PERSOONLIJK

TOMS One for One – schoenen kopen voor het goede doel (+ WIN!) *

17 april 2018

Op zoek naar fijne (platte) schoenen voor de zomer die ik kan afwisselen met sandaaltjes en mijn sneakerverzameling, kocht ik vorig jaar een paar TOMS. Ik had toen nog geen idee van de filosofie achter het merk. Ik vond de espadrille-geïnspireerde classics gewoon mooi, maar bovenal comfortabel en daarmee precies wat ik zocht. Leuk voor onder een jeans, maar ook tof onder een rokje of jurkje. Geen blote voeten, maar toch lekker luchtig.

One for One

Inmiddels weet ik wat meer van de achterliggende gedachte van het merk. De Amerikaanse reiziger Blake Mycoskie kwam door Argentinië en ontdekte dat de kinderen in een dorp geen schoenen hadden om hun voeten te beschermen. Om ze te helpen richtte hij TOMS op, een bedrijf dat voor elk paar schoenen dat wordt verkocht een paar nieuwe schoenen schenkt aan een kind in nood. One for One, noemen ze dat.

Mijn favoriete TOMS

Om je te inspireren heb ik uit de nieuwe collectie een aantal van mijn favoriete TOMS voor je op een rij gezet. Van links naar rechts zie je zwart geruit, pine en (hoe kan het ook anders) roségoud. Ik ben er sterk over aan het denken dit jaar een tweede paar bij te kopen, alleen kan ik zo moeilijk kiezen. Ik ben benieuwd welke jij het mooiste vindt! Wist je trouwens dat ze ook een hele leuke collectie voor kinderen hebben?

Heb jij al een paar TOMS in de kast staan?

2 Comments

 • Reply Nicole Orriëns 17 april 2018 at 10:48

  Nee, nog niet. Maar als ze lekker zitten zou ik ze best eens willen proberen.

  • Reply Monique 17 april 2018 at 13:25

   Echt doen, ze zitten als pantoffeltjes! Vind ik dan 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.