PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – vakantievoorbereidingen

31 augustus 2014

Momenteel zit ik in ons vakantiehuisje in Zeeland, waar we een week heerlijk op vakantie zijn. Maar de artikelen op mijn blog lopen natuurlijk gewoon door, dus vandaag is het tijd voor een verse Snapshot Sunday, ofwel een overzicht in foto’s van mijn afgelopen week.

week34

Zondagmiddag besloten we met z’n drietjes even naar Ikea te rijden. Ik wilde graag een nieuwe dekbedovertrekset kopen, omdat we er eentje weg hebben gegooid. Ik vind wit altijd ontzettend mooi staan op een bed en koos dus voor een wit overtrek met een reliëf streepje erin. We kochten ook meteen kussensloopjes, hoeslakens en een lekkere sprei voor als het weer wat kouder wordt buiten.

Maandag introduceerde ik mijn 100 Happy Mama Days Challenge. Het idee was er al een hele tijd, maar ik wist nog niet precies hoe ik het precies wilde gaan aanpakken en vormgeven. Vorig weekend ben ik er eens goed voor gaan zitten en besloot ik spontaan dat 1 september de startdatum moest gaan worden. Wil je meedoen, dan kan dat nog steeds! Je kunt inmiddels lid worden van de Facebookgroep die ik speciaal voor deze challenge heb aangemaakt.

Dinsdag ging Lise een dagje naar mijn ouders, omdat ik nog 1001 dingen moest doen voordat we vrijdag op vakantie zouden gaan. Het weer was vreselijk, dus ik bracht haar met de auto, maar kwam er bij thuiskomst achter dat ik m’n huissleutels bij m’n ouders had laten liggen… Kon ik dus weer helemaal terug! Al met al heb ik toch nog redelijk wat kunnen doen aan mijn studie en het verzamelen van Lise’s vakantiespullen.

Woensdagochtend ging ik met Lise eventjes naar de gastouder waar ze binnenkort een dag per week naartoe gaat. Om haar alvast een beetje te laten wennen zou ik een uurtje weggaan en haar daarna weer ophalen. In dat uurtje had ik precies genoeg tijd om boodschappen te doen en even langs HEMA te gaan voor wat vakantie-inkopen. Toen ik terugkwam om haar op te halen zat ze heel lief te spelen. Dat komt helemaal goed straks!

Donderdag was weer lekker hectisch. M had gelukkig al vrij, zodat we samen alle spullen konden verzamelen en inpakken om vrijdagochtend te kunnen vertrekken. Ik stalde alle spulletjes van Lise op ons bed uit zodat ik er meteen een video over kon maken. Zo leek het wel heel veel, haha! Ondertussen was ik ook nog met de ontwerper van mijn nieuwe logo heen en weer aan het mailen, omdat er nog een paar wijzigingen moesten worden doorgevoerd. Uiteindelijk was het logo diezelfde middag nog klaar en kon het meteen op mijn blog worden gezet. Ik vind het heel mooi geworden en ben er super blij mee!

Opeens ging de deurbel en stond de postbode aan de deur met een enorme doos. Het was de prijs die ik had gewonnen bij Voormijnkleintje.nl! Drie enorm leuke speeltjes van Fisher-Price voor Lise. Wat een bofkont is het toch! Op de valreep kwam ook nog de nieuwe buggy binnen die we voor haar besteld hadden, een Maclaren Quest. We hebben er inmiddels al heel wat uurtjes mee rondgereden en ik vind het een super ding!

Vrijdag was het dus eindelijk zover: we gingen op vakantie! We hadden gepland om 10.00 uur te vertrekken, maar dat is uiteindelijk 11.00 uur geworden. Helaas was het best druk op de weg, maar met niet al teveel vertraging kwamen we rond 13.00 uur aan op onze bestemming in Zeeland. Daar kreeg Lise meteen een lekker boterhammetje, want we moesten tocht tot 15.00 uur wachten tot we ons huisje in konden.

Dat was ‘m weer, mijn week! Een nogal hectische week als ik het zo allemaal onder elkaar zie. Gelukkig is dat deze week wel anders en zijn we alleen maar heel druk met genieten. Ik wens je een hele fijne zondag toe!

 

8 Comments

 • Reply Debbie 31 augustus 2014 at 18:27

  Wat leuk om te lezen.
  En super dat je speeltjes voor de kleine gewonnen hebt. Ziet er leuk uit.

 • Reply Bieke 31 augustus 2014 at 19:24

  Ik zag net je post op instavram en vind het echt jammer ;( ik weet niet hoe het komt natuurlijk Laar ik vind het erg voor je ;( ik zag de video deze ochtend en had meteen zo iets van Huh ? maar blijf doen wat je doet want dat doe je echt goed,liefs x

  • Reply Bieke 31 augustus 2014 at 19:30

   Instagram*,maar*

  • Reply Monique 31 augustus 2014 at 23:26

   Bedankt voor je reactie Bieke. Ik vind het ook jammer, maar het is niet anders. De lieve reacties die ik heb ontvangen maken gelukkig veel goed! x

 • Reply Mieke 31 augustus 2014 at 21:03

  Klinkt weer als een fijn weekje. En vanaf morgen schijnt het prima weer te worden hier in Zeeland. Een hele fijne vakantie gewenst in ieder geval!

  • Reply Monique 31 augustus 2014 at 23:28

   Dat was het zeker! En ik heb ook gehoord dat het weer beter wordt ja. Laten we hopen dat dat klopt! Dankjewel 🙂

 • Reply Re 31 augustus 2014 at 22:57

  Ben hier omdat ik je miste bij ‘het project’. Weet het verhaal erachter niet, maar ik zeg: gemiste kans 🙂
  Blijf vooral doen wat je al doet!
  Fijne vakantie nog.
  Groetjes Renate

  • Reply Monique 31 augustus 2014 at 23:29

   Bedankt voor je bezoek en berichtje Renate. Ik ga zeker door met wat ik doe, want ik vind het heel leuk om te doen. Jullie hartverwarmende reacties motiveren me echt. Dankjewel!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.