PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – zwemmen, frietjes en knuffels

27 juli 2014

Goedemorgen! Het is weer zondag, dus tijd voor een terugblik op mijn afgelopen week. Het was weer volop zomer en daar heb ik flink van genoten. En ik niet alleen, ook Lise en M die lekker een weekje vrij was!

week30

Zaterdagavond was het zo warm, dat we het zwembadje van Lise besloten op te zetten. Ze heeft lekker even zitten spetteren in het water en toen wij even later gingen barbecuen, speelde ze nog even lekker buiten op haar speelkleed. Het was toch veel te warm om al te gaan slapen!

Zondagmiddag had ik dienst bij de Kindertelefoon. Helaas zat ik helemaal alleen, maar ik had wel een aantal goede en een aantal leuke gesprekken. Ik deed ook een graai in de koektrommel en ontdekte dat er veel verschillende chocoladekoekjes in zaten.

Maandag filmde ik Lise’s 8 maanden update. Lise is tot nu toe altijd zo lief als ik haar vasthoud in de video. Op de foto zijn we net klaar en heb ik haar weer even op haar speelkleed gelegd. Wat ben ik toch trots op mijn meisje!

Dinsdagochtend ging ik lekker een uurtje sporten, zodat ik de hitte voor was. Ik deed een lesje XCO op de sportschool, een van mijn favoriete workouts! De foto die ik maakte toen ik klaar was heeft het niet gered tot deze collage, haha.

Woensdagochtend brachten we Lise naar mijn ouders voor een logeerpartijtje en reden M en ik naar Valkenburg voor een dagje Thermae 2000. We gingen met een dubbel gevoel, want het was natuurlijk ook de dag van nationale rouw. Om 16.00 uur zijn we samen even stil geweest. Al met al was het toch een hele fijne dag. En het was voor het eerst dat ik tijdens een opgieting in de sauna vroegtijdig naar buiten ben gegaan. Man, wat was het heet!

Toen we woensdagochtend Lise weer hadden opgehaald, wisten we niet wat we meemaakten. Ze zat opeens op haar knietjes, babbelde continu ‘dadada’ en deed zelfs een poging tot zwaaien. Het gaat opeens erg hard!

Donderdagmiddag ging ik met een vriendin een paar uurtjes naar een zwemplas in de buurt. M nam Lise mee naar zijn oma om later nog even naar zijn ouders te gaan. Ik had het met die vriendin op een gegeven moment over frietjes en we kregen er zoveel zin in dat we niet anders konden dan op weg naar huis friet halen. M vond dat overigens helemaal niet erg… Omdat ik toch te laat thuis was om nog te kunnen gaan sporten, pakte ik er lekker een koud biertje bij. Als je het doet, dan moet je het goed doen was mijn motto 😉

Vrijdag werd eindelijk onze badkamer afgemaakt. We bleven thuis en deden wat achterstallig schoonmaak- en opruimwerk. Lise mocht ’s middags nog even op haar schommel en werd daar erg blij van. Ik vind het zo leuk dat ze daar zo’n plezier in heeft!

Zaterdag stond ik op tijd op voor een lesje Bodypump op de sportschool. Daarna besloten we met z’n drietjes even de stad in te gaan. We kochten onder andere een tuigje voor in Lise’s Tripp Trapp en ik scoorde een outfit voor haar onder de €10,-. Over dat laatste schrijf ik binnenkort een apart artikel, want het is een van de opdrachten voor de Mama Challenge.

Thuisgekomen waren we alledrie moe. Na het eten deden we Lise lekker in bad en daarna kreeg ze in haar badjasje nog een fles. Op de foto zijn we nog lekker even aan het knuffelen voordat ik haar naar bed bracht.

Dat was het voor deze week! Heb jij ook genoten van het lekkere weer, thuis of misschien lekker op vakantie? Laat het me weten in een reactie! Fijne zondag!

3 Comments

 • Reply Milou 27 juli 2014 at 09:56

  Haha! D’r voetje op het hengsel van de tas aan de wagen! Ons meisje van bijna 8 maanden moet blijkbaar d’r voetje ook altijd ergens kwijt, dus laat ze ‘m maar rusten op de stang van het parasolletje :’)!

  Leuke week heb je achter de rug zo! Fijne zondag nog en voor volgende week een fijne week gewenst!

 • Reply Jess 27 juli 2014 at 11:37

  Wat een fijne foto’s allemaal. Oh Thermae 2000 is zo fijn. Ben er een paar jaar geleden geweest en vond het eht een prachtig complex.

 • Reply Nicole 27 juli 2014 at 22:12

  Goed bezig zeg met dat sporten ook.. en een dagje sauna is ook niet verkeerd!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.