REVIEW SPEELGOED

Review & Win | My Little Pony Sparkle & Spike Duet

28 november 2017

Je zult maar een levensgrote My Little Pony tegen het lijf lopen! Afgelopen september waren we te gast bij Hasbro en keek Lise haar ogen uit. Als ze toen eens wist dat ze een paar weken later een toffe speelset van My Little Pony mocht reviewen… We ontvingen My Little Pony Sparkle & Spike Duet, een hele dikke speelgoedtip als je het ons vraagt. En het leukste is nog dat we iemand blij mogen maken met ook zo’n set! 

My Little Pony Sparkle & Spike Duet

Op 11 oktober van dit jaar ging My Little Pony de film in premiere in de Nederlandse bioscopen. Gebaseerd op de film brengt Hasbro vernieuwde My Little Pony speelsets en Pony-vriendjes uit. Zo kunnen je kinderen de avonturen uit de film naspelen of juist een compleet nieuw avontuur verzinnen.

Prinses Twilight Sparkle heeft een keeltje als een nachtegaal en zingt prachtig. Spike het draakje vindt het leuk om met haar mee te zingen. Door hem dicht bij de prinses te houden, zingen ze samen een duet! In eerste instantie snapten we niet zo goed hoe het precies werkte. Ik was druk bezig een aan-/uitknopje te zoeken bij Spike, maar dat zit er niet. Toen ontdekte Michiel dat je Spike zo’n beetje met zijn oog tegen het oog van Sparkle moet houden. Er zit namelijk een magneet in het hoofdje van Spike. En dan hoor je ze dus opeens samen zingen! En die samenzang klinkt zo leuk, echt magisch.

Lise wilde iedereen die op bezoek kwam haar zingende pony laten zien. Ze is dol op haar mooie haar, haar vleugels met glitters en de schattige Spike. Haar nieuwe vriendjes gingen vorige week meteen mee naar opa en oma toen ze er ging logeren. Ik kan wel zeggen dat deze speelset heel goed ontvangen werd door mijn kleuter. De adviesleeftijd voor de set is trouwens 3+.

My Little Pony Twilight Sparkle en Spike Duet heeft een adviesprijs van €35,- en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Zoals ik al aangaf mag ik één My Little Pony Twilight Sparkle & Spike Duet speelset verloten!

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like de Facebookpagina van Moonoloog
  • Laat onder de Facebookpost die hoort bij deze winactie een reactie achter en tag daarin iemand die deze prijs ook geweldig zou vinden
  • Let op: heb je geen Facebookaccount en wil je toch kans maken op de prijs, dan volstaat het een reactie achter te laten onder deze blogpost. Zet er dan wel even bij dat je geen Facebook hebt en daarom via de blog meedoet!
  • Moonoloog volgen op Instagram en/of het delen van de actie op social media is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd 🙂

Je kunt meedoen tot en met 1 december 2017. Daarna zal onder alle deelnemers een winnaar worden geloot die persoonlijk bericht ontvangt en ik op 2 december 2017 bekendmaak op mijn Facebookpagina.

Heel veel succes!

Vind jij het ook zo tof dat My Little Pony weer helemaal terug is? Net zoals de trollen had ik vroeger ook heel wat pony’s, dus dit is wederom nostalgie voor mij!

Misschien vind je dit ook leuk:

21 Reacties

  • Reactie Anna Wienen 28 november 2017 at 06:47

    Ik doe heeeeeeel graag mee…!
    Helaas geen facebook… ☺️☺️

  • Reactie Nancy van der kamp 28 november 2017 at 06:52

    Ja super actie! Ik doe mee

  • Reactie Francis 28 november 2017 at 07:25

    Doe graag mee met deze actie. Ook voor mij is het nostalgie. Als ik mijn meiden zie spelen met mijn oude My little pony’s maakt mijn hart een sprongetje van geluk. Als ik deze mag winnen voor mijn meiden…. Ze worden gek van vreugde springen hoog in de lucht.🍀😍😆

  • Reactie Marieke Flikweert 28 november 2017 at 08:03

    Mijn dochtertje ELin (4) is ineens helemaal knetters van My Little Pony. Maar ze heeft slechts één heel klein ieniemieniepony’tje wat om de haverklap kwijt is en dus ook drama is. Want hoe kun je slapen zonder je pony … 😉
    Ik doe dus heel erg graag mee voor haar 🙂

  • Reactie Wendy van de reyd 28 november 2017 at 08:12

    Wauw geweldige actie en wat een leuk duo , waag super graag kansje voor mijn dochtertje Sharona zou ze geweldig vinden kansje wagen

  • Reactie Chantal. Obbink 28 november 2017 at 08:16

    Leuke actie! Ik doe graag mee. Vroeger zelf ook mee gespeeld en dan is het zo leuk als je je eigen kinderen daar ook mee ziet spelen! Ook meegedaan via Facebook!

  • Reactie Iris 28 november 2017 at 09:43

    Superleuk voor onze dochter! Ik doe graag mee, volg je blog al tijden, maar heb geen Facebook

  • Reactie Heidie van der Steeg 28 november 2017 at 18:20

    Mijn dochtertje is gek op My Little Pony. Deze set zal zeker heel erg in de smaak vallen. Dat draakje dat erbij hoort vindt ze vast ook superschattig.

  • Reactie Linda Raaijmakers 28 november 2017 at 20:07

    Dit zou eva echt geweldig vinden 😀

  • Reactie Annabel 29 november 2017 at 09:28

    Doe heel graag mee voor Liselotte (van bijna 4 jaar)! Zal op fb reageren 😉

  • Reactie Nina Mol 30 november 2017 at 05:20

    Super leuk!! Ik doe graag mee!!

  • Reactie jacqueline de Waal 30 november 2017 at 06:43

    Wat super schattig ik doe heel graag mee!

  • Reactie ramona van der pijl 30 november 2017 at 08:52

    helaas geen Facebook maar loot wel graag mee. deze site is echt hartstikke leuk en zou iedereen aanraden hier met regelmaat terug te komen. graag loten wij mee voor de leuke meidenprijs 😀

  • Reactie Anita Diepeveen 30 november 2017 at 11:24

    Dat zou zo schattig zijn voor onze kleindochter Die gaat hier maar al te graag mee spelen 😉

  • Reactie N. Paas 30 november 2017 at 12:52

    Super gaaf voor mijn nichtje die dol is My Little Pony. Leuk om dit cadeautje onder de kerstboom te mogen leggen voor haar 🙂
    Helaas geen Facbook, instagram of iets anders….

  • Reactie Will 30 november 2017 at 14:42

    Little Pony winactie! Leuk voor mijn kleindochter.
    Dit paardje is een grote favoriet van haar.
    Ze heeft het er altijd over
    Mooie kans om mee te doen.
    Ik heb geen Facebook, maar volg op bloglovin.
    Hoop mee te mogen doen.
    groetjes Will

  • Reactie Jan 30 november 2017 at 18:23

    Super leuk om onze dochter mee te mogen verrassen.

  • Reactie Jamila 30 november 2017 at 20:36

    Oh die is ook leuk Lise boft maar dat haar moeder blogger is (geen haat) compliment dat je zo mooi kan schrijven jammer dat we de vorige winactie niet hebben gewonnen maar nu we kans ik doe graag mee voor mijn dochtertje Zeineb ze is een My litel pony fan net als ieder ander kindje Rainbow Dash is haar lievelings pony nu duimen maar dat deze onze kant op komt

  • Reactie marij brand 30 november 2017 at 20:48

    geweldig! mn dochtertje is dol opde Rainbow pony~ik doe graag mee

  • Reactie Marian B 30 november 2017 at 21:44

    Hier zouden mijn dochtertje en ik graag samen mee spelen 😉 Ik was vroeger ook een My Little Pony’s fan, en nu neemt mijn dochtertje dat over!
    Doe niet aan FB maar doe wel graag mee. Volg op Bloglovin en gedeeld met G+.

  • Reactie Claudia Diependaal 1 december 2017 at 00:38

    Wauw ik doe zeker heel erg graag mee. Love it zo schattig maar met draakje ook weer een beetje stoer!

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge