REVIEW WINNEN

Dick Bruna kinderservies en bestekset Rosti Mepal (+ winactie!)

11 december 2014

Ik kende het merk Rosti Mepal van het donkergroene kunststof servies dat mijn ouders altijd gebruikten als we gingen kamperen. Naast dat ik het toentertijd niet erg bijzonder vond, herinner ik me vooral dat het jaar na jaar gebruikt werd, wat vast wat zegt over de kwaliteit ervan. Wat ik tot voor kort nog niet wist, is dat Rosti Mepal ook heel leuk kinderservies heeft van Dick Bruna. Kijk, now we’re talking!

Wie mij en mijn blog langer volgt, weet dat Lise gek is op Nijntje en de illustraties van Dick Bruna. Maar ze is sinds kort ook helemaal weg van de dieren op de boerderij. Toen ik hoorde dat ik een setje mocht uitkiezen om te reviewen, kon ik dus geen passender keuze voor haar maken dan voor de set boerderijdieren te gaan.

mepal1

Even heb ik getwijfeld of de blauwe rand misschien te jongensachtig was. Maar nee, toen we de set eenmaal in huis hadden, was ik er super blij mee. En Lise ook! De set bestaat uit een bord, een papbord (kommetje), plastic glas en plastic mok. Het ziet er niet alleen oerdegelijk, maar ook nog eens heel gezellig uit op tafel. Op elk item staan een of meerdere boerderijdieren afgebeeld. Lise is vooral erg fan van de schaapjes op het papbord.

Het valt me op dat de spulletjes van wat dikker en zwaarder plastic gemaakt zijn dan ik gewend ben van plastic servies en dat vind ik een groot pluspunt. Het bord en papbord zijn bovendien een beetje ovaal in plaats van rond. Dat ziet er niet alleen leuk uit, maar daarmee past het bord ook precies op het blad van onze Tripp Trapp!

Om het geheel compleet te maken, heeft Rosti Mepal naast het servies hele leuke bijpassende kinderbesteksetjes in haar assortiment. Lise gebruikt nu nog voor bijna alles wat ze eet haar handen (volgens de Rapley-methode), maar ik wil binnenkort met haar gaan oefenen met het eten met bestek. Dit setje is ideaal voor kleine kinderhandjes en net als het servies van degelijk materiaal gemaakt. Op het besteksetje dat ik koos, staan dezelfde schaapjes afgebeeld als op het papbord. Heeft Lise even mazzel!

mepal2

Winactie

Het goede nieuws is dat ik namens Rosti Mepal zo’n leuk besteksetje mag weggeven aan een van jullie! Super leuk voor je eigen kindje of om cadeau te doen (bijvoorbeeld met Kerst)! Je kunt kiezen voor hetzelfde setje als ik heb (1), maar ook het oranje setje (2), deze met giraffen (3), of het gele setje (4) behoren tot de mogelijkheden. De keuze is helemaal aan jou!

Winnen: Kinderbestekset Dick Bruna

Zie je de widget niet? Klik dan hier.

Het Dick Bruna kinderservies kost €19,99 en het besteksetje kost €8,99. Beide zijn te bestellen via de vernieuwde webshop van Rosti Mepal.

De producten in dit artikel heb ik opgestuurd gekregen.

22 Comments

 • Reply cindy 11 december 2014 at 10:15

  Weet niet zeker of de keuze van welk besteksetje je nou hier moet doen of ergens bij de site van de competitie (daar was bij mij geen mogelijkheid voor) maar ik zou graag de oranje willen 🙂
  En vind het een hele leuke actie

 • Reply Wendy Donker 11 december 2014 at 10:18

  Ik waag graag een gokje om dit leuke setje te winnen, Tim is nu 4 1/2 maand en we zijn al goed aan het oefenen met eten. Het zou leuk zijn als hij straks een mooi kinderseries zou hebben om van te eten!

 • Reply Joyce 11 december 2014 at 10:22

  Leuke winactie! Ik doe graag mee voor ons meisje 😀

 • Reply Judith 11 december 2014 at 10:43

  Leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn zoontje. X, judith

 • Reply Cherish 11 december 2014 at 12:46

  Wat een leuke actie!!! Door jouw blog kom ik echt op ideeën om dingen te kopen voor mijn meisje. Ze is nu 14 maanden dus vind veel herkenning bij de dingen die je ook vertelt. Ik doe graag mee en ga voor het gele setje 🙂

 • Reply Nadine 11 december 2014 at 14:48

  Wat leuk!!!!! Ik doe heel graag mee voor Elena ons meisje van 9 maanden en die blauwe is inderdaad erg schattig en lief! xxx

 • Reply Tamara 11 december 2014 at 16:03

  Ik doe graag mee met het gele setje.

 • Reply Nicole v Dongen 11 december 2014 at 18:12

  Erg leuk! Ik heb zelf twee zoontjes maar doe graag mee voor mijn broer en schoonzus die in Frankrijk wonen. Zij is net bevallen en dit zou zo leuk zijn voor hun kleine meisje Aimee

 • Reply Yvette 11 december 2014 at 18:42

  Zelf hebben we al genoeg servies voor de kinderen, maar voor mijn petekind zou ik graag het giraffen setje winnen!

 • Reply iooon 11 december 2014 at 23:08

  Leuk! Ik doe mee!

 • Reply Marijke 11 december 2014 at 23:39

  Leuke winactie! Tijs is op het jaloers op het bestek van zijn zus dus dit zou goed van pas komen. Ik kies dan voor die leuke schaapjes!

 • Reply Marit 12 december 2014 at 09:04

  Ik vind de blauwe heel erg leuk voor mijn zoontje!

 • Reply Marjolijn 12 december 2014 at 12:07

  Leuk voor mijn allerliefste neefje! Mijn voorkeur gaat uit naar de blauwe.

 • Reply kim 12 december 2014 at 12:18

  Leuk leuk!
  Ik doe mee voor het oranje setje….

  Groetjes Kim

 • Reply Nikki 12 december 2014 at 12:43

  Wat een leuke winactie! Ik doe mee voor het blauwe set met giraffe.

  Groetjes,
  Nikki

 • Reply Marieke 12 december 2014 at 16:22

  Ik doe graag mee. Ook al ben ik pas 12 weken zwanger…. Ik ga voor het oranje setje.

 • Reply Anita H. 12 december 2014 at 21:32

  Helemaal leuk. Ik kies voor Boerderij blauw, “jouw” setje dus.

 • Reply anniek 12 december 2014 at 23:46

  Ik doe graag mee voor onze buikbaby, het gele setje zou een super kerst cadeau zijn.

 • Reply Renske (o0ster0o) 23 december 2014 at 16:36

  Ik zou ook graag mee doen met de winactie.
  mijn voorkeur gaat uit naar het blauwe setje! Ik ben op dit moment 19 weken zwanger dus het is nog een weekje in spanning zitten of we een jongen of meisje verwachten.
  Het lijkt me in ieder geval een heel fijn bestek setje voor onze kleine spruit.
  Alvast bedankt!
  Groetjes, Renske

 • Reply Paola Koudijs-Breuer 23 december 2014 at 19:53

  Als groot Dik Bruna fan en een dochter die gek is op Nijntje moeten wij meedoen. Hier vinden we het blauwe schaapjesbestek ook het allermooist.

 • Reply esther 23 december 2014 at 20:18

  Leuke actie!!! Mijn dochter is bijna net zo oud als Lise dus dan komt het bestek binnenkort goed van pas! Die met de giraffen vind ik heel leuk voor haar! 🙂

 • Reply An Verheijden 24 december 2014 at 17:10

  leuke actie,ik ga voor setje 3 de giraffe

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.