PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – Vrolijk Pasen

27 maart 2016

Een wat andere zondag dan normaal, want het is Eerste Paasdag! Maar zoals altijd blik ik natuurlijk gewoon even terug op de afgelopen week, waarin we dus toeleefden naar Pasen. Ik heb dit keer de zondag (Eerste Paasdag dus) er ook bij gedaan!

snap1

Vorige week zondag gingen we samen met een deel van mijn schoonfamilie naar de speelschuur van de Brandevoortse Hoeve. Wat vond Lise het geweldig! Ze kon zich uren vermaken en we aten er nog gezellig een broodje.

Op maandag was het weer tijd voor de peuterspeelzaal. Lise vind het inmiddels zo leuk, dat ze me al begint uit te zwaaien als ik nog niet eens de deur uit ben. Ik ga meestal nog even door het raam staan kijken waar ze mee gaat spelen. Blijft mooi om naar te kijken!

snap2

Dinsdag was Lise bij de gastouder geweest, waar ze een gekookt eitje had versierd. Toen ze het ’s avonds na het eten per ongeluk kapotbutste, vond ze het geen probleem het dan meteen maar op te eten. Smulpaapje.

Woensdagochtend bracht ik Lise naar mijn ouders. Volgens mij scheen de zon niet eens, maar ze stond erop dat ze haar zonnebril op wilde. De diva. ’s Avonds na mijn werk was het tijd om lekker te knuffelen op de bank, onder een dekentje.

snap3

Donderdag hadden mijn moeder en ik een geweldig plan (not!). We gingen naar de opheffingsuitverkoop van V&D. Een heel raar gevoel om daar weer binnen te stappen en behalve dat het stampensvol was met mensen, zag het er ook een beetje treurig uit. Toch scoorde ik nog een aantal hele leuke items. Helaas voelde ik me toen ik een kwartier in de rij stond heel duizelig worden. Mijn moeder heeft het toen overgenomen en ik ben met Lise bij HEMA gaan lunchen. Mijn arme moedertje heeft uiteindelijk bijna twee uur in de rij gestaan, op het laatst gelukkig wel weer in ons gezelschap. Dit doen we nooit meer hebben we afgesproken, haha. Maar nogmaals, wel hele fijne aankoopjes gedaan waaronder een Mim-Pi jas voor Lise voor volgende winter.

snap4

Vrijdagochtend was het weer peuterspeelzaaltijd en ’s middags was Lise zo moe dat ik haar om half zes wakker moest maken voor het eten. Vond ze niet zo leuk 😉 ’s Avonds had ik repetitie met het koor.

Zaterdag hadden we een relaxed dagje thuis, waarop we onder andere paaseitjes verfden. We liepen ook nog even naar de supermarkt. Lise met haar paashaasoortjes op.

snap5

En dan zijn we aangekomen bij zondag, ofwel Eerste Paasdag! We hadden om 12.00 uur afgesproken bij mijn ouders voor een brunch. Ook mijn tante en broertje waren van de partij, tot grote vreugde van Lise. En wat is het meisje verwend! Niet alleen met lekker eten, maar ook met een nieuw boekje, twee knuffelhazen en een klein verrassingsmandje. Uiteraard werden er ’s middags ook eieren gezocht in de tuin, vakkundig verstopt door paashaas opa.

Hoe was jullie week naar Pasen en Eerste Paasdag?

2 Comments

 • Reply Nicole 27 maart 2016 at 23:22

  Ben wel jaloers op die Mim-Pi jas hoor, al zou ik er zelf geen 2 uur in de rij voor over hebben haha..
  Leuke foto’s!

 • Reply Wilmaaa 29 maart 2016 at 12:35

  Zo leuk die jas 🙂 Ik heb me er maar niet aan gewaagd 😉

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.