PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – zomervakantie geboekt

11 januari 2015

Het is weer zondag! Tijd voor een terugblik op de afgelopen week. De week waarin het ‘gewone leven’ weer begon en we langzaam opknapten van het virusje dat ons rond de feestdagen kwam lastigvallen. Kijk snel mee naar wat we allemaal gedaan hebben!

snap1

Zondagmiddag was ik even in de stad. Op weg naar huis besloot ik sushi mee te nemen voor M en mijzelf. Lise was nog niet helemaal lekker en sliep bijna de hele dag. Toen we onze sushi aten sliep ze nog. Daarna hebben we haar uit bed gehaald en heeft ze gelukkig ook een half potje gegeten.

snap2

Maandag moest M weer aan het werk en was ik thuis met Lise. We hadden zondag een leuke camping gevonden voor de komende zomervakantie en toen we groen licht hadden van M z’n werk maakte ik de boeking definitief. Over een paar maandjes zitten we met z’n drietjes twee weken in Zoutelande. Een heerlijk vooruitzicht! Lise was al aan de beterende hand en kwam vaak knuffelen. Ik genoot ervan en bewonderde haar groeiende haartjes weer eens. Ik ben zo gek op die krullen!

snap3

Dinsdagochtend was ik druk bezig met studeren. Na de lunch ging ik met Lise met de auto naar BCC om de gadget die ik al zo lang wilde te gaan kopen. De Jawbone UP24. Ik had nog een boel VVV-bonnen liggen, dus hoefde maar een klein bedrag bij te betalen. Dat is leuk shoppen! Ik heb hem nu een aantal dagen in gebruik en vind het een fijn ding! Ik kom wel tot de ontdekking dat je niet zomaar aan 10.000 stappen per dag komt helaas. Ik moet echt flink meer bewegen! ’s Avonds at ik wat dadels en dronk ik Sleepytime thee, mijn nieuwe favoriete drankje voor in de avond.

snap4

Woensdag was Lise een dagje bij opa en oma en heb ik zo hard gestudeerd dat ik niet één foto heb gemaakt om met jullie te delen. Donderdag was er gelukkig weer genoeg quality time met m’n meisje. De baby van Little People vindt ze het allerliefst. Ik vind het zo schattig dat ze die overal mee naartoe neemt. Dat kleine knuistje er stevig omheen geklemd… 🙂

Ze ‘hielp ook mee’ met het opvouwen van de was. Ze snapte alleen nog niet helemaal dat ze niet aan de net opgevouwen stapeltjes mocht komen. ’s Middags kwam vriendinnetje Mila even langs om te spelen. Het is zo leuk om ze samen bezig te zien!

snap5

Vrijdag ging Lise naar de gastouder. De kerstboom hadden we donderdagavond helemaal leeggehaald en nu hij zo kaal in de woonkamer stond, vond ik dat ‘ie eruit moest ook. Helaas was dat makkelijker gezegd dan gedaan, want hij paste eigenlijk niet door de deuropening. Met wat duwen en trekken is het uiteindelijk toch gelukt en kon ik de troep opruimen. Ik vind een kerstboom heel gezellig staan, maar ben ook weer blij met het licht en de ruimte die het geeft als ‘ie weer weg is. Toen ik Lise ophaalde, zei de gastouder dat ze haar rompertje ondergepoept had en dat er geen schone romper in haar tas zat. Oeps! Zul je altijd zien… Ze had dus maar een extra t-shirt onder haar trui aangetrokken.

snap6

Zaterdag. Weekend! Maar het was alles behalve een rustige dag. M ging aan de slag in de hal, als onderdeel van onze grote schoonmaak. Ik ging ondertussen even naar de stad, want ik wilde bij Primark kijken voor een Carnavalsoutfit voor Lise. Ik slaagde voor een leuke felroze konijnen-onesie. ’s Middags ben ik nog even teruggegaan om een maat groter te kopen, want ze blijken nogal krap te vallen. Toen ik terugliep naar mijn fiets, waren veel winkels al gesloten en was het opeens heel rustig in de winkelstraten. Nu de winkels hier 7 dagen per week open zijn, komt dat niet vaak meer voor!

Zit jij ook weer helemaal in je normale ritme na de feestdagen? Ik wens je een heerlijke zondag toe!

9 Comments

 • Reply angelique 11 januari 2015 at 09:21

  Ja hier zit het normale ritme er ook weer in, maar wat wil je anders dan met een peuter die gewoon naar school moet.

  • Reply Monique 13 januari 2015 at 17:26

   Haha, ja dan moet je wel inderdaad! Maar ook wel weer fijn toch?

 • Reply Daantje 11 januari 2015 at 10:09

  Hier begint het gewone ritme weer steeds meer te komen 🙂

  Die sushi ziet er trouwens echt heerlijk uit! Krijg er trek van 😀

 • Reply Mieke 11 januari 2015 at 17:48

  Leuk om te lezen en te zien altijd weer, jouw weekoverzichten.
  En zo leuk dat jullie in Zoutelande op vakantie gaan! Mocht je tegen die tijd nog tips willen over Walcheren en/ of Middelburg, dan laat je het me maar weten.

  • Reply Monique 13 januari 2015 at 17:26

   Dankjewel! Ja, ik heb er echt al veel zin in! En tips zijn zeker weten welkom. Zeker nu we met een kleine zijn ben ik erg benieuwd naar leuke plekjes. Altijd fijn, insider tips. En misschien kunnen wij dan eindelijk eens een theetje drinken? 😉

   • Reply Mieke 13 januari 2015 at 21:19

    Voor een theetje ben ik zeker in, super leuk!
    En ik zal eens bedenken wat leuk is voor jullie met Lise.

 • Reply Wesley op Reis 12 januari 2015 at 07:58

  Het gewonen ritme begint weer terug te komen. Weet zeker dat je al uitkijkt naar de zomervakantie 🙂

 • Reply Nanda 13 januari 2015 at 15:04

  Wat leuk om zo binnen te kijken in je leven ;-). Ik ontdek het net. Ik ben benieuwd naar je jawbone ervaringen!

  • Reply Monique 13 januari 2015 at 17:31

   Dankjewel Nanda! Ja die ga ik zeker delen. Eerst nog wat langer gebruiken en testen 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.