PERSOONLIJK

Zomerdip?

24 juli 2011

Als je naar buiten kijkt zou je zeggen dat het medio oktober is, laat staan als je zo gek bent om daadwerkelijk naar buiten te gaan. Brrr… Blijkbaar heeft mijn lijf ook het idee dat het herfst is, want sinds gisteren houdt een vreselijke verkoudheid me in zijn greep. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit eerder in de zomer zo heb zitten niezen en snotteren.

Tot overmaat van ramp moest ik vandaag ook nog eens de tennisbaan op. Een wedstrijd. En niet zomaar eentje, want samen met broerlief stonden we in de finale van een toernooi. Niet echt een wedstrijd die je graag opgeeft en dus sleepte ik me vanmorgen met mijn hoofd vol snot uit bed, zorgde voor een flinke lading zakdoekjes en kleedde me goed aan om het herfstweer te trotseren. De tegenstander bleek te sterk en gecombineerd met mijn verkoudheid bleek onze inzet tevergeefs en verloren we met flinke cijfers.

Na de wedstrijd wist ik niet hoe snel ik thuis moest komen om daar, met veel thee, een warme deken en een leuke film (Amélie, voor de geïnteresseerden) de rest van de zondag door te brengen. Gelukkig zorgde manlief voor avondeten en de nodige aanwas van zakdoekjes en nog meer thee. En nu maar hopen dat die verkoudheid snel verleden tijd is. Volgende week om deze tijd zijn we immers aan het kamperen in Zeeland. Met hopelijk een heel ander weertype.

1 reactie

  • Reply Gertjan 24 juli 2011 at 21:59

    Ik duim met je mee voor het mooi weer! Ik zit als het goed is volgende week ook op de camping 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.