply angelique 25 april 2015 at 10:38

  Prachtige ketting! Ik ben heel benieuwd naar Moederdag dit jaar, het word de eerste die ik écht mag vieren. (mn ex geloofde er niet in)

 • Reply Tamara 25 april 2015 at 15:51

  Mooie ketting heb je uitgekozen! Het lijkt me een ontzettend leuke collectie, helaas kan ik niet tegen zilver.. 🙁

 • Reply Karin 25 april 2015 at 17:34

  Wauw, wat leuk van Lucardi !
  Hij is hartstikke mooi, veel plezier ermee!

 • Reply Josan 27 april 2015 at 08:31

  Leuk om de ketting nu in het echt te zien. Hij staat je mooi.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.