SHOPPEN TAGS

I Love Action Tag!

29 oktober 2015

action

Als ik één winkel moet noemen waar ik graag en vaak kom, is het Action wel. Elke keer als ik er ben heb ik een aantal vaste items die in mijn mandje verdwijnen, maar ik ben ook fan van de nieuwe (seizoens)spulletjes die ik dan weer tegenkom en dat leidt er zo’n beetje altijd toe dat ik met veel meer thuiskom dan ik van plan was. Blogmaatje Nicole tagde mij voor een aantal vragen over Action: de I Love Action Tag. Aangezien die mij op het lijf geschreven is, vulde ik hem met veel plezier in. Enjoy!

Hoe vaak ben je bij de Action te vinden?

Niet wekelijks hoor, maar toch zeker wel een à twee keer per maand. Wanneer een van de producten die ik altijd bij Action koop op is, plan ik weer een bezoekje. En af en toe ga ik ook gewoon omdat ik zin heb om even rond te snuffelen.

Hoeveel geef je gemiddeld uit bij een bezoekje aan de Action?

Ik gok rond de 20 euro, maar het is heel erg afhankelijk van hoeveel ik kan en wil meenemen. Vaak ga ik op de fiets en weet ik – puur uit praktisch oogpunt – de hoeveelheid een beetje te beperken.

Zijn er dingen die je bij elk bezoek aan de winkel wel mee naar huis neemt?

Jazeker! De snoetendoekjes vind ik heel erg fijn en ik neem dus meestal een stuk of vier pakken per keer mee. Ze vliegen er namelijk doorheen! Ook gebruik ik altijd de wattenschijfjes en tissues van Action. Ik gebruik de Sanex invisible deodorant, die eveneens standaard in het assortiment zit en dingen als enveloppen en printpapier koop ik ook vrijwel altijd bij Action.

Wat is je grootste miskoop?

Ik denk dat dat het raamwas-systeem is dat ik een aantal maanden geleden gekocht heb. Nou ja, een miskoop is het eigenlijk niet eens echt maar ik heb het tot nu toe pas één keer gebruikt. Ik moet gewoon vaker m’n ramen wassen denk ik, haha. Echte miskopen heb ik bij Action verder niet gedaan voor zover ik weet. Gelukkig maar!

Wat zou je doen als de Action failliet zou gaan?

Heel hard huilen! Nou, dat is misschien wat overdreven maar ik zou het wel heel erg jammer vinden! En ik zou het ook niet kunnen geloven, want als je kijkt naar hoeveel mensen de winkel geweldig vinden, is het toch zeer onwaarschijnlijk dat Action failliet zou gaan.

Wat is het gekste wat je bij de Action hebt meegemaakt?

Echt gekke dingen kan ik niet noemen helaas, want die zijn tot nu toe niet gebeurd. Wel heb ik om de een of andere reden altijd aanspraak als ik door de winkel loop met Lise. Laatst liep er een meisje rond dat zei een dochtertje te hebben van ongeveer dezelfde leeftijd als Lise. En met de caissières maken we ook altijd wel even een praatje.

Noem iets wat ze daar hebben maar waarvan niemand het weet

Ik denk dat de meeste dingen wel algemeen bekend zijn. Ze hebben voor weinig geld prima led-lampen. En ik vind dat ze heel mooi cadeaupapier en toebehoren verkopen.

Hoe lang duurt een gemiddeld bezoekje?

Standaard langer dan ik vooraf plan. Ik denk dat ik nooit binnen het half uur weer buiten sta. Drie kwartier is denk ik wel een goed gemiddelde.

Gebruik je een lijstje als je erheen gaat?

Soms wel. Bijvoorbeeld als we binnenkort op vakantie gaan en ik veel dingen nodig heb die ik er normaal niet koop. Of als ik voor een bepaalde gelegenheid spulletjes wil kopen, zoals een verjaardag of de feestdagen. Maar meestal ga ik gewoon en loop ik al snuffelend langs de rekken. Weet je ook meteen hoe het komt dat ik vaak met meer thuiskom dan ik vooraf had gepland…

Wat zijn je laatste aankopen van de Action?

Dat waren vooral spulletjes voor Lise’s tweede verjaardag. Een paar kleine cadeautjes, een slinger met het cijfer 2 erop en van die toetertjes voor in de verrassingszakjes voor de kinderen die komen. En uiteraard de standaard dingen die ik hierboven al noemde en ik altijd meeneem als ik er kom.

Iedereen die het leuk lijkt deze tag over te nemen, nodig ik hierbij van harte uit!

Kom jij graag bij Action?

3 Comments

 • Reply Manon 29 oktober 2015 at 10:02

  Ik haal ook altijd de snoetendoeken van de Action! Die geur vind ik zo lekker zoet haha.

  • Reply Monique 29 oktober 2015 at 22:02

   Ja heerlijk he? En lekker goedkoop, ook niet onbelangrijk 😉

 • Reply Nicole 29 oktober 2015 at 22:33

  Oh ja de snoetenpoetsers halen wij ook altijd.

  Wij hebben overigens laatst lampen gekocht (wel gewone, geen led) en er zijn er al 2 van gesprongen na een paar dagen.
  Echt slecht haha!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.