REVIEW VOLGENS PAPA

Nieuw | Kneipp Mannenlijn

22 oktober 2015

kneipp1

Vaak is Lise degene voor wie ik producten krijg toegestuurd om te reviewen. Zo nu en dan ben ik zelf de gelukkige, maar M is nog maar een enkele keer verrast met een pakketje. Enkele weken geleden kwam er speciaal voor hem een pakje van Kneipp binnen. Inhoud? Twee producten van de nieuwe Kneipp mannenlijn, die in totaal uit drie producten bestaat. Omdat ook drukke papa’s af en toe wat me-time verdienen, kwam dit pakketje als geroepen. Ik begin met wat handige info en de prijzen en uiteraard laat M weten wat hij ervan vindt.

Bij het ontwikkelen van de nieuwe mannenverzorging heeft Kneipp geprobeerd deze af te stemmen op de wensen voor de moderne man. Ze zijn bewust bezig met lichaamsverzorging en kiezen in deze drukke tijd voor het gemak van een 2- in -1 product. Daarnaast staat het natuurlijke karakter met eigentijdse uitstraling voorop!

Er zijn drie varianten:

• 2-IN-1 douche Ready to Go
Douche gel/shampoo met frisse Lemongrass en opwekkende Guarana. (200 ml – € 4,99)

• 2-IN-1 douche Cool Freshness
Douche gel/shampoo met een combinatie van verfrissende Cool mint en zeemineralen. (200 ml – € 4,99)

• Douche foam Men Only
Rijke douche foam met krachtige kruidige geur van cederhout voor optimale verfrissing en jojobaolie voor de verzorging van de huid. (200 ml – € 6.99)

De producten die M getest heeft zijn de 2-in-1 douche Ready to Go en de Douche foam Men Only. Het leek me het leukst (en meest informatief) om M in zijn eigen woorden te laten opschrijven wat hij van deze twee producten vindt:

“Ik vond de Kneipp 2-in-1 douche erg fijn in het eerste gebruik. Sowieso was het eerste wat me opviel de heerlijke frisse geur van citroengras en guarana! De gel schuimde lekker op m’n spons en deed wat hij moest doen. Ik heb hem uitsluitend als douchegel gebruikt en dus niet als shampoo, daar heb ik namelijk al heel lang mijn vaste favoriet voor. Wat mij betreft zou het dus niet per se 2-in-1 hoeven zijn, maar ik snap dat het voor veel andere mannen wel handig is om twee producten in één fles te hebben.
Een douche foam had ik voorheen nog nooit gebruikt. Hier was ik dus erg nieuwsgierig naar. Net als bij de douchegel vond ik de geur van dit product heerlijk. Ik kon het niet meteen plaatsen, maar het zou een mannelijke scent van cederhout en jojoba olie zijn. Erg lekker! Als je de foam gebruikt heb je geen spons nodig. Deze transformeert namelijk vanzelf tot een schuimende douchegel, wat ik persoonlijk erg handig vind.”

Zoals je merkt is M erg tevreden over beide producten van Kneipp. Zoek je nog een klein cadeautje voor je vriend, man, of misschien wel je vader dan zijn dit zeker aanraders! Ik vind de verpakking ook wat luxer aandoen dan veel andere merken mannenverzorging.

Was jij al bekend met de nieuwe mannenlijn van Kneipp?

De producten in dit artikel heeft een bedrijf mij toegestuurd.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.