OUDERSCHAP SHOPPEN

Inspiratie: groene bedankjes voor juf of meester *

3 juni 2021

Ik schrik er een beetje van als ik me bedenk hoe kort het schooljaar nog maar duurt. Ik denk dat het door de coronasluitingen komt dat ik het idee heb dat het nog lang geen zomervakantie is. Of zou het de laat op gang gekomen lente zijn? Hoe dan ook, dat einde van het schooljaar komt dus sneller dan je denkt. Ik vind het altijd erg leuk om de kinderen hun juf en meester dan een bedankje te laten geven in de vorm van een klein cadeautje. Vorig jaar regelde ik iets lekkers en dit jaar geven ze elk een groen bedankje. Wat ik daarmee bedoel laat ik je graag zien, want ik vind het zó leuk!

Groen bedankje juf of meester

Van Tuindreef ontving ik een ontzettend leuk pakket met allerlei kleine groene cadeautjes voor de juf of meester. Groen, omdat het tuinzaden zijn en je ze in je tuin of in een mooie bloempot kunt gebruiken voor wat meer groen rond je huis. Maar óók groen omdat ze op een duurzame manier worden samengesteld en verzonden. En daar hou ik van! Tuindreef is een kleine lokale onderneming in Zwolle die er continu aan werkt om de producten zo milieuvriendelijk mogelijk te kunnen samenstellen en versturen.

Juf bedankt!

Als plantenmoeder en natuurliefhebber vond ik het hele idee al geweldig, maar toen ik het doosje openmaakte en zag wat voor leuks er allemaal in zat werd ik helemaal enthousiast. Een fles douchegel of doosje bonbons is leuk om te geven, maar dit is echt origineel en ziet er ook nog eens ontzettend leuk uit.

De bedankjes voor juf of meester zijn er in verschillende vormen. Van zaden in een kraft zakje met kaartje (€ 1,89), zaden in een linnen zakje of gondeldoosje met een leuk kaartje eraan (€ 2,99), tot zaden met een ansichtkaart in een zakje van vloeipapier (€ 2,49). Heb je wat meer budget, dan kun je meerdere kleine cadeautjes met elkaar combineren, of is een zadenpakket in jute zak (€ 12,95) of brievenbus-bedankje (vanaf € 5,69) heel leuk om te geven. Je kunt zo’n wat groter presentje natuurlijk ook met een aantal ouders of als klas gezamenlijk cadeau doen. Een brievenbus-bedankje zit in een speciaal brievenbus-doosje en kun je versturen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt het ook inpakken of er een leuke foto of tekening van je kind op plakken en het gewoon (laten) geven.

Duurzame bedankjes voor elke gelegenheid

In de webshop van Tuindreef vind je niet alleen bedankjes voor juffen en meesters. Je kunt er ook terecht voor zaden voor in je eigen tuin. Zo vind je er allerlei verschillende bloemzaden, maar bijvoorbeeld ook groentezaden, fruitzaden en kruidenzaden. En het ruime assortiment bedankjes is er dus niet alleen voor juffen of meesters, maar er is ook een ruime keuze in algemene bedankjes. Super leuk om naar zakenrelaties te sturen, naar een lieve vriend of vriendin, naar een familielid of naar iemand anders die je dierbaar is en die je graag ergens voor wilt bedanken of een hart onder de riem wilt steken.

*Disclaimer

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.