REVIEW SPEELGOED

Kerst cadeautip #3: Belle & het Beest De Betoverende Balzaal

21 december 2017

Wat had ik dit duo als klein meisje graag willen hebben! Ik was (en ben stiekem nog steeds) gek op de film Belle & het Beest. Met deze Betoverende Balzaal-set delen Belle en het Beest hun eerste romantische echte dans.

Belle ziet er prachtig uit in haar glanzend gouden baljapon en haar krullende bruine haren. Maar Belle is niet alleen mooi om naar te kijken, ze maakt namelijk ook nog eens muziek! Als je op het knopje bij haar hart drukt hoor je het lied ‘Tale as Old as Time’ spelen.

Maar Belle is niet de enige die bijzonder is. Als je op de rug van het Beest op de schakelaar drukt, komt de prins tevoorschijn! En klap je zijn hoofd weer terug, dan is het Beest er weer. Een geweldige feature die Lise maar blijft boeien. Ze heeft de film overigens nog niet gezien, omdat ik tot nu toe altijd heb gedacht dat ze daar nog wat klein voor was. Maar ik vrees dat ze hem binnenkort toch graag wil zien. En dan kijk ik natuurlijk gezellig mee!

Zet je Belle en het Beest op de speciale standaard met wieltjes, dan kun je ze door de balzaal laten dansen en zwieren. Je moet de standaard daarvoor aan de rand vasthouden en licht indrukken. Dat vond Lise in het begin nog wat lastig, maar toen ze eenmaal doorhad hoe het werkte vond ze het super leuk en dansten Belle en het Beest binnen no time de hele woonkamer door. Terwijl het liedje keer op keer werd afgespeeld uiteraard.

Disney’s Belle en het Beest de Betoverende Balzaal kost €57,99 en is verkrijgbaar bij de bekende (online) speelgoedwinkels, waaronder Intertoys.

Was (en ben) jij ook zo’n fan van Belle en het Beest?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.