REVIEW SPEELGOED

Kerst cadeautip #1: My Little Pony Seashell Lagoon

19 december 2017

Ben je last minute op zoek naar een tof cadeau voor de feestdagen? Dan heb ik een leuke tip voor je. Lise mocht de Seashell Lagoon speelset van My Little Pony namelijk aan een uitgebreide test onderwerpen en ik kan je alvast verklappen… Het bleek een dikke hit!

Van Sinterklaas kreeg Lise een paar weken geleden al het duo Sparkle & Spike die samen een duet kunnen zingen. Helemaal geweldig vindt ze die. Ik twijfelde er dus eigenlijk niet over of de Seashell Lagoon speelset ook in de smaak zou vallen.

De speelset is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en bestaat uit veel verschillende onderdelen. Een pinkie pie zeepaardje, een klein visje, 14 accessoires en natuurlijk de lagoon zelf. Ook zitten er een handleiding en 3 batterijen bij de set inbegrepen. Super fijn van die batterijen want het komt nogal eens voor dat ze er niet bij zitten en dat je ook net geen volle batterijen in huis hebt. Wat toch altijd voor de nodige (begrijpelijke) teleurstelling zorgt…

Bubbels en licht in de onderwaterkamer

Het leukste en meest verrassende onderdeel van de speelset is toch wel de zogenaamde ‘onderwaterkamer’ waar je zelf water in kunt doen. Door op de parelknop te drukken activeer je echte bubbels in die kamer! Verder kun je de lagoon ook nog eens laten oplichten met prachtig blauw licht wat het geheel nog magischer maakt. Kleine broer Quinn vond het ook wel interessant zoals je kunt zien!

Gebruik je fantasie!

De speelset nodigt wat mij betreft perfect uit tot het gebruiken van je fantasie. Doordat er zoveel verschillende accessoires bij zitten bedenkt en beleeft je kind de meest bijzondere avonturen. En zijn er al andere My Little Pony’s in huis dan wordt het natuurlijk nóg leuker.

De My Little Pony Seashell lagoon speelset kost €41,- en is verkrijgbaar bij de bekende (online) speelgoedwinkels en via Bol.com.

Is My Little Pony voor jullie ook pure nostalgie? En spelen jullie kinderen er nu ook weer mee?

Het product in dit artikel heb ik ontvangen van een merk of bedrijf.

1 reactie

  • Reply Vlijtig Liesje 19 december 2017 at 14:14

    Wat een prachtige speelset! Ik kan me helemaal voorstellen dat kinderen daar blij van worden!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.