PERSOONLIJK

Werken, leren, rennen, verven

19 september 2011

Ik zit de laatste tijd minder met mijn laptop op schoot en dat leidt er automatisch toe dat het aantal blogs de afgelopen weken wat weinig was. Jammer, want op zich heb ik best wel wat te melden.

Zo zijn manlief en ik ons flink aan het voorbereiden op de Cityrun op 9 oktober nadat de motivatie een beetje was ingezakt en daarmee mijn conditie. Vanavond 6km gelopen met een interval en eindelijk weer het gevoel dat het wel gaat lukken met die Cityrun.

Verder ben ik sinds augustus met iets geheel nieuws gestart. Naast mijn baan als webredacteur ben ik namelijk een thuisstudie HBO Toegepaste Psychologie gaan doen. Ik speelde al langer met het idee, maar durfde een paar maanden geleden pas echt de knoop door te hakken. Ik vind het super interessante materie en doe het in eerste instantie dan ook uit pure interesse. En wie weet wat ik er in de toekomst nog mee kan… 🙂

Naast het werken, rennen en studeren zijn we ook nog eens begonnen met het verven van de trap. Een klus die we al sinds de koop van het huis (in juni 2010) wilden doen, maar keer op keer uitstelden. Van donker hout wordt hij grijs. Dir weekend heeft de balustrade op zolder een laagje grondverf gekregen. Gelijk een heel ander en fris gezicht! Ik hoop binnenkort de eerste voor/na-foto’s te kunnen laten zien.

1 reactie

  • Reply Annouska 21 september 2011 at 20:54

    Druk Druk Druk dus. Maar wel allemaal met leuke dingen. Ik heb zelf de studie Toegepaste Psychologie ook gedaan. Ik vond hem soms best pittig, maar heb er ook heel veel van geleerd.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.