FEESTDAGEN SHOPPEN

6 x leuke decembercadeautjes voor de man!

1 december 2014

Waarschijnlijk weten we allemaal hoe lastig het is om leuke cadeautjes te bedenken voor je man, vriend, vader of broer. Voor mannen in het algemeen dus. Mannen hebben gewoon minder spullen nodig dan wij vrouwen vermoed ik. Maar toch is het me gelukt 6 cadeautips voor de man uit mijn mouw te schudden.

Nog steeds op zoek naar een geschikt (december)cadeau voor die ene manspersoon? Misschien heb je wat aan onderstaand lijstje! O, en alle items zijn eenvoudig online te bestellen. Handig toch? Zorg er wel voor dat je op tijd bestelt, zeker als je cadeautjes nog voor 5 december in huis wilt hebben!

cadeautipsman

1. Mannen en elektronica gaan over het algemeen goed samen. Leest jouw man graag en wil je hem graag een wat duurder cadeau geven, dan is een mooie ereader misschien een goed idee. De Kobo Glo is afgelopen november als beste koop uit de bus gekomen bij de Consumentenbond. Ik heb hem zelf ook en ben er super tevreden over. Er bestaan trouwens ook hele mooie sleepcovers, speciaal voor je Kobo Glo.

2. Dat de liefde van de man door de maag gaat, weten we allemaal. Nu houden de meeste mannen ook van een goed stuk vlees, dat lekker gekruid is. Misschien dat je ze met zo’n stoere zwarte pepermolen zelf wel de keuken in krijgt. Heb jij even tijd om met je favoriete tijdschrift op de bank te ploffen.

3. Natuurlijk willen ook mannen weleens relaxen met een tijdschrift. Houdt jouw man niet van de geijkte sporttijdschriften, dan is de Quest 101 vast wat voor hem. Er staan de 101 beste vragen van 2014 in. Uiteraard met antwoord. Erg leuk!

4. In de zomer, maar ook in de winter is het super gezellig om buiten een vuur te maken en daar lekker omheen te gaan zitten. Wij hebben een standaard vuurkorf, maar daar vallen de houtblokken vaak uit. Bij zo’n mooie vuurschaal, heb je dat probleem niet. Mannen vinden het over het algemeen trouwens erg leuk om vuur te maken, is mijn ervaring.

5. Mannen zijn ook steeds meer into beauty. Dat zullen ze zelf niet zo gauw toegeven, maar ik weet zeker dat menig man blij wordt van zo’n mooie scheerset van The Body Shop. En het is ook weer eens wat anders dan een geurtje of after shave.

6. Ze zijn dan misschien iets minder verslaafd aan Instagram als wij, maar ook mannen kunnen niet zonder hun telefoon. En zijn ze onderweg of aan het werk, dan willen we ze natuurlijk wel kunnen bereiken. Met een powerbank kunnen ze hun (bijna) lege telefoon eenvoudig op locatie opladen. Geen stopcontact voor nodig! Naast super handig, is het ook een gadget en laten we eerlijk zijn: menig man houdt ervan om op een feestje op te scheppen over zijn nieuwste gadget. 10 punten voor jou!

Wat komt er voor jouw vriend, man, broer of vader in de zak of onder de boom?

6 Comments

 • Reply Manon 1 december 2014 at 19:17

  Leuk! Het zoeken naar een cadeau voor mijn vriend was echt hel, heeft niks nodig/wil niks. Had ik eerst een cadeau besteld waar die blijkbaar niks mee kon haha, dus toen moest ik weer iets bedenken. Nu krijgt ie een bon voor een high beer, dat vind ie vast wel leuk 🙂

  • Reply Monique 2 december 2014 at 22:01

   Haha, klinkt erg herkenbaar! Een bon voor een high beer is leuk zeg. Daar is hij vast blij mee 🙂

 • Reply Marina 1 december 2014 at 21:31

  Leuke tips! Een speciaal biertje, goede kaas, tijdschriftenbon en boeken over reizen of gevuld met leuke columns worden vaak ook wel gewaardeerd.

  Liefs, Marina

  • Reply Monique 2 december 2014 at 22:02

   Dank je! Jouw tips zijn ook goed zeg! Bedankt voor de aanvulling!

 • Reply Michiel 3 december 2014 at 16:42

  Ik dacht dat je altijd zo’n moeite had om cadeaus voor me te verzinnen? 🙂

  • Reply Monique 4 december 2014 at 12:32

   Jep, klopt ook. Dit artikel kwam tot stand na lange, lange research…

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.