PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – Vierdaagse

26 juli 2015

Wat een week, wat een week! Vermoeiend, maar o zo leuk! Mij hoor je dus niet klagen. De zomervakantie is hier in het zuiden nu ook echt losgebarsten en hoewel wij niet meer op vakantie gaan, is er wel genoeg leuks te doen! Kijk je mee naar hoe onze afgelopen week eruit zag?

snap1

Vorige week zondag begon een beetje bedroevend. Zaterdag kreeg M het briljante idee om de volgende dag lekker in het park te gaan zitten met hapjes en spelletjes. We nodigden via Facebook wat vrienden uit, maar helaas was het zondag zulk slecht weer dat we het moesten cancellen. We bleven dus maar lekker binnen en maakten het daar gezellig. Lise kreeg die avond voor het eerst haar melk uit een rietjesbeker en dat betekent dat de flessen definitief verleden tijd zijn. Wel even een momentje hoor!

snap2

Had ik dit toffe paard al laten zien? We hebben het in bruikleen van onze buurman, die het zelf gemaakt heeft. Lise is er dol op en gaat er het liefst samen met haar pop op. Maandag deden we niet zoveel bijzonders. Dinsdag vroeg ik of mijn moeder zin had om even met Lise en mij naar de stad te gaan. M kwam ons in zijn lunchpauze even gezelschap houden, wat erg gezellig was. Ik scoorde nog wat items bij Zara in de sale en een leuke top bij Only. Toen ik thuiskwam zag ik dat er maar liefst drie pakketjes op me lagen te wachten. altijd leuk! Lise was nog niet moe en wilde heel graag nog even in de zandbak spelen.

snap3

Een van de pakketjes was het Maxomorra jurkje dat ik voor Lise won op de blog van Joyce. Ik trok het haar woensdag meteen aan, zodat opa en oma het konden zien. Daar bracht ik haar namelijk naartoe voor een logeerpartijtje!

snap4

Zelf pakte ik woensdagmiddag de trein naar Nijmegen. Elk jaar ga ik met een vriendin die daar woont een dagje mee feesten tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Dat is altijd zó leuk! ’s Middags deden we het nog rustig aan en gingen we bijvoorbeeld lekker op het Waalstrand zitten met een biertje. Nadat we gegeten hadden en ons thuis een beetje hadden opgetut maakten we ’s avonds het Koningsplein onveilig. Toen de festiviteiten buiten afgelopen waren zijn we zelfs nog even de kroeg Sjors & Sjimmie in geweest. Ja, het was een geslaagde avond.

snap5

Ik bleef (uiteraard) bij de vriendin in Nijmegen slapen en reisde donderdag weer met de trein terug naar huis. Ik haalde Lise op, die ik toch wel erg gemist had! Vrijdag ging ze alweer naar de gastouder, dus die paar uurtjes voordat ze naar bed moest hebben we veel geknuffeld! Vrijdag was een productief dagje, waarop ik vooral met het huishouden bezig was en een lesje XCO volgde op de sportschool.

Zaterdag was M natuurlijk lekker weer thuis en trok ik Lise haar nieuwe Maxomorra jumpsuit aan. Binnenkort plaats ik daar nog een review van. Ze speelde ook voor het eerst met de kartonnen blokken die ik voor haar kocht bij Flying Tiger. Zaterdagmiddag gingen we naar vrienden. Een van mijn beste vriendinnen werd 30 en dat moest natuurlijk gevierd worden. Ik maakte voor haar een verwenpakketje, omdat ze ook nog eens 30 weken zwanger is!

Zo’n doordeweekse stapavond ben ik niet gewend, dus daar ben ik volgens mij nog steeds een beetje van aan het bijkomen. Hopelijk heb jij ook een fijne week achter de rug!

4 Comments

 • Reply Dineke 26 juli 2015 at 21:22

  Heerlijk zeg zo’n stapavond zonder kids! Kan niet wachten tot ik weer kan haha.

 • Reply nicoline 29 juli 2015 at 10:13

  Leuke foto’s weer! Hoe ben jij begonnen met het introduceren van een drink/tuitbeker? En op welke leeftijd? Ik vind het erg lastig namelijk. Ze snapt totaal niet wat ze ermee moet doen. Wil haar water en een sapje uit de tuitbeker gaan geven, maar denkt dat ze daar nu nog te jong voor is. (net 7 maanden)

  • Reply Monique 29 juli 2015 at 21:43

   Ik ben de tuitbeker gaan aanbieden, maar in het begin snapte Lise daar ook nog niets van. Ik weet niet meer hoe oud ze was toen het wel lukte, maar ineens had ze door hoe het werkte en ging het steeds beter. Ik zou het dus gewoon blijven aanbieden. Niet erg als ze er nog niets mee kan, maar zo kan ze in elk geval oefenen en zelf het moment bepalen dat ze eraan toe is. Succes!

   • Reply nicoline 30 juli 2015 at 09:46

    Dank je! We blijven het gewoon proberen!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.