PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – zomerse taferelen

14 juni 2015

Het is dan nog (net) geen zomer, maar wat een heerlijke zomerse week hebben we achter de rug! Lise doet de laatste tijd niets liever dan ‘buiten lopen’, dus dat hebben we deze week dan ook volop gedaan. Kijk je mee naar wat we zoal beleefd hebben?

snap1

Vorige week zondag was het weer tijd voor de wekelijkse boodschappen. Nog niet zo lang geleden is onze Albert Heijn XL helemaal verbouwd en er zijn nu ook speciale parkeerplaatsen voor gezinnen. Vlakbij de ingang, dus super handig! En hoe schattig is dat logo op de grond, haha. Een happy family!

Later op de middag gingen we even kijken bij een klein festival dat hier in de buurt gehouden werd. Helaas was er op het hoofdpodium geen optreden bezig toen wij er waren, maar het was wel een gezellige drukte en Lise mocht lekker even rondlopen op het terrein.

Maandag stond er weer het nodige studeerwerk op de planning. Ik was bezig met het afronden van een enorm verslag. Ik heb ook nog flink (vooruit) gewerkt aan mijn blog, omdat ik wist dat ik de rest van de week wat minder tijd zou hebben. En Lise vond dat ze inmiddels wel groot genoeg is om zelf de trap op te kunnen klimmen. Doodeng! Uiteraard gaat er altijd iemand mee, maar dan nog houd ik m’n hart vast.

snap2

Dinsdag kwamen mijn schoonouders weer op Lise passen en vertrok ik naar de bibliotheek. Maar niet voordat ik een uurtje gesport had. Die avond had ik een wijn-date met een vriendin staan en omdat normaal gesproken de dinsdagavond mijn vaste sportavond is, leek het me slim voor een keer een lesje XCO in de ochtend mee te doen. Dat beviel eigenlijk wel heel erg goed, dus ik denk dat ik dat best nog eens vaker ga doen. M werkt vlakbij de bibliotheek en daarom hadden we afgesproken dat hij naar het bibliotheekcafé kwam in zijn lunchpauze. We aten gezellig samen een tosti en daarna konden we weer aan het werk. De avond was erg gezellig met heerlijke wijn en een veel te grote portie nacho’s…

snap3

Woensdag was het zulk prachtig weer dat ik vond dat we er ’s middags echt op uit moesten. Het was alweer even geleden dat we naar de kinderboerderij waren geweest, dus dat leek me een leuke bestemming. Lise vond het leuk de diertjes weer te zien en er was nu ook een hok met konijnen waar je zelf in kon. Ze heeft zo ook een konijn kunnen aaien en vond dat toch wel erg spannend.

Het was ook onze trouwdag. Het is alweer vier jaar geleden dat M en ik man en vrouw werden 🙂 Om dat te vieren besloten we een hapje in de stad te gaan eten. Het was nog altijd heerlijk warm buiten, dus namen we plaats op het terras, aten Mexicaans en Lise smulde lekker van onze borden mee. Natuurlijk hoorde daar ook een drankje bij.

snap4

Donderdag beloofde het nog warmer te worden dan woensdag en dat bleek. Lise at haar boterhammetje tussen de middag buiten in de schaduw en ’s middags wandelden we naar de speeltuin. Helaas was de glijbaan zo heet geworden van de zon dat ze daar van mij niet op mocht, maar gelukkig vond ze het ook leuk om in het zand te spelen en over het gras te rennen.

Vrijdag zou het pas echt warm worden. Lise ging naar de gastouder en ik deed thuis wat klusjes. Tussen de bedrijven door kwam ik erachter dat Netflix eindelijk het derde seizoen van Orange is the new Black online heeft gezet. Met M heb ik afgesproken dat we pas op vakantie gaan kijken, dus ik moet nog even wachten. Maar kijk er enorm naar uit. Vind het zo’n gave serie! ’s Middags had ik wederom met een vriendin afgesproken om even een drankje te doen in de stad en ’s avonds was het tijd voor koorrepetitie.

IMG_2308

En zaterdag, zaterdag was de grote dag: mijn eerste Pinkpop! Omdat ik veel te veel leuke foto’s heb en nog meer leuke verhalen, heb ik besloten er een apart verslagje van te maken. Dat komt dinsdag online. Even geduld dus nog!

Hoe was jouw zomerse week?

1 reactie

  • Reply Esmeralda 14 juni 2015 at 21:17

    Wat wordt ze toch al groot. Tijd voor een traphekje zo te zien haha.
    Ik heb alleen vrijdag heerlijk kunnen genieten van de zon, het weekend was het helemaal niet zo mooi 🙁

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.