PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – treinen, studeren en sale shoppen

17 augustus 2014

Is de zomer al voorbij? Het was deze week beduidend minder goed weer dan de afgelopen weken. Jammer, want ik was net gewend geraakt aan dagelijks op sandaaltjes lopen en zonder jas de deur uit gaan. Met minder mooi weer is het trouwens wel minder erg om binnen te moeten zitten om te studeren of te werken.

Ik maakte deze week weer wat foto’s en heb ze hieronder in een overzichtje gezet. Kijk je mee?

week32

Zondag hadden we afgesproken met vrienden die in Den Bosch wonen, vlakbij het station. Het leek me daarom wel leuk om er met de trein heen te gaan. Met Lise waren we nog nooit met de trein geweest en dit zou een mooi kort eerste ritje zijn. Zo gezegd zo gedaan en het ging heel goed! Na het bezoekje zijn we de stad nog even in geweest en aan het eind van de middag namen we de trein weer terug. Bij thuiskomst tikte ik een artikel over reizen met het ov met een baby.

Maandag was een studie- en huishouddagje zonder foto’s. Dinsdag was het opeens best lekker weer en besloot ik met Lise even buiten te gaan zitten. Ik houd echt van de buitenlucht en merk dat Lise het ook fijn vindt om lekker naar de bomen en de lucht te kunnen kijken. De temperatuur was dan goed, het waaide wel hard. Dus gingen we even later toch maar weer naar binnen.

Woensdag schreef ik artikelen voor mijn blog, waaronder die van een winactie die een dag later online kwam. Er bleek helaas niet zoveel animo voor, maar de actie loopt nog tot en met 26 augustus, dus grijp je kans!

Donderdag heb ik ’s ochtends gestudeerd en wat gerommeld in huis. Rond lunchtijd kwam een van mijn liefste vriendinnetjes langs met haar dochtertje van 1. We lunchten met z’n vieren en de meisjes speelden met elkaar. Nu Lise wat groter wordt kan ze echt al een beetje samen spelen, zo leuk! ’s Avonds na haar laatste fles was Lise zo moe dat ze alleen nog een beetje tegen me aan wilde hangen met de tv aan. Genieten is dat!

Vrijdagochtend bracht ik Lise naar mijn ouders. Om wat meer tijd te hebben voor mijn studie en het huishouden, gaat Lise vanaf volgende maand een dag in de week naar een gastouder. Om daar alvast een beetje aan te wennen breng ik haar nu af en toe een dagje naar opa en oma. Ik had een to-do-list gemaakt en was super productief. Al vond ik het wel erg stil in huis. Toen M Lise aan het eind van de middag bij mijn ouders ophaalde en ze samen weer thuiskwamen, was het huis aan kant, had ik twee video’s voor mijn YouTube-kanaal opgenomen én gestudeerd. Heerlijk! Ik was trouwens wel heel blij dat ik Lise weer kon knuffelen, zoals je wel kunt zien op de foto.

Zaterdag besloten we met z’n drietjes naar de stad te lopen. We hadden nog een aantal giftcards te verzilveren en dat is altijd leuk winkelen. Zo scoorde M nieuwe hardloopschoenen en ik een hardloopoutfit, kochten we een externe harde schijf bij A-Mac en aten we bij een van onze favoriete restaurantjes. Het was ook nog steeds sale en bij V&D zag ik zoveel leuks voor Lise dat ik met twee rokjes en een broek naar buiten liep. Bij Bershka vond ik nog een vestje en een trui in de sale, beide voor maar 5 euro. Dat is pas leuk winkelen!

Hoe was jouw week? Heb je ook zoveel binnen gezeten als ik of trotseer jij de stormen gewoon? En heb je ook al goed kunnen profiteren van de sale-periode? Ik wens je nog een hele fijne zondag!

2 Comments

 • Reply Nicole 17 augustus 2014 at 21:54

  Door de hond moet ik wel naar buiten en vandaag zijn we ook gewoon weg geweest.. Ik moest er gewoon uit!
  Soms word ik gek tussen die 4 muren haha…!

  • Reply Monique 17 augustus 2014 at 22:53

   Herkenbaar hoor! Ik word soms ook gek van het binnen zitten. Misschien moeten we toch maar een hond nemen 😉

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.