PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – uit logeren

3 mei 2015

De eerste zondag van mei is alweer daar! Terugkijkend op de afgelopen week hebben we weer heel wat leuke dingen gedaan. Aan de hand van foto’s blik ik daar kort op terug. Kijk je mee?

snap1

Vorige week zondag reden we naar Vleuten voor de eerste verjaardag van het dochtertje van vrienden. Het was een hele rit, maar Lise heeft op de heenweg lekker liggen slapen en was daarom heel gezellig. Het voelde eigenlijk als een zaterdag, omdat we de dag erna natuurlijk ook nog vrij hadden.

Want maandag was het Koningsdag. Onze outfits had ik een dag eerder al klaargelegd. Lise paste het shirtje van vorig jaar zowaar nog en ik combineerde mijn favoriete oranje Supertrash jurkje met een sjaal van Action. We gingen samen met mijn broertje gezellig de stad in, struinden wat over de vrijmarkt en aten bij de Griek. Een gezellig dagje dus!

snap2

Dinsdag was een belangrijke dag, want ’s middags had ik de herkansing van het examen Ethiek dat ik eerder behoorlijk verknald had. M werkte thuis, dus dat was handig in verband met Lise. Het ging aardig, maar niet super goed, helaas wacht ik nog altijd op de uitslag. Na het avondeten brachten we Lise na het eten naar mijn ouders. Ze bleef daar logeren en wij gingen met de trein naar Amsterdam. De Pentatonix traden op in de Heineken Music Hall en wij waren erbij. Het was zó gaaf! Echt genieten en super om ze eens niet op YouTube, maar in het echt te zien optreden. Voor wie ze nog niet kent, check bijvoorbeeld deze mashup even.

Woensdag was Lise nog bij mijn ouders en heb ik de dag nuttig besteed met studeren. Ook was er in huis heel wat op te ruimen en schoon te maken, want door het vele leren voor mijn examen was dat er de dagen daarvoor een beetje bij ingeschoten. Toen Lise weer lekker thuis was had ik ook weer alle tijd voor haar en het was heerlijk samen weer quality time te hebben.

snap3

Donderdag was weinig bijzonder en maakte ik geen noemenswaardige foto’s. Op vrijdag gaat Lise normaal gesproken altijd naar de gastouder, maar zij was deze week op vakantie. De ochtend waren we lekker samen thuis en ’s middags besloot ik even bij mijn moeder langs te gaan. Het was lekker weer en dus pakten we de fiets. Lise vindt het zo leuk om bij verkeerslichten op het ‘knopje’ te drukken!

Vrijdagavond kwam mijn broertje Lise halen. Vlak daarvoor maakte ik nog wat grappige ‘ussies’ van ons samen. Ze ging ‘proeflogeren’, omdat M en ik volgende maand een bruiloft hebben en ze dan ‘voor het eggie’ daar blijft slapen. Omdat we de avond en nacht toch voor onszelf hadden, besloten M en ik lekker te gaan eten en een film te pakken bij Natlab. Daar draaien altijd filmhuisfilms en daar houden wij wel van. We gingen naar ‘La famille Belier‘, een heerlijke feel good film en een echte aanrader als je van dit soort films houdt. Het eten was zoals altijd trouwens ook overheerlijk!

snap4

Zaterdag sliepen we heerlijk tot na tienen uit. Echt genieten als je dat normaal nooit kunt doen! Rond lunchtijd reden we naar mijn broertje. Lise sliep nog toen we daar aankwamen, dus toen ze wakker was konden we haar samen uit bed gaan halen. Ze had het zo goed gedaan! Wel eventjes gehuild toen ze vrijdagavond moest gaan slapen, maar wat wil je in een vreemde omgeving. Ze had tot half negen geslapen, zo netjes! En ging ook voor haar slaapje aan het eind van de ochtend makkelijk naar bed.

Omdat het lekker weer was en er vlakbij mijn broertje een grote speeltuin is, besloten we daar nog eventjes heen te wandelen. Lise vond het spannend, wilde eerst eigenlijk nergens op of in, maar de glijbaan vond ze uiteindelijk toch wel erg leuk net als spelen in het zand. Eenmaal thuis was ze erg moe en hebben we haar in bed gelegd. We kregen haar nauwelijks wakker voor het avondeten, zo moe was ze 🙂

En nu lig ik op de bank van m’n zaterdagavond te genieten. Heb jij ook een leuke week gehad?

2 Comments

  • Reply Lieke 3 mei 2015 at 13:10

    Soms zo lekker om even met zn tweeën te zijn hè! Des te lekkerder om je kind daarna weer op te halen!

  • Reply janske 3 mei 2015 at 22:11

    Heerlijk om even zonder je kindje samen te zijn…ik denk dat iedere ouder daar soms behoefte aan heeft…en dan is het extra fijn om haar daarna weer te zien 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.