PERSOONLIJK

Speelgoedtip: Klorofil Magische Speelboom Speelset (+ winactie!) *

20 november 2020

Ken jij de Magische Speelboom van Klorofil nog van vroeger? Dat kan heel goed! In de tijd dat jij en ik klein waren was deze speelboom namelijk enorm populair. En nu maakt hij dus gewoon een comeback. Ik vind het zó tof als speelgoed van vroeger opnieuw wordt uitgebracht. Vaak blijkt dat het nog net zo populair is als een jaar of dertig geleden. Vroeger heb ik er zelf niet mee gespeeld, dus wij maken alledrie voor het eerst kennis met deze leuke speelset. In deze blog lees je wat we ervan vinden en… we geven er ook eentje weg!

Klorofil Magische Speelboom Speelset

Tot mijn opluchting zit de boomhut al voor 90% in elkaar als je hem uit de doos haalt. Er moeten alleen nog wat stickers worden geplakt en tussenschotten in de hut worden geplaatst. Daarna kan er direct gespeeld worden. Behalve de Magische Speelboom zelf, zitten er veel losse spulletjes bij. Natuurlijk de twee dierenvriendjes, maar ook een auto, twee bedden, een bank, vijf stoelen, een tafel en een schommel!

Door op de knop op de bovenkant van de boom te drukken ‘popt’ hij open en zie je een enorme ruimte ontstaan met allerlei kamertjes: een slaapkamer, badkamer, keuken, woonkamer en zelfs een garage. Er valt van alles te ontdekken. Bovendien heeft de boomhut bovenop een handig handvat, zodat je de speelset makkelijk mee kunt nemen.

De wereld van Klorofil

Het Klorofil assortiment stimuleert verbeeldingskracht en interactie door de talloze verhalen die verteld kunnen worden. Het verassende ‘pop!’-effect in de producten maakt ze ideaal om de coördinatie en fijne motoriek te stimuleren. Met de handige handgreep kunnen de speelsets overal mee naartoe genomen worden. Het wordt trouwens niet voor niets ‘de wereld van Klorofil’ genoemd. De producten zijn namelijk allemaal met elkaar te combineren, waardoor je een wereld creëert die zo groot is als jij wilt. Tot de speelsets behoort naast deze speelboom bijvoorbeeld het Paddenstoelenhuis, het Hazelnoothuis en de Verrukkelijke Appel. Elke set is geweldig om te zien en alles past perfect bij elkaar.

Naast de speelsets heb je Kloro Go: kleine speelsets die bestaan uit een voertuig en een diertje, die je als uitbreiding aan de grotere speelsets kunt toevoegen. Tenslotte zijn er de Kloro Families: je koopt ze in setjes van vier, bestaande uit twee ouders en twee kleintjes. In totaal zijn er meer dan 40 poppetjes in de families. Uiteraard kun je ze gebruiken in de diverse speelsets. Alle poppetjes zijn voorzien van een holte aan de onderkant waarmee je ze op bijvoorbeeld een voertuig of schommel kunt bevestigen.

Wat vinden wij van de Magische Speelboom?

Ik dacht dat Lise met haar net zeven jaar misschien niet heel geïnteresseerd zou zijn in dit speelgoed, maar niets is minder waar. Ze ging er meteen voor zitten om de boom eens goed te bestuderen. Ze had al snel ontdekt dat er een klein wieltje aan de stam van de boom zit. En als je daaraan draait gebeurt er wat binnenin… er gaat een liftje omhoog en naar beneden. Super tof! Ook het kleine ‘struikje’ aan de voet van de boom wat een geheime kamer blijkt vindt ze erg leuk. Lise houdt erg van friemelen met kleine spulletjes en rollenspellen bedenken, dus ze kan haar fantasie in deze speelset helemaal kwijt.

Haar broertje Quinn (4 jaar) vindt vooral het open en dichtdoen van de boomhut machtig interessant. En natuurlijk het autootje, waar de poppetjes in vast kunnen worden gezet. Het mooie vind ik dat de set helemaal rondom interessant is. Als de een aan de ene kant speelt, is er genoeg ruimte voor de ander om aan de andere kant dingen te ontdekken en in te richten. Het is echt een speelset waar broer en zus samen nog uren speelplezier aan zullen beleven.

Win een Klorofil Magische Speelboom Speelset!

Ik mag dus een exemplaar van de Klorofil Magische Speelboom Speelset weggeven! Deze winactie loopt via mijn Instagram, dus om mee te doen verwijs ik je graag naar de bijbehorende Instagram-post.

Meedoen is simpel!
– Volg @moonoloog en @deklorofilwereld op Instagram
– Laat een reactie achter onder de post op Instagram die bij deze winactie hoort om te laten weten dat je meedoet
– Tag een of meerdere personen die deze prijs ook te gek zullen vinden
– De post delen in je tijdlijn en/of stories is niet verplicht maar vind ik uiteraard wel heel lief 🙂

Meedoen kan tot en met zaterdag 28 november 2020. Daarna loot ik een winnaar die op 29 november 2020 persoonlijk bericht ontvangt.

Veel succes!

Geen zin om de uitslag van de winactie af te wachten? Bestel dan direct via Bol.com!

*Disclaimer

2 Comments

  • Reply Marian B 21 november 2020 at 16:34

    Leuk deze speelboom! Ik zag hem laatst al ergens voorbij komen. Jammer voor mij dat de winactie alleen via IG is.

  • Reply Christine rutten 28 november 2020 at 11:42

    Wow super voor mijn kleinzoon

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.