PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – Verjaardagsvoorbereidingen

26 oktober 2014

Na een extra uurtje slaap (of een extra vroege ochtend) is het weer zondag! En net als elke week blik ik ook vandaag weer terug op de afgelopen week. Dit keer voor het eerst nieuwe stijl. Ik plaats de foto’s vanaf nu tussen de tekst, in plaats van in één grote collage. Ik hoop dat je dat leuk vindt!

week43_1

Zondag was een heerlijke nazomerdag met een temperatuur van 22 graden! Dat betekende voor Lise dus lekker buitenspelen en schommelen met blote benen. ’s Middags nam M haar mee naar zijn oma terwijl ik voor de Kindertelefoon aan het werk was.

week43_2

Maandag shopte ik bij Action alvast wat spulletjes voor Lise’s verjaardag volgende maand. Ik vind alle voorbereidingen en de bijbehorende voorpret zo leuk! Dinsdag moesten we ook de deur uit voor een boodschap, maar het regende de hele dag vreselijk! Dan maar de regenhoes over de kinderwagen en gaan met die banaan. Lise vond het wel grappig en speelde steeds met het klepje wat je open en dicht kunt doen.

Woensdag ging Lise naar de gastouder. Deze week een keer een andere dag dan vrijdag. Ik deed wat aan het huishouden, mijn studie en ging zelfs nog even hardlopen. Heerlijk! Ik introduceerde ook het project ‘Baby’s 1st Birthday Bash’ dat ik vanaf volgende week samen met blogger Odile ga starten. Toen ik Lise had opgehaald gaf ik haar het boekje dat ik voor haar had besteld: ‘Kikker is jarig’. Ik vind het leuk om dat samen met haar te lezen om haar zo voor te bereiden op haar eerste verjaardag.

week43_3

Donderdag kwam mijn review van Blogboek online en daar werd erg leuk op gereageerd! Ook probeerde ik een outfit van Lise te fotograferen, maar ze was iets te druk en enthousiast voor een onbewogen foto, haha. Vrijdag gingen we gezellig op bezoek bij een vriendin en haar dochtertje en kookte ik ’s avonds andijviestamppot. Lise at voor het eerst echt met de pot mee en proeft op de foto een stuk paprika, dat ze maar een beetje vreemd vond.

week43_4

Zaterdag was M lekker vrij en gingen we bij Babydump kijken voor een nieuwe autostoel. We zijn uiteindelijk voor de Maxi-Cosi Axiss gegaan. Binnenkort verschijnt daar een artikel over op mijn blog! Net voordat Lise naar bed ging kreeg ze van mij nog een fles. Echt een genietmomentje, want ze ligt niet meer zo graag stil bij me. We hebben lekker geknuffeld en daarna heb ik haar naar bed gebracht.

Hoe was jouw week? En hoe vind je het om de foto’s door het verhaal heen te zien staan? Ik hoor het graag! 

 

7 Comments

 • Reply Seline 26 oktober 2014 at 10:12

  Ik vind dit prettiger lezen! Jeetje dat Lise alweer bijna 1 jaar is! wat gaat het ontzettend hard zeg..

  • Reply Monique 27 oktober 2014 at 10:42

   Ongelooflijk he? Ik heb wel heel veel zin in haar verjaardag, maar niet in het feit dat ze dan baby-af is… 😉

 • Reply Joyce 26 oktober 2014 at 11:35

  Fijn overzichtje en deze manier vind ik persoonlijk prettig 🙂

 • Reply Rory 26 oktober 2014 at 15:01

  Het leest nog prettiger nu, omdat je niet alle foto’s ineens ziet. De stukken tekst en de foto’s ertussen door, zorgt – in mijn geval – dat je met nog meer aandacht naar de foto’s kijkt. Leuk project zeg! De eerste verjaardag. Ik geloof dat ik voor mijzelf een heel draaiboek had gemaakt. Het allerbelangrijkste vond ik gek genoeg de taart…

  • Reply Monique 27 oktober 2014 at 10:52

   Die is ook belangrijk! En een draaiboek is geen overbodige luxe. Het is hier nog een beetje een ongeorganiseerde chaos…

 • Reply Sabrina 26 oktober 2014 at 21:28

  Toen de kinderen nog klein waren vond ik verjaardagen plannen en voorbereiden ook echt heel leuk. Nu is het een stuk minder met vooral de kinderfeestjes… Wie wordt door wie wel of niet uitgenodigd (degene die het feestje gaat geven lijkt soms weken de macht te hebben), wat ga je doen, met hoeveel kinderen, wat mag het kosten, enz. enz. Brrr… Ayla heeft komende vrijdag haar Halloweenfeest, we gaan een spooktocht doen in het bos (als het ten minste niet regent vrijdag, want anders hebben we een probleem). Dat is nog niet gedaan in de klas, dus iedereen heeft er zin in. Nu mama nog… 😉

  • Reply Monique 27 oktober 2014 at 10:53

   Haha ik kan me voorstellen dat het later wat meer haken en ogen gaat krijgen ja. Maar een spooktocht klinkt wel super zeg! Ik zal duimen voor droog weer vrijdag 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.