DREUMES LISE'S FAVORIETEN REVIEW SHOPPEN SPEELGOED

Lise’s Favorieten: VTech Magisch Muziekboek

3 juni 2015

IMG_2128

Ze heeft het pas een paar dagen in haar bezit, maar is er niet van weg te slaan! Vorige week vertelde mijn schoonmoeder dat ze een cadeautje voor Lise had gevonden bij de kringloop. Het moest alleen nog even worden schoongemaakt en er moesten nieuwe batterijen in. Afgelopen weekend had ze het bij zich, het bleek het Magisch Muziekboek’ van VTech te zijn. En Lise is er helemaal gek op!

Het ‘boek’ is volledig van plastic en heeft vier ‘bladzijden’ die redelijk makkelijk zijn om te slaan. Aan de zijkant van elke bladzijde zit een dierenhoofdje, waar een lichtje in zit en dat tevens een knop is. Met een druk op die knop begint het diertje geluid te maken. Op elke pagina zit ook weer een figuurtje dat te bewegen is en wederom een geluidje activeert. Het boek heeft een aan-/uitschakelaar met drie standen: ‘aan op laag volume’, ‘aan op hoog volume’ en ‘uit’. Een groot pluspunt vind ik dat er een automatische uitschakeling op zit. Dus wanneer je kindje met iets anders is gaan spelen, gaat het apparaat niet eindeloos door met vragen of het een liedje wil zingen…

magisch muziekboek

Zelf heb ik eerlijk gezegd een beetje een haat-liefde-verhouding met speelgoed dat geluid maakt. Het is namelijk óf meteen irritant, of je denkt eerst nog dat het wel gaat maar het wordt vanzelf irritant als je het geluidje voor de 100.000e keer hoort. Met dit speeltje heb ik dat (tot nu toe) gelukkig een stuk minder. Er zitten een zestal verschillende kinderliedjes op en een aantal geluidseffecten die ik (nog) niet als heel erg storend ervaar. En het helpt natuurlijk ook dat Lise er zo zichtbaar van geniet als ze het boekje openslaat en er begint een liedje te spelen.

IMG_2109

Het Magisch Muziekboek van VTech kost €19,99 en is onder andere te koop bij Bol.com.

Kende je dit liedjesboek al? En wat vind jij van speelgoed dat geluid maakt?

3 Comments

 • Reply Bro 3 juni 2015 at 12:20

  Hebben jullie ook niet van de broer van Michiel niet een geweldig leuke hond gekregen voor Lise die geluid maakt?

 • Reply Bianca 3 juni 2015 at 20:10

  Echt leuk speelgoed en ook nog eens redelijk betaalbaar x

 • Reply Nicky ( Project Apart ) 5 juni 2015 at 21:49

  Vera heeft er ook zo een die ik van iemand overgenomen heb.Ze vind het geweldig en doet zelfs op de liedjes dansen! Zo leuk om te zien dat ze van haar speelgoed zo kan genieten.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.