PERSOONLIJK

Vakantiekiekjes #1

14 augustus 2016

vakantiekiekjes

In plaats van de vertrouwde Snapshot Sunday deel ik vandaag de leukste vakantiekiekjes van onze eerste vakantieweek met je. Volgende week zondag volgt dan het tweede en laatste deel. We genieten volop en ik hoop dat dat ook van de foto’s af te lezen is. Kijk snel mee! 

vakantie2

Vorige week vrijdagmiddag kwamen we, met bijna een uur vertraging wegens file, aan bij ons huisje op het strand in Zeeland. Heerlijk om van alle hectiek in de stad en daarna op de weg in de complete rust terecht te komen. Die avond aten we bij een strandpaviljoen en genoten bij zonsondergang van de mooie lucht. Lise heeft een speelgoedfototoestel en heeft zelf ook al veel foto’s van de zee gemaakt. Zo schattig!

vakantie3

Ijsjes mogen natuurlijk niet ontbreken! Zaterdagavond was het nog lekker warm en genoten we na de minidisco met Koos Konijn nog lekker van een ijsje.

vakantie4

Zondagochtend waren we al voor tienen bij het zwembad. Het was op dat tijdstip nog super rustig dus voor ons ideaal. Toen we het rond twaalf uur weer gezien hadden werd het pas druk en gingen wij dus alweer weg. Lise vond het erg leuk. Was ze eerst nog heel voorzichtig, wilde ze even later het liefst zoveel mogelijk ‘zelf zwemmen’. Al bleven we natuurlijk wel dicht bij haar…

vakantie5

Zondag kwam aan het eind van de middag mijn broertje a.k.a. ‘oom Eric’ bij ons aan. Hij zou gezellig een paar nachtjes blijven. Lise kon haar geluk niet op en maakte meteen dankbaar gebruik van zijn aanwezigheid door samen boekjes te lezen en zandkastelen te bouwen op het strand.

vakantie6

‘Nog even naar de zee kijken mama’, zei Lise die zondag nadat we terugkwamen van een hapje eten in een nabijgelegen dorp. Het meisje is al net zo dol op de zee en het strand als haar moeder 🙂

vakantie7

En zandkastelen bouwen is een dagelijks terugkerende activiteit geworden. Lise kan er geen genoeg van krijgen. Naast spelen met zand vindt ze het ook leuk om te voetballen en met haar blote voetjes in de zee te springen.

vakantie8

Maandagavond waaide er weliswaar een fris windje, maar wij vonden dat het prima barbecue-weer was. En zeg nou zelf, hoe vaak geniet je van een barbecue met dit uitzicht? Genieten!

vakantie9

Dinsdag reden we eind van de ochtend naar Middelburg voor wat shoppen. We hadden gewoon een buggy bij ons hoor, maar Lise vond het ook even leuk om door oom Eric gedragen te worden.

vakantie10

Woensdag regende het aan één stuk door. Gelukkig wisten we dat van tevoren. We reden met de auto naar Zierikzee voor een lekkere lunch en na wat boodschappen gingen we weer terug. Mijn broertje ging toen weer terug naar Eindhoven en wij smulden met z’n drietjes van zelfgebakken pannenkoeken. Lise heeft het er nog steeds over 😉

vakantie11

In Middelburg kocht ik bij HEMA een nachthemd voor Lise met daarbij een bijpassend nachthemd voor haar pop. Zo cute!

vakantie12

Het regende niet meer, maar het zonnetje liet zich die ochtend ook nog niet echt zien. Gelukkig hebben we een televisie met Netflix in ons huisje!

vakantie13

Vrijdag begon nog bewolkt, maar de temperatuur was stukken beter dan de vorige dagen. We besloten die ochtend naar het winkeltje te wandelen voor verse broodjes. Komt die Tula toddler toch nog goed van pas!

vakantie14

Lise heeft eindelijk echt goed door hoe ze met haar loopfiets om moet gaan en kan er nu geen genoeg meer van krijgen. We gaan dus ook vaak lopend naar het winkeltje en Lise op de loopfiets. Ze luistert gelukkig ook vrij goed als we haar waarschuwen dat er een auto aan komt, dus ik hoop dat dat zo blijft.

vakantie15

Bij de receptie haalden we post op voor Lise. Een kaart van haar oma en eentje van haar overgrootoma (Ms oma). Ze was er helemaal gelukkig mee en bij thuiskomst ging ze buiten even op het bankje zitten om de kaarten nog eens goed te bekijken.

vakantie16

Zaterdag kwamen mijn ouders een dagje langs. Ze wilden eigenlijk niet komen omdat ze bang zijn dat wij daar niet op zitten te wachten, terwijl we het oprecht heel gezellig vinden als ze er zijn! We lunchten samen, Lise speelde op het strand met oma en in de middag deed Lise een dutje terwijl mijn ouders bij haar bleven en ik met M even op pad kon.

vakantie17

We reden naar Goes, shopten daar wat, pakten een terrasje en deden boodschappen voor de volgende dag. Weer terug op het park haalden we frietjes, die we met z’n vijven opaten. Niet lang daarna was het voor mijn ouders alweer tijd om terug te gaan en Lise brachten we doodmoe naar bed, waarna wij nog een potje Kubb speelden op het strand.

Dit was ‘m dan, onze eerste vakantieweek in foto’s! Ik hoop dat je een beetje hebt kunnen meegenieten. Wij genieten hier nog even door en volgende week vind je zoals gezegd deel 2!

13 Comments

 • Reply Joyce 14 augustus 2016 at 07:29

  Heerlijk zo’n vakantie in eigen land. En zo te zien hebben jullie daar veel beter weer dan wij hier. Geniet er maar lekker van dus 🙂

 • Reply Nicole 14 augustus 2016 at 07:49

  Oh wat heerlijk zeg! Een aantal foto’s had ik natuurlijk al gezien maar sommige ook niet. Echt een fijne vakantie zo te zien! En voor dat nachthemd moet ik ook maar eens kijken…

 • Reply Marjon 14 augustus 2016 at 08:41

  Heerlijk genieten dus.
  Onze 1e week (Domburg Roompot) ook fijn.
  Veel plezier nog

 • Reply MetMirjam 14 augustus 2016 at 09:09

  Wat een heerlijke vakantie week! Jullie zaten super zo aan het strand!

 • Reply Stefanie 14 augustus 2016 at 10:46

  Dat ziet eruit als een heerlijke eerste vakantie week! Veel plezier nog!

 • Reply -N | Mommies Life 14 augustus 2016 at 11:14

  Dat ziet er heel fijn uit. Volgens mij was het echt een relaxte vakantie! Mooie foto’s!

 • Reply Saskia 14 augustus 2016 at 11:14

  Wat een heerlijke foto’s! Ziet eruit als genieten van een grote G!

 • Reply Jessica 14 augustus 2016 at 12:25

  Wat een heerlijke foto’s. Het ziet er super fijn uit.

 • Reply Charlotte 14 augustus 2016 at 15:37

  Heerlijke foto’s zeg! Je maakt me er wel een beetje jaloers mee 😉

 • Reply Cindy - levenalsmama.nl 15 augustus 2016 at 09:22

  Dat ziet er uit als een heerlijke vakantie!

 • Reply Kleine Prinses 15 augustus 2016 at 11:14

  prachtige foto’s Gezellig!

 • Reply Magalie 20 augustus 2016 at 12:11

  Wat een super fijne vakantiefoto’s ! 😄🌞 zo’n huisje huren staat altijd al op ons lijstje!! Ziet er heel gaaf uit! Luxe; ontbijten en de dag afsluiten met dat uitzicht!

 • Reply janske 20 augustus 2016 at 16:56

  deze had ik helemaal gemist…wat een heerlijke foto’s! Samen met Lola gekeken, ze zei dat Lise Lola was 😉

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.