PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – uitslapen

22 februari 2015

Het was een beetje een raar weekje, zo met carnaval aan het begin. Zondag sliepen we een beetje uit, ging de vriendin die mee was gaan carnavallen weer naar huis en deden we het de rest van de dag lekker rustig aan. Lise kwam lekker weer thuis, want zondagavond zijn we niet de stad in geweest.

snap1

Maandag ging M gewoon werken en heb ik geprobeerd wat achterstallige huishoudtaken te doen. Toen M uit z’n werk kwam, brachten we Lise in haar konijnenpak naar mijn ouders. Wij fietsten door naar de stad voor sushi en daarna voor de laatste keer dit jaar naar de tent op de markt. Lijn7 trad op, geheel volgens de traditie, en dat was ook dit jaar weer één groot feest.

snap2

Dinsdag sliepen we uit. M was namelijk een dagje vrij. Wat een heerlijke luxe! Ik heb die dag verder bijzonder weinig gedaan, haha! Woensdag moest er toch weer gestudeerd en gewerkt worden en waren Lise’s luiers bijna op. We gingen dus even te voet naar de winkel. Toen Lise aan het eind van de middag nog even naar bed was, genoot ik van een flinke kop koffie en een lekkere koek. Mjam!

snap3

Donderdag was Lise 15 maanden oud. ’s Ochtends moesten we naar het consultatiebureau, waar helaas ook weer twee prikjes op het programma stonden. Die middag filmden we een update over haar ontwikkeling. We gingen ook nog even naar de HEMA. Daar kon ik niet vertrekken zonder skinny jeans en sokken voor Lise mee te nemen. ’s Avonds kookte ik risotto, maar Lise was het daar niet zo mee eens en bleef maar aan mijn benen hangen. Koken met hindernissen, zullen we maar zeggen! Ik heb die avond ook nog een lesje XCO gevolgd.

snap4

Vrijdag ging Lise naar de gastouder en hield ik een studie- en huishouddagje. Weinig bijzonders om te fotograferen dus. Zaterdagochtend hoorde ik Lise om 7.30 uur kletsen. Daarna ben ik blijkbaar weer in slaap gevallen en zij ook, want toen ik om 10.00 uur weer wakker werd, was het in haar kamertje nog stil. Rond 10.30 uur werd ze dan eindelijk wakker en hoe! Lekker bekkie. Ze speelde na het ontbijt heel lief met haar Duplo. Ik ben ’s middags boodschappen gaan doen en bracht ook een bezoekje aan de Action. Als er interesse is in een shoplog, dan hoor ik het graag!

En nu is het zondag en staan wij de hele dag op de rommelmarkt, in de hoop dat we van een hoop rommel van onze zolder af kunnen komen.

Wat staat er vandaag bij jou op het programma? Fijne zondag!

7 Comments

 • Reply Corina 22 februari 2015 at 09:41

  Ja! Sowieso een shoplog!! Altijd leuk

 • Reply Bieke 22 februari 2015 at 12:02

  Shoplog!! 😉

 • Reply myrthe 22 februari 2015 at 12:16

  shoplog

 • Reply sophie 22 februari 2015 at 16:37

  wat een lief kindje is lise!
  en graag een shoplog:)

  • Reply Monique 23 februari 2015 at 13:24

   Dankjewel Sophie! Ga proberen de shoplog zo snel mogelijk op te nemen.

 • Reply Lieke 22 februari 2015 at 19:58

  Wat een lief meisje zeg! Lekker vrolijk! Leuk een shoplog!

  Ik heb een leuke winactie op mijn blog staan, neem je een kijkje?

  Liefs Lieke
  http://robust-posch.blogspot.nl/

  • Reply Monique 23 februari 2015 at 13:23

   Dankjewel Lieke! Die shoplog gaat er komen hoor 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.