PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – zwemmen, feesten en Den Haag

25 juli 2016

Veel later dan normaal is hier dan eindelijk mijn overzicht van de afgelopen week in snapshots. Door een weekendje weg én als een gek leren voor een examen dat ik komende week heb, lukte het me niet het eerder te plaatsen. Maar als goedmakertje kan ik alvast verklappen dat dit overzicht veel leuke foto’s bevat (al zeg ik het zelf…)! Kijk en lees je gezellig mee?

snap1

Vorige week zondag ging ik samen met Lise en mijn moeder naar de bossen bij Best. Daar werd namelijk de eerste editie van het Mamyloe Festival georganiseerd. Naast een kindervrijmarkt was er voor de kinderen van alles te doen, kon je er leuke dingetjes shoppen bij diverse kraampjes en gezellig wat eten en drinken. Toen we net gearriveerd waren kwamen we bij toeval Lola en haar papa en mama tegen. Leuk om even bij te kunnen kletsen. Later zag ik trouwens nog meer meiden die ik van het bloggen en/of social media ken. Erg leuk!

Maandag had ik een rustig dagje voor de boeg, want ik hoefde niet naar mijn werk omdat ik dinsdag een volle dag met taken had. Ik besloot daarom Lise mee te nemen naar de Action. Terwijl ik rondneusde, was zij vooral druk bezig op de boekenafdeling. Het ene na het andere boekje moest ‘gelezen’ worden, tot ze op de grond een hele stapel om zich heen verzameld had. Het personeel vond het zo grappig dat ze er niet eens wat van zeiden. Uiteraard hebben we alles na afloop weer netjes opgeruimd 😉

Maandagavond was het nog zulk lekker weer dat we na het eten even naar de speeltuin zijn gegaan. We hebben een nieuwe in de buurt ontdekt met een glijbaan waar Lise helemaal zelfstandig op (en natuurlijk af) kan. Erg leuk!

snap2

Dinsdagochtend ging Lise voor het laatst naar de gastouder. Zij is nu voor vier weken op vakantie, waarvan wij er ook twee weg zijn dus dat is geen probleem. Nadat ik Lise had weggebracht moest ik meteen door naar mijn werk voor evaluatiegesprekken met ouders. Ook kwam de collega die volgend schooljaar mijn opvolger wordt langs voor een overdracht en ging ik bowlen met de leerlingen als afsluitend uitje. Al met al een vermoeiend dagje, maar een mooie afsluiter van het schooljaar en begin van de vakantie.

Die avond bestelden we pizza (mmm!) en mocht Lise lekker in haar romper spelen, omdat het nog steeds zo warm was.

snap3

Woensdagochtend was het tijd voor een frisse duik in het zwembadje. Mama mocht er ook met de voetjes in, wat heerlijk verkoelend was. Lise at haar fruit gezellig buiten op en dook direct daarna weer het water in. Wat een leven toch hè? Toen ze ’s middags een dutje deed, liet ik me van mijn creatieve kant zien en maakte ik een beloningssysteem voor zindelijkheidstraining. Het begint zijn vruchten nu al af te werpen, waar ik erg blij mee ben!

snap4

Donderdag zou weer een drukke dag worden, maar wel een hele leuke. We begonnen natuurlijk met de wekelijkse buikfoto voor de bijbehorende zwangerschapsupdate. Daarna bracht ik Lise naar mijn ouders en pikten we onderweg bij de Action een zwembadje op, omdat ik niet zeker wist of mijn ouders wel zoiets in huis hadden en het wederom een erg mooie maar warme dag beloofde te worden.

Zelf ging ik die middag met de trein naar Nijmegen voor de jaarlijkse Zomerfeesten. Samen met mijn Nijmeegse vriendinnetje en haar zusje hebben we een heel gezellige middag en avond gehad. Ondanks het voornemen niet al teveel te lopen, liep ik toch zo’n 13.000 stappen (jep, ik heb m’n Jawbone Up 3 weer in gebruik!), dus ik was blij toen ik aan het eind van de avond weer met de trein terug naar Eindhoven ging en uiteindelijk in mijn eigen bed kon ploffen.

snap5

Vrijdagochtend begon met harde regen en onweer. Lise ging voor het laatst voor de vakantie naar de speelzaal en vanwege het weer brachten we haar met de auto. Ze vond het maar niets, die regen! Ondertussen ging ik flink aan de studie, want in het weekend zou ik er nauwelijks tijd voor hebben en komende dinsdag staat er een examen gepland!

Gelukkig klaarde het ’s middags op. Eind van de middag waren we uitgenodigd op de verjaardag van mijn vriendin, waar Lise gezellig met de andere kindjes speelde. Met het dansen in verkleedkleren als hoogtepunt. Wat een lol!

snap6

En zaterdagochtend vroeg vertrok ik samen met mijn moeder en tante naar Den Haag, voor twee daagjes shoppen en strand. We kwamen rond het middaguur aan en genoten van een broodje huisgemaakte tonijnsalade. Ons hotel lag net buiten het centrum, maar per tram was het allemaal heel goed bereikbaar. We sliepen op de dertiende etage (uitzicht!) en ik had heel fijn mijn eigen privékamer.

De zaterdag besteedden we vooral aan shoppen en we aten die avond bij visrestaurant Simonis. Op aanraden van mijn moeder en tante, want ik was er nog nooit geweest, maar wat was dat heerlijk! Echt een aanrader.

Wat we op zondag allemaal deden lees je volgende week! 🙂

Heb jij de afgelopen week ook zo genoten van het zomerweer?

2 Comments

  • Reply Kleine Prinses 25 juli 2016 at 20:06

    wij zitten aan zee en het is hier ook super goed weer! Leuke foto’s!

  • Reply Jessica 25 juli 2016 at 22:47

    Wij hebben ook heerlijk genoten van het zomer weer. BBQ of een avondje rondlopen in het bos. Heerlijk!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.