PERSOONLIJK

Valentijn Kids Swap 2018

14 februari 2018

Vandaag is het 14 februari. Valentijnsdag! Voor sommigen de dag dat ze iets speciaals doen voor hun (geheime) liefde. Voor anderen een doodnormale woensdag. Mijn blogvriendinnen en ik leek het leuk elkaar te verrassen voor Valentijn. En dan niet letterlijk elkaar, maar elkaars kindje(s). Het idee voor een Valentijn Kids Swap was geboren. We trokken loodjes en stelden een verrassingspakket samen voor het kind (of de kinderen) in kwestie. Vandaag laat ik zien waarmee Lise en Quinn verrast werden.

We hadden met z’n allen een datum afgesproken dat we de pakketten zouden verzenden. Dit omdat twee dames deze week op vakantie zijn en we natuurlijk wel allemaal op tijd dit artikel in elkaar wilden zetten.

Heel toevallig werd, toen ik een dagje met de meiden doorbracht in Roermond, bij ons thuis het pakket afgeleverd. Heel mooi op tijd, want ik had mijn eigen pakket toen nog niet eens compleet. M stuurde er een foto van door, omdat hij toch wel erg nieuwsgierig was naar dat pakje gericht aan Quinn en Lise. Maar helaas voor hem moest hij geduldig wachten.

Lise had het pakje al op zolder zien staan, maar moest ook nog even wachten tot we rustig de tijd konden nemen om het uit te pakken. Kindjes om de salontafel, pakje er bovenop en scheuren maar!

In de doos vonden we allereerst twee lieve kaartjes. Ze waren allebei heel mooi versierd met stift en stickers. Op een ervan stond de tekst:

“Lieve Lise & Quinn,

Ik hou heel veel van jou.

Groetjes Lola en Coco

Veel plezier met de cadeautjes & een kusje voor mammie!”

De geheime afzenders zijn dus de zusjes Lola en Coco van Janske. Ik had al een klein vermoeden door het handschrift op het adreslabel en dat klopte dus. Super leuk!

En toen was het moment daar om de pakjes open te maken. Lise was al bezig toen ik me realiseerde dat ik ook nog een foto wilde maken van alle cadeautjes. Ze waren zo leuk ingepakt! Na een snelle foto mocht er dan toch echt uitgepakt worden. Quinn snapte nog niet zo heel goed wat hij moest doen, maar met een grote zus die ook zijn cadeautjes uitpakte en vervolgens aan hem gaf was dat helemaal opgelost.

“Ooooh, mama, kijk!”, klonk het een aantal keer. Ik had bij mijn lootje met wat steekwoorden aangegeven wat voor soort speelgoed beide kinderen het allerleukst vinden en Janske had daar perfect rekening mee gehouden. Zij heeft echt een neus voor leuke spulletjes en dat merkte ik ook weer aan de keuze voor de cadeautjes.

Valentijn Kids Swap – de inhoud

Voor ik het wist waren alle cadeautjes door het huis verspreid en werd er al druk mee gespeeld. ‘Ho, stop! Ik moet nog een foto maken!’ Haha, het leven van een blogger is af en toe best zwaar. Met de belofte dat ze alles meteen weer terugkregen nadat ik de foto gemaakt had werd alles netjes op tafel uitgestald. Lise kreeg mooie squins om mee te knutselen, stickertjes en een mooie set van Play-Doh. Quinn een super leuk boekje over boerderijdieren, een nachtlampje in de vorm van een auto en een vaantje met een inspirerende tekst voor op zijn kamertje. En er zat ook nog een bellenblaas in om samen lekker bellen te blazen.

De regelrechte topper van het pakket is de Play-Doh ijsjesset. Lise is dol op Play-Doh én op ijsjes, dus deze combi bleek een schot in de roos. ‘Zullen we zo samen ijsjes gaan maken, papa?’, klonk het dan ook meteen. Quinn is dol op zijn nieuwe boekje met dieren. Hij is op dit moment helemaal fan van dierengeluiden maken en doet dat dan ook fanatiek met dit boekje in de hand.

Dankjewel lieve Janske voor het super toffe pakket en de lieve kaartjes! De kindjes zijn enorm verrast en verwend!

Op onze beurt mochten wij een leuk pakket samenstellen voor de meiden van Charlotte. Op haar blog kun je vandaag zien wat er in het pakket zit en wat ze ervan vinden!

Doe jij iets speciaals voor (je) Valentijn?

4 Comments

 • Reply Charlotte 14 februari 2018 at 07:25

  Ook al zo’n mooi pakket. Super leuk! En nognaald bedankt voor ons mooie pakket! X

 • Reply Janske 14 februari 2018 at 08:02

  Graag gedaan lief! We vonden het super leuk om voor jullie deze swap te mogen maken. Veel plezier er van!

 • Reply Tineke 14 februari 2018 at 09:33

  Wat een leuk pakket zeg! Ik snap wel dat die Play-Doh set zo’n succes is. Klei doet het altijd goed!
  Liefs

 • Reply Nicole 15 februari 2018 at 19:29

  Wat heeft Janske toch weer iets leuks uitgezocht!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.