OUDERSCHAP PEUTER REVIEW SHOPPEN

Milestone Junior Cards

10 december 2015

milestone cards

Toen ik net bevallen was van Lise, kreeg ik van mijn ouders een kraammand vol cadeautjes. Voor elke dag in de kraamweek 1, zo leuk! Een van de cadeautjes was een setje Milestone Baby Cards, kaarten die je kunt gebruiken bij het fotograferen van alle mijlpalen die je baby gaat bereiken. Geweldig vond ik ze! En nog steeds, alleen is Lise inmiddels natuurlijk geen baby meer en liggen de babymijlpalen mijlenver achter ons. Ik baalde dan ook dat er geen kaarten waren voor peuters en kleuters. Er komen immers nog zoveel mooie mijlpalen aan! Tot mijn grote verrassing ontdekte ik een tijdje geleden dat de makers van de Baby Cards een nieuwe set kaarten hebben uitgebracht: de Milestone Junior Cards, speciaal voor kindjes in de leeftijd van 1 tot 4 jaar. Alsof het zo moest zijn…

milestone1

Net als de Baby Cards zitten ook deze kaarten in een stevig en mooi kartonnen doosje. En hoe leuk zijn de nieuwe mijlpalen op de kaarten. Van voor de eerste keer op het potje gaan, tot leren fietsen en ja, ook de eerste schooldag is niet vergeten. Geweldig! Natuurlijk zijn ook de verjaardagen van je kindje niet vergeten.

milestone2

De eerste foto’s met de nieuwe kaarten zijn inmiddels genomen. Lise is alleen nog net te klein om te begrijpen dat ze de kaart richting de camera moet houden om hem mooi op de foto te krijgen. Dat vergt dus nog enige oefening, haha! Maar ik weet zeker dat dit weer een boel dierbare foto’s gaat opleveren die een mooi plaatsje zullen krijgen in Lise’s fotoalbum.

lisemilestone

De Milestone Junior Cards zijn onder andere via Bol.com verkrijgbaar voor een prijs van €16,95.

Op welke manier leg jij de mijlpalen van je kind(eren) vast?

1 reactie

  • Reply Marit 10 december 2015 at 17:24

    Die wil ik ook!!!! 😍

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.