PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – zomerjasjes

1 maart 2015

Wat vliegt de tijd toch! Een nieuwe week staat voor de deur, maar die starten we niet voordat ik heb teruggeblikt op de afgelopen week. Ik baal een beetje, want aan het begin van de week was het geheugen van mijn telefoon vol, waardoor ik geen foto’s kon maken! Gelukkig heb ik de andere dagen extra veel foto’s gemaakt. Kijk je mee?

snap1

Zondag stonden M en ik op een rommelmarkt. We zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met opruimen en op zolder werd de stapel ‘rommel’ steeds groter. We kregen zo’n beetje het beste plaatsje op de rommelmarkt en de verkoop liep gesmeerd! Aan het eind van de middag gingen we een hoop dozen lichter weer terug naar huis. Fijn!

snap2

Maandag en dinsdag had ik dus een volle telefoon. Doordat ik druk was met Lise, mijn studie en het huishouden, is het me pas dinsdagmiddag gelukt mijn telefoon leeg te maken zodat er weer nieuwe foto’s op konden.

Dat was ook wel nodig, want woensdag ging ik met mijn moeder naar de Negenmaandenbeurs, waar je eergisteren al een hoop foto’s van hebt kunnen zien! Na de beurs aten we pasta bij Julia’s op Utrecht CS. Zo lekker vind ik dat altijd!

snap3

Donderdag zou eigenlijk een rustig dagje thuis zijn met Lise, maar na wat heen-en-weer geapp met een goede vriendin, besloot ik die middag met Lise bij haar en haar dochtertje langs te gaan. Lise was heel verlegen en het duurde lang voordat ze een beetje los kwam, maar we hebben fijn bijgekletst en de meisjes ook weer even samen gespeeld.

Vrijdag ging Lise naar de gastouder. De foto maakte ik net na haar ontbijt. We waren een keer ruim op tijd klaar. Dat komt niet zo vaak voor! De dag heb ik vooral nuttig besteed met huishoudklusjes en studie. Tja, dat moet ook gebeuren!

snap5

Een paar dagen geleden onthulde M mijn verjaardagscadeau! Ik ben pas aanstaande donderdag jarig, maar hij wilde me graag meenemen naar Pinkpop. Zaterdag gingen de kaarten in de voorverkoop en dus zaten we ’s ochtends met laptops in bed te wachten tot we kaartjes konden bemachtigen. En gelukkig lukte het uiteindelijk en gaan wij de zaterdag o.a. Robbie Williams en Anouk zien. Ik heb er zo’n zin in!

De dag bestond verder uit spelen met Lise. Ik ben ook nog even alleen de stad in gegaan voor een nieuwe outfit voor m’n verjaardag. Ik glipte ook even Wibra binnen en zag daar hele leuke zomerjasjes voor Lise! Omdat ik niet kon kiezen, nam ik ze allebei mee. Welke vind jij het leukst? Ik twijfel nog of ik er eentje terug ga brengen, of dat ik ze allebei houd. Ik heb zoveel zin in de lente en de zomer! Kan haast niet wachten tot het zover is.

Aan het eind van de middag hadden we een etentje met de familie van M. Lise kreeg haar eerste poffertjes, maar had er niet zoveel zin in helaas. Ze was wel heel vrolijk en gezellig, dus dat was fijn!

En nu is het zaterdagavond en probeer ik Suits te volgen terwijl ik dit artikel typ… Hoe was jouw week? 

6 Comments

 • Reply Joyce 1 maart 2015 at 08:55

  Ahh een verlegen Lise 🙂 Dat begint geloof ik ook wel een beetje op deze leeftijd he 🙂
  Leuk op een rommelmarkt staan. Misschien moeten wij dat ook eens gaan doen met al die troepjes hier in huis 😉
  Oeh en Julia’s op Utrecht CS. I love it!

 • Reply angelique 1 maart 2015 at 10:22

  Heerlijke week dus weer. Ik zou persoonlijk die met zebra print houden en de andere terug brengen. Jullie meisje is er toch zo uitgegroeid.

 • Reply Sanne 1 maart 2015 at 19:30

  Leuk om te lezen allemaal! Beide jasjes zijn trouwens leuk, maar de sterretjes jas vind ik echt heel leuk! Maar beide zijn mooi hoor.

 • Reply Jess 1 maart 2015 at 22:10

  Wat een leuke jasjes! Ik vind die meisjeskleuren altijd veel gezelliger dan jongenskleuren. Ik geloof dat ik het zwart-witte exemplaar net iets leuker vind als zijn twee jasjes altijd handig.

 • Reply Desirée 2 maart 2015 at 15:36

  Het roze jasje is erg leuk! En Pinkpop, wat een tof cadeau 😀

  • Reply Monique 3 maart 2015 at 19:10

   Ja he? Ik twijfel nog steeds of ik ze toch niet allebei ga houden. Oeps 😉 Ja zeker een tof cadeau! Ben er super blij mee 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.